Artikler » De fem beste gratis spillene på Steam

De fem beste gratis spillene på Steam

De fem beste gratis spillene på Steam last ned

Det kan være dyrt å spille en datamaskin, og det er ikke alltid at budsjettet tillater å bruke penger på de nyeste spilltitlene. Vel, Steam har et stort spillbibliotek, og her er også en stor mengde gratis spill. Men man bør alltid være forsiktig med gratis spill, så mange av dem har mikrotransaksjoner, fordi det er tross alt gratis. Det er derfor vi fant våre fem favorittspill på Steam, som er helt gratis å spille og inneholder ikke mikrotransaksjoner som gir kjøperens fordeler.


 


1. Eksilasjonsvei


Path of Exile er et actionfylt rollespill som kaster deg i en verden fylt av monstre som vil knuse. Hvis du er kjent med Diablo- spillet , som er Path of Exile, er det lett å komme inn i det, da det er mer eller mindre enda å spille ut.Du starter med å velge et tegn, og de enkelte tegnene har forskjellige former for kamp. Man kan inkludere velg en bueskytter, tryllekunstner eller en kriger. Når karakteren din er valgt, starter du på en sandstrand hvor du ikke har noe utstyr. Det er mange zombier å bli drept for å nå en landsby. Hele stranden scenariet er satt opp slik at du blir introdusert til de forskjellige spillelementene. Men for å oppsummere, er det veldig grunnleggende å drepe monstre, og hvis du er heldig, kaster disse monstrene ut annet utstyr som du kan bruke til å forbedre karakteren din. Det er også mange sjefer som prøver å stoppe deg på veien. Spillet er dermed et veldig typisk rollespill, men den velskrevne og fengende historien gjør spillet unikt.


 


2. Warframe


Kanskje rollespill ikke er for deg, og det er også ganske rettferdig. Men hvis det er tilfelle, er Warframe et godt alternativ. Warframe er et skytespill, og det er fullpakket med handling. Spillet har blitt utviklet med multiplayer i tankene, noe som betyr at det ikke er noe å gjøre alene. Heldigvis har Warframe store mengder spillere, slik at du raskt kan finne et multiplayer-kamp for å bli med.Hvordan angripe motstanderne dine er opp til deg, du kan holde deg i bakgrunnen og skyte dem ned en etter en - eller storm fronten med de mest ødeleggende våpnene som spillet tillater. Warframe er en handling skryt hvor du ofte sitter på kanten av stolen i spenning.


3. Dota 2


Dota 2 er et av de mest populære spillene i e-sportscenen, og det er ganske forståelig. Spillet er i sjangeren MOBA ( Muliplayer Online Battle Arena ), og en sterk konkurrent for et annet kjent MOBA-spill - League of Legends.Dota 2 er bare online og multiplayer orientert, og før du kaster inn i slagmarken, må du ta noen avgjørelser. Det viktigste er å velge karakteren sin, for når du har valgt karakteren din, må du spille den til kampen er over. Det er mange forskjellige å velge mellom, og de har alle unike funksjoner. Noen av dem kan kaste magi, andre er mer i fiendens ansikt.


 


4. Neverwinter


Neverwinter er et gratis multiplayer rollespill ( MMORPG) og er relativt populært. Det er ikke mange MMORPGer som overlever etter utgivelsen, men Neverwinter skiller seg fra konkurrenter, inkludert fordi spillet har en rekke spennende spillelementer, som vi ikke har sett før.Neverwinter er en kilde til den populære spillserien Neverwinter's Night, som satte tonen til denne MMORPG, akkurat som Warcraft satte tonen til World of Warcraft. Neverwinter er en veldig typisk MMORPG på mange områder, men er ganske unik for den store verden. Det skal sies at denne verden ikke er åpen på samme måte som i lignende spill. For å møte de ulike utfordringene, er det knyttet til de enkelte områdene hvor utfordringen er. Du kan ikke reise rundt som sådan. Dette betyr imidlertid også lettere tilgjengelighet, som du raskt kan komme inn i kampens hete.


 


5. Paladins


Paladins har over 25 millioner spillere, og er et gratis lagbasert skytespill. Spillstilen minner mye om den populære Overwatch. Den mest typiske er fem moduserfem hvor du har forskjellige oppgaver som må gjøres for å vinne runden - og til slutt kampen. Før du kaster en kamp, ??må du velge hvilket tegn du vil spille, noe som er et gjentatt tema for nyere dataspill. Karakteriser dine egne unike egenskaper, for eksempel Man kan velge en som gjør mye skade, en som helbreder, eller en som kan absorbere skaden for å forsvare sine lagkamerater.Paladins har et stort fokus på konkurranse og har derfor et godt justert rangeringssystem, så du er plassert mot motstandere som er like gode som deg. I tillegg vokser e-sportscenen i Paladins, og det samme er premiepotten, så hvis du ser deg selv som en e-sportsstjerne, husk fra starten.