Artikler » Få råd til å bytte ut datamaskinen din

Få råd til å bytte ut datamaskinen din

Få råd til å bytte ut datamaskinen din last ned

Det er en god idé å spare opp til ting som du vet vil gå i stykker. Du har da en relativ enkel løsning; lån penger dersom uhellet skulle være ute før du har rukket å spare opp. Hvis ikke banken vil, er nettet et alternativ. Men her det vanskelig å få oversikt. Lånemulighetene er mange, og renter og gebyrer varierer stort fra tilbyder til tilbyder.


Det kan være vanskelig å få råd til uforutsette utgifter i en presset økonomi. Det er derfor en god idé å spare opp til ting som du vet blir ødelagt eller må byttes ut – for eksempel datamaskinen din. Hvis du legger av et fast beløp hver måned, har du kanskje råd til en ny datamaskin etter for eksempel tre år. Noen ganger kan du være så uheldig at datamaskinen blir ødelagt før du har spart nok penger. Dermed blir du nødt til å finne pengene på annet vis. For eksempel kunne du tatt opp et lån.


Sammenligne forbrukslån på nett


Du kan kjøpe datamaskinen på avbetaling hos forhandleren, men det kan ofte koste deg mer penger enn om du hadde tatt opp et forbrukslån på nett, for forhandleren må også tjene penger for å selge deg lånet.


Men før du tar opp forbrukslån på nettet, er det en god idé å sjekke de ulike lånetilbyderne på en sammenligningsside. Her kan du få oversikt over rentenivået hos de mange ulike tilbyderne. Det er ingen grunn til å betale mer enn nødvendig for lånet.


Når du har funnet den billigste tilbyderen, klikker du deg videre til tilbyderen og kan så søke om lånet hos dem. Du får raskt svar, og om ikke lenge kan du få kjøpt din nye datamaskin.