Artikler » Hvordan bli en profesjonell gamer

Hvordan bli en profesjonell gamer

Hvordan bli en profesjonell gamer last ned

Det er mange av oss spillere som ønsker å kunne lage en karriere i datamaskinvideo. Men hvordan blir du faktisk en profesjonell gamer?

Det er mange måter å få betalt for å spille datamaskin. Den sikreste måten er å bli virkelig dyktig på et konkurransedyktig spill. Spill som Counter Strike, Legends League og DOTA har e-sport som en del av deres identitet. Hvis du er utrolig god i spillet, forhåpentligvis kan du bli en del av et lag og kjempe for turneringer og premiepenger.

Live Streaming Road

Live streaming av dataspill har vokst enormt de siste årene, og den mest populære live streaming-plattformen er uten tvil Twitch.tv. Twitch er helt brukerbasert. Det er, hvem du er, du har muligheten til å starte en live stream på Twitch.tv. Å skape et publikum gjennom Twitch er imidlertid ikke grei, og det krever umenneskelige timer og hardt arbeid. Det er heller ikke sikkert at det er noen som vil se et spill med mindre du har et spesielt talent.

De mest populære live stream basene er vanligvis i enten underholdning eller imponerende ferdigheter innen et gitt spill. Hvis du har stort talent i et bestemt spill, kan det være lurt å søke sponsorering.

hold veien

Hvis du har et stort talent i et e-sportspill, kan du raskt finne et lag som betaler moderate mengder penger. Her må du imidlertid være oppmerksom på hvilket spill du spiller, da ikke alle er like relevante som andre.

Som nevnt tidligere er spill som Legends of Legends, Counter Strike og DOTA gode muligheter.

Bygg et publikum

Uansett hvor du går, må du bygge et publikum som kan støtte deg hele veien. Du kan selvfølgelig bygge et publikum gjennom en streaming-plattform som Twitch, men den mest typiske måten er gjennom YouTube.

Hvis du laster opp vanlige videoer til YouTube som illustrerer ens talent, kan du enkelt bygge et publikum over tid. Fordelen med YouTube er også at videoene dine alltid vil være der. Dermed bør publikum ikke ved et uhell løpe inn i en sittende og levende strømmer.