Artikler » Google endrer spillindustriens fremtid med de siste prosjektene

Google endrer spillindustriens fremtid med de siste prosjektene

Google endrer spillindustriens fremtid med de siste prosjektene last ned

Google endrer spillindustriens fremtid med de siste prosjektene

For å spille de nyeste og mest grafiske dataspillene, trenger du også en kraftig datamaskin, men det er sannsynligvis tid snart. Akkurat som du kan streame filmer og tv-programmer på nettet, er målet med Googles prosjektstrøm at du kan streame videospill på samme måte. Dette betyr at i teorien trenger du bare en velfungerende Google Chrome- nettleser for å spille de nyeste og mest krevende spillene.

Streaming teknologi har helt forandret hvordan vi ser på filmer, TV-programmer og lytter til musikk. Streaming blir stadig mer populært, og det betyr også at teknologien også utvikles. Det er ikke mange år siden at du begynte å streame ens spill på nettsiden som Twitch.tv. Men selv da den første av disse nettstedene dukket opp, var det krevende for ens internettforbindelse og datamaskinens. Men med den teknologiske utviklingen av streaming, blir det lettere for alle med et moderat system å streame deres spill til hele verden.

Danmarks statistikk

Den stadig økende suksessen med streaming-underholdning har gjort at Google, som det første, tok de første skrittene for direkte streaming av videospill. Dette har de gjort ved å starte Project Stream, som gjør dette. Google har samarbeidet med spillutvikleren Ubisoft, og hvis du har en amerikansk IP-adresse, kan du allerede besøke Project Stream og streame den nye Assasin's Creed Odyssey gjennom Google Chrome. Prosjektet er imidlertid fortsatt bare for testing, og det er derfor bare USA-baserte IP-adresser er tilgjengelige. Imidlertid kan man dra nytte av en VPN-tjeneste og endre sin svenske IP-adresse til en amerikansk og prøve prosjektet.

Det er bare et spørsmål om tid før du ser at andre utvikler lignende prosjekter som kan konkurrere med Google Project Stream. Ideen om at du kan sitte på en billig nettbrett som har Google Chrome installert og spiller de nyeste og mest krevende spillene, er en utrolig tanke, men utvilsomt også veldig spennende. På dette tidspunktet er det ikke kjent hva det vil koste for å streame dataspill, men vi anslår at Project Stream vil fungere som en slags Netflix for dataspill.