Artikler » MyInternetSecurity GOLD 2012

MyInternetSecurity GOLD 2012

MyInternetSecurity GOLD 2012 last ned

I en verden der Internett blir en stadig mer integrert del av hverdagen, er det viktigere enn noen gang før å bli beskyttet ordentlig mot truslene vi daglig blir utsatt for på Internett. Ved å kombinere en rekke kraftige enkeltverktøy til en samlet pakkeløsning, beskytter MyInternetSecurity GOLD 2012 deg og datamaskinen din mot virus, spyware, phishing og mye mer. Les mer og lær mer om MyInternetSecurity GOLD 2012 - en komplett online sikkerhetsløsning for enkeltpersoner.

Fire seksjoner og mange talenter

En av de store fordelene ved å velge MyInternetSecurity GOLD 2012 er at pakken sikrer deg fra et bredt spekter av online trusler og sårbarheter. Med andre ord, du trenger ikke annet enn MyInternetSecurity GOLD 2012 for å føle deg helt sikker på Internett, og selvfølgelig er programmet fullt ut i stand til å fungere uten din innblanding. Alt du trenger å gjøre er å åpne installasjonsprogrammet - resten går helt av seg selv. MyInternetSecurity GOLD 2012 er bygget opp rundt et enkelt program som består av disse fire underliggende seksjonene:

Min datamaskin - beskyttelse mot virus, spyware og malware

Den første av totalt fire ben i denne sikkerhetspakken er Min datamaskin, som effektivt beskytter datamaskinen mot kjedelige og potensielt skadelige programmer og applikasjoner. Med nyutviklet programvare sikrer Min datamaskin deg ved å avvise og ødelegge applikasjonsbårne sikkerhetstrusler som virus, spyware og malware som på noen måte kan true livet ditt på Internett. Min datamaskin sørger blant annet for at bare du vet passordet til Netbanken din, at datamaskinen starter og fungerer jevnt og at du generelt kan føle deg trygg når du går online.

Internett mitt - beskyttelse mot spam og phishing

Der de fleste vanlige sikkerhetstrusler ble utført av frittstående programmer for bare noen få år siden, har det i dag blitt lettere for ondsinnede hackere å skade deg direkte i adressefeltet til nettleseren din. Internett mitt lar deg surfe på nettet uten å måtte bekymre deg for denne typen trusler, og beskytter din personlige informasjon spesifikt mot spam, phishing og andre spammy nettsteder. Å kunne surfe fritt og uten bekymringer er avgjørende i dagens Danmark, og det er grunnen til at vi har gjort vårt ytterste for å utvikle denne funksjonen.

Mine filer - Beskytte og ta sikkerhetskopi av ditt online liv

Enten du har vært offer for en ondsinnet hacker, skadelig programvare eller til og med slettet viktige filer fra datamaskinen din, kan dette føre til store problemer for datamaskinens ytelse og funksjonalitet. My Files er en enkel og fleksibel sikkerhetskopiløsning som lar deg gjenopprette viktige personopplysninger i tilfelle hacking, virus eller sletting. My Files er også en god hjelp hvis du trenger å installere PCen din på nytt og vil returnere til en datamaskin med alle tidligere passord, brukerkontoer osv.

Mine barn - beskytte barnas liv på Internett

Internett har vært enormt viktig for utviklingen av samfunnet vårt de siste to tiårene, men om mulig har omveltningen vært enda større for våre yngste generasjoner, som i dag praktisk talt vokser opp på nettet. My Kids sørger for at dette kan gjøres på best mulig måte, og at barna dine kan bruke effektiv og aktiv foreldrekontroll for å reise trygt på nettet - og unngå feil nettsteder. My Kids er enkel og intuitiv å bruke, og gir mulighet for flere forskjellige brukerkontoer med forskjellige rettigheter. Hold deg trygg på nettet i dag - Prøv MyInternetSecurity GOLD 2012!

Screenshot: