Artikler » Den etterlengtede iPhone 4 - på trappen.

Den etterlengtede iPhone 4 - på trappen.

Den etterlengtede iPhone 4 - på trappen. last ned
Offisielle kunngjøringer sier iPhone 4 kan kjøpes i USA og fem EU-land 27. juni. Senere om I midten av juli vil det bli utgitt i en annen 18 land, mellom hvilke Danmark skal være lokalisert. Den første iPhone 3G kom i 2008 og ble fulgt i 2009 av iPhone 3GS. De har følgende funksjoner som standard: kamera, multimediespiller, mobiltelefon og diverse mobiltjenester, inkludert e-post, SMS, MMS, nettlesing og trådløst internett og Bluetooth-tilkoblinger. Dessuten, hvis du investerer i den nye iPhone 4. Vi prøver å lage en liste over hva det kan og ikke kan, slik at vi kan veie for og imot og bestemme om du skal gjøre investeringen.

La oss starte med fordelene:

1) Det er den første iPhone med to kameraer en foran og en bak som tillater videosamtaler. 2) Kameraet har blitt oppgradert fra 3 til 5 megapiksler og en LED-blits har kommet på. 3) Kameraet kan nå ta opp HD-video (720p / 30fps) 4) Skjermoppløsningen har forbedret seg for 960 x 640 piksler, noe som gjør det mulig å vise HD. 5) Laget av forsterket materiale, et glassmateriale som burde være 30 ganger så sterkt som / hardere enn plast, rammen er rustfritt stål og fungerer samtidig som en antenne. 6) Batteriet er større og er nå klart for 7 timers taletid. 7) Ny prosessor (A4) kan kobles til 802.11 n-nettverk, innebygd gyroskop og to mikrofoner for støyreduksjon. 8) Kan kjøre flere applikasjoner samtidig (multitasking). 9) Videoredigering foregår på telefonen (iMovie).

Ulemper (det negative, i henhold til temperament).

1) Videosamtaler kan fremdeles bare gjøres via Wi-Fi og bare mellom iPhone 4-telefoner. 2) Lagringen er kun 16 eller 32 GB og kan ikke utvides. 3) Designet er mer firkantet enn det tidligere, kanskje mer nokia-lignende. 4) IPhone 4 og ikke 4G fordi den ikke er klar til å bruke 4G. 5) Med hensyn til kameraet, kan det være bedre, spesielt hvis sammenlignet med andre merker på samme nivå. 6) Skjermoppløsningen er høy / god, men skjermen (3.5 ") kan være større. 7) Mangler TV-utgang. Så det er opp til deg, om du vil investere / oppgradere, tror vi umiddelbart at fordelene vinner over ulempene, men det er et spørsmål om temperament.

Nyttige lenker

- Forhåndsbestille iPhone 4 her - Få et program som kan lage videoer og musikk, slik at den kan brukes på iPhone - Kjøp musikk til iPhone via iTunes her - Finn ut mer om iPhone her