Artikler » Airport Tycoon - nybegynnerguide

Airport Tycoon - nybegynnerguide

Airport Tycoon - nybegynnerguide last ned

I Airport Tycoon må du bygge din helt egen flyplass. Du må begynne med å velge hvor flyplassen din skal ligge. Det kan f.eks. det være seg i England, Frankrike, Sør-Afrika, eller noe helt fjerde. Her må du nå bygge en flyplass fra bunnen av med alt det innebærer. Du starter med $ 6 000 000 for prosjektet - det er imidlertid mulig å foreta et kassekreditt. Det er godt å kjenne til noen små funksjoner i spillet før du kommer i gang:

  • Flytt rundt på flyplassen ved å dra musepekeren ut til sidene.
  • Zoom med rulleknappen på musen, eller med + og -.
  • Snu bygninger du vil bygge med høyre museknapp.

Nå er du klar til å bygge det grunnleggende for flyplassen din. Det er smart å holde utgiftene nede til å begynne med, og begynn derfor med det viktigste:

  • En rullebane
  • En terminal for folk (offentlig)
  • Forkle (skal bygges side om side med de gule pilene på rullebanen)
  • Turnarounds (Begynn med 2-3 stk opp forklær)
  • En flyplassvedlikehold (Flyplasser må få tilgang til denne bygningen via forklær)

Forklær er luftveiene sine baner mellom rullebanen og deres stopp (snuoperasjoner). Etter at du har bygd disse tingene, kan du faktisk åpne din minimalistiske flyplass. En god ide er å få sikkerheten med en gang ved å bygge et bygg for flyplasspolitiet og et for brannvesenet. Selv om du har bygget disse, kan det fortsatt være uhell eller terrorangrep. En bombe i kontrolltårnet er selvfølgelig ikke bra for flyplassoppsummeringen, så den må unngås for enhver pris. Nå begynner kontraktene fra flyprodusentene å registrere seg etter en tid. Dette kan være masterkontrakter, forretningskontrakter, hotellkontrakter, gasskontrakter, drivstoffkontrakter og cateringkontrakter. Disse kontraktene bringer trafikk, kunder og dermed penger til flyplassen din som du kan utvide på. Når flyplassen begynner å blomstre, se på "Flyplassavgifter " der du kan justere prisene. Hvis alt går bra, kan du med fordel øke disse og tjene mer på kundene dine. Hold et øye med det venstre hjørnet av skjermen under spillet. Her er indikatorene på hvor mye flyplassens besøkende liker flyplassen din og hvor god flyplassens rangering er, noe som er interessant for å tiltrekke flyselskaper. Alt påvirker dette. Disse inkluderer dekorasjonen av flyplassen din, sikkerhet, ulykker, priser osv. Høye rangeringer er avgjørende fordi det tiltrekker kunder og dermed de vitale pengene. Airport Tycoon finner sted i sanntid, men du kan endre hastigheten i øverste høyre hjørne. Dette til middels, eller raskt. Det kan være en fordel innimellom. Husk at bygningene dine blir brukt slik at de ikke bare står og tar ut penger fra kontoen. Du kan se deres info ved å høyreklikke på de respektive bygningene. Hvis bygningene ikke brukes, kan du vurdere å slette dem. Hvis de er vant til bristepunktet, er det sannsynligvis på tide å utvide kapasiteten. Du kan også overvåke trafikken på flyplassen fra forskjellige kameravinkler. Se for eksempel. med fra kontrolltårnet, drosjer, helikopter, hotell osv. Det kan høres komplisert ut, men spillet er ganske enkelt å komme i gang og veldig fengende. Du får alltid hjelp fra informasjonslinjen nederst til høyre. Du bør huske på det, da det også tilbys kontrakter her. Hvis du er for treg til å svare, mister du ordrene. Ha det gøy med denne tiden røver av et spill! Det er den fullstendige versjonen du kan laste ned her på Download Central.dk, og den kan prøves gratis i en time - etter det kan du velge om du vil kjøpe den for 149, - og spille videre. Les mer, se skjermbilder og last ned spillet her.