Artikler » AntiVir Personal Edition 7

AntiVir Personal Edition 7

AntiVir Personal Edition 7 last ned

Antivir har lenge vært en av de mest populære nedlastingene på Download Central.dk. Derfor var det også med stor spenning vi testet den nye versjonen 7 for endringer. Hadde H + BEDV Datentechnik, produsenten, forverret den gratis versjonen for å få flere kjøpere til premium-versjonen?
Men en stor overraskelse og en liten overraskelse, vi kunne se at H + BEDV Datentechnik hadde valgt å gjøre Antivir enda bedre for ikke-betalende kunder. Og dette er et sjeldent syn i dag, det må sies.
Antivir har alltid vært effektiv i å finne og fjerne virus, men utformingen har ikke vært så spennende, og du må oppdatere manuelt når det er nødvendig som det er flere ganger i uken når det er et antivirusprogram program.
I versjon 7 har H + BEDV Datentechnik gjort oppsettet fint, programmet enda mer brukervennlig og sist men ikke minst, det er nå automatisk oppdatering inkludert i den gratis versjonen av programmet!
Alt dette har også gjort det mulig for oss på Download Central.dk for å gi AntiVir topp fem stjerner, noe som faktisk gjør det til det antivirusprogram vi anbefaler til alle andre.
Hvis du ikke har noen antivirusprogramvare, som ennå ikke er oppdatert for versjon 7, av frykt for kriminalitet, eller har du et dyrt kommersielt antivirusprogram som du ikke er fornøyd med, kan du prøve AntiVir Personal Edition 7.
Se hele antivirus-delen: Antivirus.

Screenshot: