Artikler » De fem beste musikktjenestene

De fem beste musikktjenestene

De fem beste musikktjenestene last ned

Streaming av musikk har blitt en hverdag og det har kommet et hav av forskjellige musikktjenester, og det kan være vanskelig å finne den rette. Derfor vil vi se gjennom fordeler og ulemper med noen av de mest populære strømmetjenestene nedenfor.1. Spotify


Spotify er de mest populære musikktjenestene på markedet, og det er det gode grunner til. Først kan du høre på Spotifys enorme bibliotek gratis, hvis du kan leve med litt reklame innimellom, og hvis du ikke kan, har Spotify en attraktiv abonnementspris som gir høyere lydkvalitet og gjør tjenesten reklamefri. For det andre er Spotify sannsynligvis den raskeste tjenesten for å legge til nye artister og hotteste album.


2. YouTube Musikk


YouTube Music er en relativt ny tjeneste og har en rekke unike funksjoner som lar denne tjenesten konkurrere med giganter som Spotify. Med YouTube Music har du et enormt bibliotek som selv Spotify ikke alltid kan sammenligne med. YouTube Music bruker av YouTubes enorme musikkbibliotek, hvor du ofte kan finne sjeldne og ikke nødvendigvis populære sanger. Hvis du er interessert i eldre musikkspor som ikke alltid er tilgjengelige, kan du definitivt finne dem på YouTube Music. I tillegg har tjenesten også utmerket kvalitet og mobilapplikasjonen er også utmerket utviklet og kvalitet har utvilsomt vært en topp prioritet.


3. Telmore Music


Telmore Music er en musikktjeneste som tilbys av det svenske teleselskapet med samme navn. Telmore Music er mest åpenbar hvis du allerede har et mobilabonnement hos Telmore. Denne tjenesten har et stort musikkbibliotek, men mangler moderne standarder og forventninger som podcaster og forbedret lydkvalitet. Telmore Musiks mobilapplikasjon er heller ikke noe å feire, den hugger ofte og er treg til tider, og stopper når du legger en sang til spillelistekøen. Telmore har laget ganske overfladiske spillelister selv, og de kan ikke sammenligne seg med Spotifys mer personlige og forseggjorte spillelister. Når det er sagt, er Telmore Music et godt alternativ hvis du allerede er en Telmore-kunde og ønsker tilgang til de mest populære sangene.


4. YouSee Music


YouSee Music ligner veldig på Telmore Music, siden denne tjenesten først og fremst er ment for personer som allerede har et abonnement hos mobilselskapet YouSee. YouSee Music er et utmerket alternativ hvis du vil ha lett tilgang til 60 millioner spor og anbefales på det sterkeste, da lydkvalitet også er en av de beste på markedet. YouSee Music føles også litt mer personlig da det tydeligvis har vært mer fokus på å lage unike spillelister som gir en ganske unik atmosfære for oss lyttere.


5. Tidevann


Tidal er en av de eldste musikktjenestene på markedet, men har ikke virkelig brutt gjennom her i Danmark. Men det skal ikke skremme deg å prøve tjenesten. Tidal har levd høyt gjennom årene at denne musikktjenesten leverer den absolutt beste kvaliteten gjennom streaming. Tidal har tidligere hatt eksklusive avtaler med store artister som Taylor Swift, så Tidal var det eneste alternativet hvis du ville høre musikken hennes. Gjennom årene har eksklusive avtaler blitt mindre relevante, og det er bare den høye kvaliteten som gir Tidal en unik plass i markedet.