Artikler » last.fm - for musikkelskere

last.fm - for musikkelskere

last.fm - for musikkelskere last ned
Hvis du hører mye musikk på WinAmp eller Windows Media Player, så last.fm er et program du trenger. Hvis du ikke bruker disse spillerne, er det også en veldig kul funksjon som enhver musikkopptaker ønsker - ja, kjærlighet! Etter at du har installert load.fm, registrerer programmet automatisk musikken du hører fra de spillerne. Statistikken over hva du hører vil bli samlet på last.fm siden hvor du har din egen bruker. Her kan du Se hva du nettopp har spilt, hva de mest spilt sanger og musikere har vært den siste uken, måneden eller hele tiden du har vært i last.fm. Andre brukere kan også se hva du hører og så kan du samle venner i profilen din som kan se slik ut:

 "Siste

Og dette er den morsomme nybegynneren. Fordi etter å ha spilt rundt 100 sanger, kan du finne andre mennesker som har stort sett samme musikk som deg - fra hele verden. Og hvis du har samme musikk smak, har du ofte enda mer felles. Siden last.fm har alle disse folks musikkstatistikk i en database, kan en annen smart funksjon stables ut. Du kan velge å høre på det som heter "naboradio ". Her spiller last.fm bare musikk som du vil ha statistisk. Og det virker ganske utrolig. Men nå vet vi alle at det ikke alltid er du som vil høre pop, selv om du vanligvis liker det. Derfor er det i klienten på datamaskinen en smart funksjon innebygd. Her kan du skrive navnet på en artist - for eksempel. Robbie Williams. Deretter vil programmet bare spille Robbie Williams, og musikk spilt av folk som også spiller Robbie Williams mye. Musikken blir streamet fra nettet, så det er for det meste en funksjon for folk med bredbånd, som programmet er i sin helhet. Hvordan ser det ut når du skal velge Robbie Williams og lignende musikk for avspilling i programmet:

 "Her

Last.fm er helt gratis å bruke, men du må registrere deg under installasjonen. Dette er imidlertid også helt gratis og uten noen form for adware og spam. Endelig er last.fm en kilde for å finne mye ny musikk. Gjennom load.fm-venner, naboradios og last.fm streaming, får du mange relevante forslag til en ny CD i postsamlingen. Prøv last.fm, du vil ikke angre på det! Du kan laste ned programmet her på Download Central.dk: Last ned last.fm