Artikler » Fem uunnværlige, gratis programmer

Fem uunnværlige, gratis programmer

Fem uunnværlige, gratis programmer last ned
Vi har kikket litt i arkivene og funnet frem fem uunnværlige, gratis og svært populære programmer. Her er presenter programmer som vil gjøre det mulig for deg å holde kontakten online med venner og bekjente, beskytte datamaskinen din mot virus og spionvare, kopiere DVD-er og gjøre store filer mindre. Merk: Programmet WinRAR er egentlig et kjøpeprogram, men det kan brukes gratis i en periode.

Fem gode, gratis programmer:
Avira AntiVir Personal


Avira Free Antivirus

Avira er et helt gratis antivirusprogram, som kan klare det meste.
Avira kjører konstant i bakgrunnen og holder øye med at det ikke foregår noe mistenkelig på PC-en din. Finner Avira et virus, får du en rekke valgmuligheter for hvordan Avira skal løse problemet. Avira oppdaterer seg selv automatisk og er svært enkelt å bruke. Det eneste minus med Avira er at det kommer en reklame for den fulle versjonen, når Avira oppdaterer seg selv.

Download Avira FreeWindows Live Messenger


Windows Live Messenger

Windows Live Messenger er det mest brukte programmet til å snakke direkte med venner og bekjente over nettet. Windows Live Messenger har innebygget mange funksjoner, slik at du også kan dele mapper og filer, spiller spill, snakke med og se kontaktene dine mens du snakker med dem. Et fantastisk gratisprogram fra Microsoft.

Download Windows Live Messenger
DVD Shrink


DVD Shrink

Med DVD Shrink kan du rippe DVD-er gratis, enkelt og raskt. Med dette programmet kan du lage sikkerhetskopier av de dyrkjøpte DVD-ene dine, til den dagen da de blir oppskrapte. Når DVD-en er kopiert til harddisken, kan DVD Shrink også brenne en ny kopi til deg med det samme. DVD Shrink sørger både for dekryptering og komprimering av den rippede DVD-en, så de er enkelt som en lek.

Download DVD Shrink
Ad-Aware Free Anniversary Edition


Ad-Aware Free

Ad-Aware Free Internet Security er et populært antispywareprogram fra Lavasoft.
Ad-Aware Free Internet Security er den nyeste, gratisversjonen av Ad-Aware og i denne er det samlet ti års erfaringer fra kampen mot spionvare. Med dette menes at Ad-Aware Free Internet Security beskytter deg effektivt mot spionvare, som du kan bli eksponert for spesielt online. Denne gratisversjonen av Ad-Aware søker etter spyware, adware, trojanere & kaprere, ondsinnede programmer, passordtyver og tasteloggere. Når disse finnes, fjernes de enkelt og effektivt. Skanningen er også hurtig og effektiv, og så brukes det kun noen få av datamaskinens ressurser til operasjoner. En god, gratis forsikring mot spyware og lignende - og så er det enkelt å bruke.

Download Ad-Aware Free Internet SecurityWinRAR


WinRAR

WinRAR er programmet bak .RAR-filer.
RAR-filer kan som regel komprimeres fra 8 til 15 prosent mer enn .ZIP-filer. Derfor nyter WinRAR også stor popularitet. En annen ting som skiller WinRAR fra mange andre lignende programmer, er at det er oversatt til et utall av språk - deriblant norsk. WinRAR kan alt hva man kan forvente og litt til - bl.a. støtter det lange filnavn og lokale bokstaver, som æ, ø og å.

Download WinRAR


Find flere programmer her.


Screenshot: