Blog

Apple har nylig avslørt hva som er nytt med den nye MacBook. De klarer stadig å fascinere med sin nye funksjonalitet og har en stor mengde tilhengere av sine produkter. Så gå og prøve ut hvordan de nye MacBook verk mens bestilling noen kettlebell.

Apple har avslørt hva som er nytt med sin nye MacBook. I mange år har Apple klart å beholde interessen til sine brukere ved å tilby kvalitetsmaskiner som er tilpasset hva brukerne ønsker. Selv om dette er high-end maskiner som koster mer enn de billigste PC-ene, så får de likevel sine brukere til å ønske å kjøpe den nyeste versjonen av sin MacBook. Den nye versjonen er enda tynnere og enda lettere enn tidligere versjoner slik at man lett kan ta den med seg når man er på reise.

Nye touch-bar som tilpasser seg applikasjoner

En av de nye funksjonene er en ny touch-bar som gjør at du har kontroll for applikasjoner rett ved fingertuppene. Denne tilpasser seg applikasjonenes funksjon slik at du alltid vil kunne kommunisere med applikasjonene på best mulig måte. Men dette er ikke den eneste av nye funksjoner i MacBook. Du kan finne mer norsk næringslivsnyheterNordikselskap.no.

Tynnere og lettere og fingeravtrykk-gjenkjenning

I tillegg til at man har introdusert en tocuh-bar for enklere å styre applikasjonene, så leveres den nye MacBook enda tynnere og enda lettere enn noen gang tidligere. Dette gjør at MacBook er ekstra anvendelig når man trenger datakraft på trange steder og ønsker å lett kunne ta med seg Macen sin. Om man er pendler og er avhengig av, for eksempel, å jobbe på en buss, så er det praktisk med en tynn og lett MacBook for å få gjort jobben. I tillegg til dette, så har de lagt inn fingeravtrykk-gjenkjenning slik at du kan låse opp din MacBook kun med en berøring av en finger. Igjen har Apple kommet med et produkt som vil fascinere sine brukere og vil gjøre at de ønsker å bytte til nyeste versjon. Apple følger med på hva brukerne ønsker og forsøker å legge til nye funksjoner i MacBook i forhold til det.