Artikler » Apex Legends er den nye konge av dataspill med 25 millioner spillere

Apex Legends er den nye konge av dataspill med 25 millioner spillere

Apex Legends er den nye konge av dataspill med 25 millioner spillere last ned

Apex Legends ble utgitt 6. februar 2019. I løpet av to uker senere har spillet avrundet 25 millioner spillere. I dag er vekstraten på 500% sammenlignet med den tidligere dataspillkongen Fortnite.

Apex Legends er et Battle Royale- spill hvor du kastes inn i slagmarken, og så handler det om å utrydde det konkurrerende laget for å vinne. Imidlertid er Apex Legends mye mer enn bare et annet Battle Royale-spill. I Apex Legends har du muligheten til å velge mellom åtte forskjellige tegn, også kalt Legends. De forskjellige tegnene har hver sin egen fordel og unike egenskaper.

Valg av tegn gir et unikt aspekt i Apex Legends, da det i stor grad endrer hvordan kampene utvikler seg. Det er tegn som er gode til å angripe, andre er bedre å støtte, og spesielt er det godt å absorbere skudd fra fienden. Samlet betyr dette at Apex Legends har fullstendig revolusjonert Battle Royale-sjangeren.

Helt gratis

I tillegg til at Apex Legends er et godt utviklet spill, er det selv helt gratis å laste ned og spille. Det er noen mikrotransaksjoner inkludert i spillet, men de er rent kosmetiske. For eksempel, hvis du vil endre utseendet til ens karakter, så kan du bruke ekte penger til dette. Imidlertid er det mulig å tjene kosmetiske endringer bare ved å spille. Dette tar selvfølgelig litt lengre tid enn å finne skrotumet. Men poenget er at spillere som bruker penger på spillet, ikke har noen fordel over de av oss som ikke vil bruke penger. På grunn av dette har vi ikke noe negativt å si om mikrotransaksjonene, siden utvikleren er tvunget til å tjene penger når det er en fri utgave.

utvikleren

Apex Legends ble utviklet av Respawn Entertainment, som har gitt dataspillet noen gode spilltitler. Respawn Entertainment er trolig best kjent for å ha utviklet den vellykkede spillserien Titanfall. Som Titanfall er Apex Legends også ekstremt godt utviklet.

I tillegg til den utmerkede grafikken er selve spillefeltet også godt utviklet. Sporet er utformet slik at spilleren stadig spiller inn motstandere, og hvilken karakter du spiller som, kan du bruke sporets oppsett.

De fleste kan bli med

Apex Legends er designet for PC, Xbox One og Playstation 4. Hvis du bruker en PC, kan du lese vår gjennomgang av spillet og laste den ned her. Spillet er ikke veldig krevende for datamaskinen, men krever selvsagt en spillcomputer, men det trenger ikke å ha de nyeste grafikkortene. Dette bidrar til å utvide markedet for antall spillere, og tillater alles venner å bli med.

Noen ganger er det spilltitler som helt forandrer markedet som vi vet, og spilltittelen i dette tilfellet er Apex Legends. Vi har tilbrakt mange timer i spillet selv og fortsatt synes det er utrolig underholdende. Vi må ta hatten av for Respawn Entertainment og gratulere dem for deres utmerkede vellykkede tittel.