Artikler » Spyware Doctor

Spyware Doctor

Spyware Doctor last ned

Alle har noen gang hatt problemer med spionprogrammer, og de fleste har også tatt et anti-spywareprogram. Men det er utrolig mange å velge mellom, så hva skal du velge?
Spyware Doctor er et veldig populært valg. På tidspunktet for skriving lastes programmet ned over 1 million ganger hver uke. Spyware Doctor har mottatt ærespriser fra store PC-magasiner over hele verden. I tillegg har Spyware Doctor mottatt det høyeste antall stjerner fra en rekke store konkurrenter for Download Central.dk, og i seg selv har den fått 4/5 stjerner. Den siste stjernen er ikke gitt siden Spyware Doctor ikke er freeware.
Spyware Doctor er designet slik at alle kan finne ut det. Men utviklingen er ikke bare for brukervennlighet. Det er en velutviklet teknologi bak programmet, kontinuerlig oppdatert. Dette gir mer spionprogram enn noe annet program, og fjerner mer av det enn noen andre programmer kan.
Når systemet er skannet og rengjort for spionprogrammer, sikrer Spyware Doctors OnGuard at datamaskinen ikke er smittet med spionprogrammer. OnGuard kjører hele tiden i bakgrunnen, og advarer deg kun når det gjelder ekte spyware. Dette betyr at du ikke mottar krypterte meldinger om spionprogrammer som ikke er tilgjengelige i det hele tatt.
Et komplett program som hjelper deg med å finne all spyware, fjern den, og finn den og beskytt datamaskinen mot nye angrep. Alt dette gjennom et fint brukergrensesnitt som er enkelt å bruke. Av denne grunn mottok Spyware Doctor, People 's Choice Award i både 2005 og 2006.