Artikler » De fem beste spillene i 2018

De fem beste spillene i 2018

De fem beste spillene i 2018 last ned

Snart et år er gått, og som alle andre år har det vært noen fantastiske spill.

Det har vært fortsettelser til kjente titler og nye banebrytende titler har dukket opp. Alt i alt, 2018 har vært et godt år for oss alle som elsker dataspill, og her er våre fem favoritter.

1. Red Dead Redemption 2

Den etterlengtede fortsettelsen av Red Dead Redemption har møtt dagens lys. Spillet er utviklet av Rockstar Games, som også er kjent for utviklingen av Grand Theft Auto-serien. Den første Red Dead Redemption kom tilbake i 2008, og vi har ventet på et tiår for å fortsette, men ventetiden har utvilsomt vært verdt det.

Red Dead Redemption kaster deg i et vill vest og har en godt bygget og fengende historie som umiddelbart aldri stopper. Du befinner deg i en levende verden hvor folk rundt en snakkende politikk spiller spill, drikker full og mye mer. Livet i byen og på landsbygda er annerledes hver gang du går forbi, og som et resultat kan du enkelt finne deg selv i et fantastisk spennende univers.

2. Detroit: Bli Human

De fleste av oss forventer ikke Detroit: Bli menneskelig for å få så kul status, men dette spillet tok oss raskt med storm. Spillet har en fengende historie, og etter at du har fullført, vil du bli igjen med filosofiske tanker om den nærmeste fremtid - og teknologisk utvikling.

I tillegg til spillets utmerkede grafikk må man også ta informerte beslutninger, og ofte innen kort tid. Detroit: Bli Human gjorde oss tvivler på vår moral, da vi raskt kan bli tvunget til å ta en beslutning som ellers helt motsetter ens etikk.

3. Krigens Gud

God of War var en behagelig oppskrift for mange av oss, men dette angrepet var ikke som vi forventet - ikke at det er negativt. Hvis du forventet en fortsettelse av det originale God of War PlayStation-spillet, vil du snart bli skuffet. Denne utgaven bragte unike aspekter i seg selv, og spillestilen var sannsynligvis den beste i 2018.

Med elementer av nordisk og gresk mytologi, og en sønn, dessuten, kjemper du gjennom alle de forskjellige utfordringene. Det er mange ganger at du bare må knuse og ødelegge, men du må ofte virkelig vurdere en beslutning og kanskje til og med ha en grundig strategi for å vinne.

4. En vei ut

Vi trenger bare å nevne A Way Out. Spillet hvor du må samarbeide og flykte fra fengsel. Spillet er designet for å være to spillere å spille. Selv om spillet ikke er verdt mye etter den første implementeringen, kommer man fremdeles ut av et godt skrevet eventyr, hvor du må ta avgjørelser som ikke kan være til nytte for en spiller.

Det vi er mest fornøyd med på A Way Out er at det er et helt annet konsept enn de andre spillene. Spillet handler om samarbeid og klarer å få samarbeidet til å føle seg virkelig. Spillet er ikke alltid blåser handling, men man føler virkelig at du er en uheldig fanger, sammen med sin beste venn, og det handler bare om ikke å bli fanget igjen.

5. Assassin's Creed Odyssey

Vi vil gjerne innrømme at vi gradvis ga opp på Assassin's Creed-serien, men den siste utgaven er utrolig underholdende. Spillet er fengende og grafikken er fantastisk. I tillegg får du mange nye spill, og spillet er ikke bare en resin fra tidligere Assassin's Creed-spill, men føles som et betraktet produkt.

Historien er utmerket skrevet og plasserer spillere i antikkens Hellas, og for første gang har du muligheten til å velge sin karakter. Uansett hvilken karakter du velger, er det en velskrevet karakterutvikling som gjør at du raskt blir assosiert med karakteren.