Artikler » Diablo 2 Resurrected: Hell Reopens 23. september 2021

Diablo 2 Resurrected: Hell Reopens 23. september 2021

Diablo 2 Resurrected: Hell Reopens 23. september 2021 last ned

Diablo-serien er en actionfylt spillserie utviklet av det kolossale (og nylig kontroversielle) spillselskapet Blizzard Entertainment. Det første spillet ble utgitt i 1997, etterfulgt av en utvidelsespakke for spillet samme år.

Den originale Diablo var et godt selgende spill, men med noen områder som kunne forbedres, noe som også ble påpekt av spillerne den gangen. Noen av kritikkpunktene var at man ikke visste så veldig mye om karakterene man spilte som, noe som gjorde det vanskelig å bli involvert i denne skumle verdenen.

Samtidig er det også et bevist faktum i spillindustrien at du ikke kan lage et spill sentrert rundt overlevelse i stedet for døden, hvor du ikke får noen form for følelsesmessig eller på annen måte empatisk forbindelse til karakteren din. En av måtene å gjøre dette på er å forklare hvor de befinner seg i verden og hva de har som mål.

Dette, i tillegg til en rekke andre bekymringer fra spillerne ble prioritert og løst i oppfølgeren til det allerede legendariske spillet. Diablo 2 ble født, nå med forbedret grafikk og en fengslende historie om demoner, engler, helter og blod som eksploderer fra beseirede fiender i hele helligdommen, navnet på verden der Diablo -universet utspiller seg.

Rod Fergusson har ansvaret for å oppdatere dette spillet, så denne versjonen kan bare være bra.

Diablo II: Vil brødrene Diablo gjenoppstå?

Vi har skrevet en tidligere artikkel om den originale Diablo 2, som du kan lese her - vi har også inkludert en nedlastingskobling for en demoversjon av spillet.

Oppsummert kan det sies at Diablo 2 fortsetter historien fra det første spillet der Diablo ble beseiret og sjelen til den mektige demonen fløy inn i en kriger som prøvde å holde ham i sjakk. I Diablo II er Diablo på spill igjen - og denne gangen er hans brennende ønske om å alliere seg med andre, minst like fryktinngytende, helvetsfyrster.

Du får muligheten til å velge akkurat den spillestilen som passer deg i denne action -rollespillet - du kan velge mellom syv klassiske arketyper som endrer måten du utfører på i Sanctuary.

Velg hvordan du vil spille med syv klasser

Amazonas er en kvinnelig kriger som gjennom magi og overnaturlig smidighet kjemper seg gjennom helvete med baug og spyd.

Assassin er tittelen på den kvinnelige tryllekunstnerjegeren, som nå bare jobber for seg selv og er ekspert på kampsport og kan bruke skyggen av helvete mørke kamre til sin fordel når hun legger dødelige feller ut under jakten.

Nekromanceren balanserer elegant grensen mellom liv og død. På grunn av sin magiske overlegenhet, er han i stand til å tilkalle skjelettkrigere og store golemer sammensatt av avskårne kroppsdeler. Nekromans er basert på giftstoffer, forbannelser og den mørkeste magien.

Barbaren slår først og stiller spørsmål etterpå; han er ekstremt sterk og smertefulle angrep spretter av ham. Krigsropene hans resonerer gjennom de mørke salene og dystre skogene i spillet, og inspirerer hans våpenkamerater når de skaper skrekk hos fiendene hans.

Paladin er en kriger innpakket i det reneste lyset. Han er den komplette kontrasten til nekromanceren. Kraften hans kommer fra en nesten guddommelig kontakt som han kan påkalle når alt ser svartest ut. Jobben hans er å beskytte folket sitt og knuse noen få hodeskaller underveis.

Heksen har mestret elementær magi, ild, is og elektrisitet - og på grunn av sin esoteriske kunnskap er hun i stand til å kombinere dem med skumle, eksplosive, destruktive og beroligende resultater.

Druiden eksisterer i naturen, der menneskerkeheden tør ikke forplikte seg. I motsetning til heksen, som manipulerer elementene basert på magiske prinsipper, har druiden lært å temme dem slik at de gjør som han vil. I tillegg til å kunne påkalle disse kreftene, har han også bodd så tett med de farligste dyrene at han nå kan forvandle seg til dem og bruke kreftene deres mot ondskapens krefter.

Remastered: Modernisert og brennende grafikk

Du har fortsatt muligheten til å bytte tilbake til den originale grafikken hvis du bare vil ha en på nostalgi - men i tillegg har teamet gjort en veldig god jobb med å opprettholde stemningen og følelsen til originalversjonen i den oppdaterte versjonen.

Med den moderne versjonen får du imidlertid en fullskjermversjon som passer til de moderne dataskjermene - du kan til og med spille spillet i 4K -oppløsning.

Alle visuelle elementer er oppdatert - fra heltene du spiller som, til monstrene du kjemper mot, og elementene du kan hente fra deres forkullede lik.

Brukergrensesnittet har også blitt betydelig forbedret, ikke bare visuelt, men også i forhold til informasjonen det gir. Du får også mer informasjon om karakteren din og blir automatisk med på en fest når du spiller flerspillerversjonen, i tillegg til mye mer.

Spillet har også blitt optimalisert for moderne plattformer, for eksempel playstation og Nintendo Switch.

Flere spill du kan prøve før helvetes porter åpner igjen

Hvis du allerede har prøvd den gratis demoen vi lenket til på toppen, eller hvis du allerede har en gammel versjon av hele spillet på datamaskinen din, og har spilt det til slutten, så har vi også noen alternativer du kan se på få nostalgi -følelsen satt til neste uke når spillet går live.

For eksempel kan du komme i gang med populære Might & Magic 6 , som er et strategisk krigsspill som utspiller seg i en fantasiverden.

Eller hva med å utforske det enorme spillet Dragon Age 2 , som er et rollespill der du, basert på karakterens rase og klasse, må kjempe mot mektige monstre og oppleve hemmelighetene til verdens kroker og kroker.

Hvis du trenger litt mer uhyggelighet med rollespillelementer på toppen, kan du prøve deg frem på The Witcher . Spill som Geralt, heksejegeren, og beseire skumle monstre på rad.

Sluttkommentar om Diablo 2 Remastered

Diablo 2 var og er et ikonisk spill - med denne remaster -versjonen kan du være sikker på å oppleve den samme spenningen som du gjorde da du spilte den første gangen. Og omvendt, hvis du aldri har spilt Diablo 2 og ikke ser spillet med nostalgiske briller, så er dette den perfekte tiden for å prøve spillet og se hva alt snakk handler om.

De grafiske oppgraderingene lar deg se det gamle helligdommen i et helt nytt lys, og du får dermed to spill samtidig: det karakteristiske og ofte berømte gameplayet med et lag ny vakker maling på toppen, som bare legger prikken over i’en.

Diablo ble utgitt 23. september 2021.

Screenshot: