Artikler » Slik sparer du mye penger på bredbåndet ditt

Slik sparer du mye penger på bredbåndet ditt

Slik sparer du mye penger på bredbåndet ditt last ned

Bredbånd er en nødvendighet for mange. Fordi uten det, kan du ikke skype med familien din, spille Counter Strike online mot vennene dine, etc. Men bredbånd er heller ikke ganske billig og abonnementsprisen kan enkelt nå 300-400 kr. / Måned. Men fordi det kan være så dyrt, er det også en kostnad hvor du virkelig kan spare penger ved å finne en billigere leverandør.

Og hos en billigere leverandør, trenger du kanskje ikke å gå på kompromiss med hastighet, databruk eller lignende. I de fleste tilfeller kan du finne en mye billigere leverandør enn din nåværende, som har samme hastighet, databruk, etc. Det kan imidlertid være en mindre jungel hvis du må gå rundt og sammenligne priser, hastigheter, etc. på de mange forskjellige tilbydere.

Derfor har vi laget et bord under hvilke vi har samlet de billigste leverandørene med ulike intervaller (f.eks. 10 mbit / s hastighet, etc.), så det er en leverandør for hvert behov. Og under har vi gitt en beskrivelse av ting du bør vurdere før du går ut og bruker penger på en ny bredbåndsleverandør.

Våre anbefalinger

Nedenfor har vi samlet de billigste leverandørene av felles (ADSL, fiber eller kabel) bredbånd og mobilt bredbånd for ulike hastigheter og dataintervaller. Vi anbefaler imidlertid at du leser teksten under tabellen før du kjøper en ny bredbåndsleverandør, da det er viktig at du først finner ut hva dine behov egentlig er med hensyn til bredbånd.

Hvis du for eksempel har 15 GB data i mobilbredbåndsabonnementet ditt, men bare bruker 10 GB, kan du spare penger fra å velge et abonnement på 10 GB i stedet for 15 GB.

Felles bredbånd

Felles bredbånd betyr enten ADSL, fibernett eller kabelbredbånd. Vi har imidlertid valgt å inkludere bare ADSL og kabelbredbånd i tabellen under, siden det er langt fra alle som kan få fibernett. Vi har funnet de billigste leverandørene med. Følgende nedlastingshastigheter, 4 mbit / s, 10 mbit / s, 15 mbit / s, 20 mbit / s og 50 mbit / s.

Telia
tilbydere
Pris per måned
fart
binding
minimum
Bolignet 179 kr. 4/1 mbit 6 måneder 1.273 kr.

fullhastighets 199 kr. 10/1 mbit 6 måneder 995 kr.

YouSee 219 kr. 15/3 mbit 1 måned 319 kr.

249 kr. 20/2 mbit 6 måneder 1.245 kr.

fullhastighets 299 kr. 50/5 mbit 6 måneder 2.192 kr.

Mobilt bredbånd

Vi har funnet de billigste leverandørene av mobilt bredbånd med følgende GB-data i abonnementet, 500mb, 2gb, 5gb, 10gb og 40gb.

tilbydere
Pris per måned
fart
binding
forbruk
Ring meg 29 kr. 12/4 mbit 1 måned 500 MB

oister 49 kr. 20/4 mbit 1 måned 2 GB

fullhastighets 100 kr. 6/1 mbit 6 måneder 5 GB

oister 99 kr. 20/4 mbit 1 måned 10 GB

Telmore 249 kr. 71/43 mbit 1 måned 40 GB

Hvis du vil sammenligne enda flere bredbåndsleverandører enn de to tabellene ovenfor, kan du gå til nettstedet Cheapest-Internet.dk. Her kan du raskt og enkelt sammenligne et stort utvalg av bredbåndsleverandører, inkludert fart, data, pris etc.

Forbered dine behov

Når du trenger å avklare bredbåndsbehovene dine, er det først og fremst 1-2 ting du trenger å finne ut. Er det vanlig bredbånd, er det først og fremst hastigheten, mens det er mobilt bredbånd, det er både hastighet og data.

fart

En hastighet består av en nedlastings- og opplastingshastighet. Du trenger nedlastingshastigheten når du laster ned filer (for eksempel et bilde fra e-posten din), åpner Facebook etc. Når opplastingshastigheten brukes når du laster opp filer, kan det være et bilde på Facebook eller lignende. For eksempel kan en bredbåndshastighet settes til 10/5 mbit / s, hvor 10 mbit / s vil være nedlastingshastigheten, mens 5 mbit / s vil være opplastingshastigheten. (For de fleste abonnementer, bortsett fra fibernett, vil nedlastingshastigheten være høyere enn opplastingshastigheten som folk oftere laster ned inft-opplasteren).

Hvilken fart du trenger, avhenger av hva du trenger det. Fordi du bare bruker den til å sjekke e-postmeldinger en gang til og surfe litt på Facebook, trenger du ikke den samme hastigheten som du vil, for eksempel streamingstrømmer av HD-filmer på Netflix. Det kan derfor være lurt å bruke Waoo's Speed ??Guide for å få en følelse av hastigheten du bør ha i abonnementet ditt.

Med det kan du se hvor fort du kan laste ned filer, musikk, video eller filmer med ulike hastigheter, og estimerer deg dermed til den hastigheten du vil ha. Selvfølgelig er du allerede fornøyd med hastigheten du har på ditt nåværende abonnement, så selvfølgelig må du bare holde fast i den hastigheten.

databruk

Er det mobile bredbåndet du trenger, er de medfølgende dataene også et viktig kriterium (for vanlig bredbånd er det ikke nødvendig da det er praktisk talt ubegrenset bruk av data). Hvor mye data du trenger i abonnementet ditt avhenger av hva du trenger for å bruke internett og hvor mye du trenger det. For noen som skal kunne bruke tjenester som Skype, spille online spill, etc. Unødvendig å si, bruk mer data enn en person som vil sjekke og sjekke e-post og lignende.

Hvis du ikke vet hvor mye data du trenger i abonnementet ditt, kan du bruke dette verktøyet. Med det kan du angi hvor mange e-postmeldinger du ca. sender om dagen hvor mye du surfer, hvor mye du streamer filmer osv. Det vil også gi et estimat av hvor mye data du trenger i abonnementet ditt.

Hvis du allerede har et mobilt bredbåndsabonnement, kan du bruke det til å finne ut hvor mye data du trenger. For de fleste tilbydere kan man se på deres nettsider hvor mye data de har brukt. Derfor kan det være lurt å gå inn og undersøke hvor mye data du ca. har tilbrakt hver måned de siste 4-6 månedene, og basert på den informasjonen kan du bestemme hvor mye data du trenger.

en annen

Det er selvsagt andre kriterier som vil hjelpe deg med å finne en bredbåndsleverandør. For eksempel kan leverandørens omdømme (du ofte får en følelse på Trustpilot-siden), bonuser (for eksempel gratis rutesporing eller gratis abonnement på andre produkter, for eksempel får du et gratis abonnement på HBO når du kjøper mobilt bredbånd hos Telia), etc.

Men disse er de to kriteriene, fart og muligens. data som er det viktigste.

Hva så nå?

Nå som du må vite hva dine behov angår om hastighet, data, etc. så er det på tide for oss å finne den billigste bredbåndsleverandøren som akkurat oppfyller dine behov. dvs. Hvis du vil ha 10 GB data i abonnementet på mobilt bredbånd, må vi finne den billigste leverandøren som tilbyr 10 GB abonnement.

n: Justify; "> Og det er bare her at du kan bruke de to bordene for vanlig og mobilt bredbånd øverst på denne siden. Fordi vi nettopp har funnet den billigste leverandøren som dekker forskjellige behov, så du Du trenger ikke å bruke tid til å sammenligne alle tilbydere. (Eller du kan også bruke nettstedet Cheapest-Internet.dk hvis du vil sammenligne enda flere leverandører).