Artikler » Gjør en video om til 3D-video!

Gjør en video om til 3D-video!

Gjør en video om til 3D-video! last ned
Konverter alle alminnelige videoer til 3D-format ved hjelp av den fantastiske 3D Video Converter

Vil du gjerne nyte favorittfilmene- og videoene dine i 3D-format, til tross for at de er "flate" 2D-videoer?

Det er ikke noe problem, dersom du bruker 3D Video Converter – et av verdens beste programmer til konvertering av alminnelige 2D-videoer til anaglyf-3D-format.

3D Video Converter er et enkelt, men kraftig konverteringsprogram for Windows, som gjør om input-videofiler til anaglyf-rød-cyan-3D-utlesningsvideo. Hastigheten på konverteringen er utrolig rask, og kommer an på den aktuelle størrelsen av input-filmen. En annen fordel: programmet konverterer "flate" videofiler til analglyf-3D-video, uten å miste noe av kvaliteten. 3D Video Converter støtter alle kjente videoformater, pluss noen ukjente. Det er ingen overraskelse at denne programvaren er kåret til prima-verktøy for konvertering av film og videoer, til analglyf-rød-cyan-3D-format, av programmets brukere.

Oppdag 3D-teknologi med 3D Video Converter. Skaff deg et par røde-cyan-3D-briller og begynn å se dine vanlige 2D-filmer i 3D, ved å konvertere dem med 3D Video Converter. Vi har testet både den gratis prøveversjonen og betalingsversjonen av 3D Video Converter. Gratisversjonen er ikke begrenset i tid, den har bare et vannmerke på utlesingen av videoen. Slik kan du finne ut hvordan man konverterer alminnelige videoer til anaglyf-3D ved bruk af 3D Video Converter:

1. Last ned 3D Video Converter og installer programmet PC-en din.

2. Installasjonen er utrolig rask. Du skal kun hake av noen bokser, så er du ferdig.

3. Når installasjonen er ferdig, skal du kun klikke på 3D Video Converter-ikonet på skrivebordet ditt, for å starte programmet. Du vil se at 3D Video Converter er designet i form av rød-cyan 3D.

4. ”Dra og slipp” filen til programmets grensesnitt og du vil se at konverteringen av filen din til 3D har startet automatisk.

5. Når konverteringsprosessen er ferdig, vil du få beskjed om dette av en tilsvarende poppoppmelding. Klikk "OK" for å bli tatt til mappen med 3D Video Converters outputvideo.

6. Nu kan du se den konverterte videofilen din i enhver multimedia-avspiller som er installert, eller bare brenne den til en CD og se den på en hvilken som helst maskinvare.

Hvordan kan man se en hvilken som helst video i 3D-format på PC-en din


Å se 3D-film er nå tilgjengelig for IMAX-brukere og eiere av dyre hjemmekinosystemer. Faktisk kan utrolige 3D-filmer i dag nytes av alle som er fascinert av 3D-teknologi. Alt du trenger, er en profesjonell media-avspiller, som konverterer de vanlige 2D-videoene dine til 3D i sann-tid. 3D Video Player er presis den slags programvare.

3D Video Player er et kraftig program for Windows, som gjør det mulig for deg å se favorittscener og -filmer i anaglyf-rød-cyan-3D-format. Hovedegenskapen til programmet, er dets spesielle 3D-knapp, som aktiverer 3D-form med kun ett klikk. For å se i dybde av den konverterte 3D-videoen, er alt du trenger et par røde-cyan-3D-briller og å klikke på den magiske ”3D”-knappen for å aktivere 3D-avspilling.

Så hvordan kan jeg se alminnelige videoer i 3D-format ved bruk av 3D Video Player? Les videre og du vil finne ut hvordan:

1. Last ned 3D Video Players gratis prøveversjon og installer det på datamaskinen din. Den gratis prøveversjonen er helt funksjonell, men den etterlater vannmerker på utlesningen av videoen, noe som kan fjernes ved å kjøpe produktet.

2. Gjennom installasjonen behøver du kun å merke av et par bokser. Prosessen er utrolig rask.

3. Etter at 3D Video Player er installert på PC-en din, vil du se programikonet på skrivebordet ditt. Klikk på det for å åpne programmet.

4. I bunnen av programmet vil du se en "OPEN"-knapp. Ved å klikke på den, kan du velge hvilken videofil du vil spille av. Alternativt kan du bare "dra og slippe" den valgte filen til programmets grensesnitt. Det vil ta et par sekunder for 3D Video Player å bli ferdig med behandlingen av den valgte filen (rotasjonen av sirkelen i midten av skjermen) og starte avspillingen av den.

5. Når behandlingen av filen er ferdig vil 3D Video Player begynne å spille den av i alminnelig, "flatt" 2D-format. For å aktivere anaglyf-rød-cyan-3D-format, skal du klikke på "3D"-knappen i bunnen til høyre for grensesnittet.

6. Det var det! Nyt å se favorittfilmene- og videoene i praktfull 3D, ved bruk av 3D Video Player

Lenker


-Last ned 3D Video Converter

-Besøk produsenten bak 3D Video ConverterScreenshot: