Artikler » Download Central.nos favorittprogrammer

Download Central.nos favorittprogrammer

Download Central.nos favorittprogrammer last ned
Noen programmer er bare markant bedre enn andre. Vi her på dlc.no har funnet frem fem av favorittprogrammene våre, slik at du ikke behøver snyte deg selv fra å forsøke. Vær imidlertid oppmerksom på at noen av programmene kan erstatte hverandre. F.eks. behøver du ikke Spyware Doctor, hvis du har Norton 360 installert.

Find flere programmer her.

Download Central.nos favorittprogrammer:


ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD

Med ConvertXtoDVD kan du konvertere og brenne filmfiler til DVD med ett klikk. ConvertXtoDVD konverterer og brenner filmfiler til DVD med stor hastighet og samtidig i den beste mulige kvaliteten. Programmet er svært populært til å konvertere filmfiler til DVD-format, bl.a. fordi ConvertXtoDVD støtter stort sett alle filmfilformater. Så har du filmfiler på datamaskinen din som du gjerne vil kunne spille av på DVD-spilleren din, bør du prøve ConvertXtoDVD.
Download ConvertXtoDVD
Norton 360

Norton 360

Norton 360 gir fullstendig beskyttelse av datamaskinen din. Med Norton 360 kan du føle deg helt sikker når du beveger deg på Internett og bruker datamaskinen din generelt. Programmet inneholder nemlig alle den beste sikkerhetsteknologien fra Norton, som bl.a. sikrer deg mot virus og spionvare. I tillegg til dette, sørger Norton 360 også for sikkerhetskopiering av datamaskinen din og vedlikehold av den, slik at den alltid er i toppform. Et komplett og svært godt sikkerhetsprogram.
Download Norton 360
Registry Booster

Registry Booster

Et populært program til å rengjøre, reparere og optimere systemet. Registry Booster rengjør alle gamle stasjoner og programfiler, som ligger og tar opp plass og ressurser. Samtidig reparerer og rengjør Registry Booster registreringsdatabasen. Her ligger 94 % av alle datamaskinens feilregistreringer. Dette gjør typisk datamaskinen langsommere og får den til å crashe oftere - oftest når man spiller eller bruker krevende programmer.
Download Registry Booster
Spyware Doctor

Ad-Aware Free Internet Security

Ad-Aware Free Internet Security er et høyt utviklet anti-spywareprogram, som er lett å bruke. Det fjerner tusenvis av uønskede filer. Blant dem er trojanske hester, tasteloggere, informasjonskapsler, spybots, trackware og spyware. Programmet fjerne eller immuniserer disse programmene og sørger for at ikke ny spionvare blir lagt til. Dermed sikrer Ad-Aware Free Internet Security deg og datamaskinen din også preventivt.
Download Ad-Aware Free Internet Security
Google Earth

Google Earth

Google Earth gjør det mulig å se hele verden gjennom satelittbilder. Du kan zoome inn så mye på forskjellige byer i verden, at du kan se bilder som kjører og fly som letter. Skal du ut og reise, kan du se hvordan du skal kjøre, hotellet ditt, se hvor severdighetene befinner seg og hvordan de ser ut, og mye mer. Dersom du ikke skal ut og reise, kan du i stedet oppdage verdens vidundere ved å leke deg med Google Earth. Enda et blinkskudd fra Google!
Download Google Earth
Find flere programmer her.

Screenshot: