Artikler » Øk nedlastingshastigheten din på Steam

Øk nedlastingshastigheten din på Steam

Øk nedlastingshastigheten din på Steam last ned

Steam-plattformen er favorittspilleren til datamaskinen, og det er flere grunner til det. Steam inneholder et stort online utvalg av dataspill som kan kjøpes gjennom online-transaksjon og deretter lastes ned direkte til datamaskinen. I nyere tid har Steam bare oppnådd suksess, først og fremst fordi spill er vanligvis billigere å kjøpe gjennom Steam, og samtidig har forbrukerens internetthastighet blitt betydelig raskere, slik at det ikke tar lang tid å laste ned spillene.

Men selv om du har en rask internettforbindelse, har Steam visse begrensninger som du bare må sjekke for å sikre at du får den raskeste nedlastingshastigheten gjennom spillplattformen. Nedenfor finner du en klar veiledning som viser hvordan du kontrollerer at Steam ikke begrenser nedlastingshastigheten.

1. Start å åpne damp på datamaskinen din, hvis du ikke allerede har damp, kan du laste ned programmet her.

Damp er gratis å laste ned og bruke.

2. Etter å ha åpnet Damp, trykk Innstillinger

3. Velg Nedlastinger

4. Nedenfor bør vi først og fremst se under Nedlastingsbegrensning- seksjonen

Pass på at delen Nedlastingsbegrensninger ser ut som ovenfor. Det viktigste er at "begrense båndbredden til" er valget uten begrensninger. Som vist nedenfor.

De resterende innstillingene kan avrundes etter ønske. Hvis du ikke føler den største forbedringen i fart, anbefaler vi at du trykker på ' RYD DOWNLOAD-CACHE'.

Etter siste skritt, vær sikker på å starte Steam på nytt for å aktivere endringene, og nyt deretter rask nedlastingshastighet.

Sjekk hastigheten din

Etter å ha satt opp ubegrensede spillde nedlastinger, kan det være nyttig å undersøke hvor raskt en hastighet er tilgjengelig. Dette kan gjøres på flere måter, men det mest åpenbare er å ta en fartstest, og vi anbefaler at du bruker SpeedTest.

SpeedTest er en programvare som kan teste hastighet samt stabilitet og tilkoblingsadferd. En gratis prøveversjon av SpeedTest kan lastes ned her.

Start nedlastingen

Med alt på plass, handler det bare om å laste ned spill. Spillbutikken i Steam har et stort utvalg av spill - både nye og gamle utgivelser.

Spill må selvfølgelig kjøpes før de kan lastes ned, med mindre de slippes ut gratis. Når det gjelder priser, er Steam generelt betydelig billigere enn alternative innkjøpsmuligheter. Du kan være heldig å finne en spillnøkkel for Steam fra tredjeparts nettsteder, men vær oppmerksom på at nettstedet er troverdig. Man kan snart bli lurt av at spillets nøkkel ikke vises - eller det virker ikke. En bekymringsløs tanke du kan unngå ved å kjøpe direkte gjennom Steams spillbutikk.

Screenshot: