Artikler » Microsoft Office, Google Docs Suite eller LibreOffice i 2018?

Microsoft Office, Google Docs Suite eller LibreOffice i 2018?

Microsoft Office, Google Docs Suite eller LibreOffice i 2018? last ned

Denne artikkelen vil veilede deg for å finne den beste digitale pakken løsningen for hjemme, jobb eller skole. De tre programmene - Microsoft Office, Google Docs Suite og LibreOffice - har alle satt sitt preg i 2018, og vi hjelper deg med å finne den pakken som passer best for budsjettet og dine behov.

Microsoft Office har i mange år vært leder innen skriftlig programvare og pakkeløsninger. Derfor har det populære programmet, Microsoft Office 365, ikke hatt mye motstand eller konkurranse. Dette har blitt omarbeidet nå. Microsoft Office har ikke vært overlegen, men har slitt seg for å lytte til lignende programmer. Både Google Docs Suite og LibreOffice inneholder funksjoner som kan redigere og gjøre dokumentene og presentasjonene dine unike. Det er mulighet for å laste ned begge pakkene uten å måtte betale noe, noe som gir deg en unik mulighet til å tilpasse ditt digitale arbeid.

Selv om det har vært mye utvikling i digitale skriveprogrammer de siste årene, har ikke utviklingen av Microsoft Office stått stille. Programmene bak har sørget for å videreutvikle tidligere programmer, slik at Microsoft Office fortsatt er en ledende del av markedet. Imidlertid har Microsoft valgt å gjøre noen av programmene, for eksempel Den nye cloud-aware versjonen, for kjøpsprogrammer. Vil dette fortsatt påvirke fremtidig salg og popularitet som Microsoft Office ellers har nytte av?

Google Docs Suite

De fleste studenter og skriveentusiaster kjenner Google Docs-programmet. Et program som har aktivert virtuelt samarbeid. Pakken Google Docs Suite er mer enn bare Google Dokumenter. Denne pakkeløsningen inkluderer applikasjoner som e-post, skylagring og digitale bærbare datamaskiner. Som nevnt tidligere kan du laste ned denne pakken gratis. Denne versjonen inneholder 15 GB skylagring, noe som gir deg god mulighet til å lagre alle dokumentene dine trygt. I tillegg er det mulig å kjøpe mer plass / minne (opptil 10TB) da versjonen kan oppgraderes. Oppgraderingen kalles G Suite og koster $ 5 per måned per. bruker. Med kjøpsversjonen inkluderer selvfølgelig nye tiltak, for eksempel en chat- og administrasjonsfunksjon. Fordelen med denne pakken er at det er brukervennlig og enkelt å navigere. Deling dokumenter har vært enklere enn noen gang før, og programmet lar deg jobbe både offline og online.

Alt i alt er Google Docs Suite og G Suite noen anbefalte pakkeløsninger. Det kan imidlertid hevdes at de er mindre fleksible hvis du er på farten, da Internett-tilkobling er en viktig og viktig del av disse programmene.

Microsoft Office 365

Dette programmet er, som du vet, et kjøpsprogram. Dette betyr imidlertid også at det har noen klare fordeler at de andre programmene ikke kan konkurrere med på samme nivå. Med Microsoft Office 365 kan du enkelt jobbe fra offline til online for å leve. I tillegg inneholder denne pakkeløsningen de fleste funksjoner og applikasjoner som PowerPoint og Excel. Alle programmer de fleste datamaskinbrukere er kjent med. Microsoft Office 365 kan argumenteres for å være en ekstremt konkurransedyktig pakkeløsning både når det gjelder pris og produkt.

Libreoffice

Sammenlignet med de to andre programmene, er LibreOffice helt gratis. Pakken ble utviklet av The Document Foundation, som er en ideell organisasjon. Denne organisasjonen holder seg gjennom legater og sponsorering. Formålet med LibreOffice er å skape en pakkeløsning som inneholder alle de grunnleggende og viktige verktøyene du trenger for ditt digitale arbeid. I tillegg inneholder denne pakken nye og forskjellige funksjoner, for eksempel grafisk redigeringsverktøy og en matematisk formelredigerer.

... men hvilket program skal jeg velge?

De tre programmene er gode og relevante på alle måter. Hver med sine fordeler og ulemper. For eksempel kan Google Docs Suite og Microsoft Office 365 anbefales hvis du jobber med en telefon eller nettbrett, da LibreOffice ennå ikke er utviklet for alle plattformer. Dette kan skjemest sett på LibreOffices app, som ikke har mange funksjoner enda.

Avhengig av hvor mye plass / minne du trenger, er det også forskjeller mellom programmene. Det er derfor tilrådelig å oppgradere til kjøpsprogrammene dersom behovet for plass / minne er stort. Google Docs Suite passer godt med deg som vil ha en pakkeløsning der alle applikasjoner fungerer bra, mens Microsoft Office 365 er ideelt for de som trenger mye plass for å lagre dokumentene dine. LibreOffice er ideell hvis du primært er offline, fordi det ikke er mulig å lagre skyen. Videre er mobilappen fortsatt for begrenset bruk.

Med disse tre programmene er du definitivt oppdatert i de nyeste digitale pakkeløsningene. I tillegg til å bli oppdatert på de nyeste skriveprogrammene, er det også viktig å være oppdatert på den nyeste programvaren. På den måten er du alltid garantert å gjøre arbeidet ditt best mulig fra din digitale enhet.