Artikler » Guide: Hvilken spillkonsoll skal jeg velge?

Guide: Hvilken spillkonsoll skal jeg velge?

Guide: Hvilken spillkonsoll skal jeg velge? last ned

Om morgenen hadde du bare noen få spillkonsoller å velge mellom. Oftest var valget enten mellom Segas, Nintendos eller Ataris spillkonsoll, og disse merkene hadde bare én spillkonsoll om gangen. Nå er verden annerledes, og du kan velge mellom en håndfull forskjellige merker, alle med flere spillkonsoller i omløp samtidig. Derfor kan det også være vanskelig å velge hvilken spillkonsoll du ønsker. Nedenfor er en guide til de mest populære alternativene. Det er imidlertid ikke bare spillkonsollen som gjør spillopplevelsen - på denne siden kan du finne flere alternativer for å forbedre din spillopplevelse.

De forskjellige spillkonsollene og alternativene deres

Playstation 4 Pro - er den mest populære og mye brukte konsollen akkurat nå, hvis du også inkluderer lillebroren Playstation 4. Playstation 4 Pro er noe som er nær det beste i det visuelle aspektet. Med alternativet 4K ser bildet ut krystallklart, og i dette 4K-bildet kan du spille noen av de beste spillene ut akkurat nå. Playstation har sannsynligvis den største, oppdaterte bunken med eksklusive spill som teller for eksempel. God of War, Spider-man, Horizon Zero Dawn og Uncharted-serien.

Xbox One X - er den nærmeste konkurrenten til Playstation 4 Pro og er også en oppgradering av lillebroren Xbox One. Denne versjonen av Xbox har kanskje den beste grafikkfunksjonen til alle spillkonsoller på gaten (inkludert Playstation 4 Pro) med sin 4K HDR. Xbox One X har også det andre aspektet at den er god å bruke som hjemmets all-machine.

Nintendo Switch - er det siste skuddet fra stammen på Nintendos stadig revolusjonerende spillkonsoller. Denne gangen har de gått helt inn på konseptet "på farten". Du kan koble bryteren til TV-en, men du kan også ta den med deg og spille hvor som helst. På Switch kan du spille noen legendariske Nintendo-merker som Zelda: Breath of the Wild.