Artikler » WinUAE Guide

WinUAE Guide

WinUAE Guide last ned

WinUAE gjør det mulig å kjøre Amiga-programmer under Windows, inkludert spill og arbeidsbenk, deluxe paint div-filer som ADF-filer, AGA, CD32 og HDF, og Verktøy som kickstart 1.3, 3.1 og kickstart, cd 32 etc sammenlignet med en standard Amiga-datamaskin.
Det finnes en rekke funksjoner i WinUAE, noe som betyr at du nå har et vell av muligheter til å få amiga du har drømt om - kanskje er det en amiga 4000 som vet?
Du har også muligheten til å få flere rammer på amiga, ikke bare 1 ramme, men opptil 8 ram - uha uha! Selv harddisker finnes i panelet hvor du kan sette ditt favorittspill inn.
Har du vært en av dem som alltid misunner naboen din fordi han hadde amiga 500 med ekstra stasjoner, så du er nå en av de heldige med WinUAE kan hente flere stasjoner 3, 4 og flere stasjoner hvis du vil så du trenger ikke å endre disketten hele tiden.
Fordi vi alle kjenner til den lille dialogboksen som kommer opp midt i et spill "Sett inn disk 8 ", og du sitter bare og venter på å gå videre, for Amiga 500, som trolig har vært, er Ikke kjent for sin fart, men for det store utvalget av gode gamle nostalgi-spill. Og da var det for fort!
Og du tenker nok "Amiga" som ønsker å spille Amiga! Spillene er absolutt enormt grimme "og ja det er fordi dagens spill er en litt annen standard, men for de som er til nostalgi og oldtimes minner, så er det en maskin som du kan skrive inn i historien fordi det er mange som har brukt noe som ser ut som et helt liv foran en amiga!
Kan du bare nevne noen av spillene jeg spilte og brukt utilstrekkelig tid:
MOONSTONE WINGS MONKEY ISLAND SERIES NORD OG SYDEN IK + SUPERCARS 1 OG 2 CURCE OF ENCHANTIA DUNGEON MASTER ØYEN AV BEHOLDER SERIEN LOOM HUNTER EN ANDRE VERDEN STUNT CAR RACER DEN NESTE NINJA SERIEN GOLDEN AX GOBLIN SERIEN
Last ned Central.dk har et godt spill som Lemmings 2: Stammene. Det er Abandonware, det er nok mer på vei nå, vi ser hva som skjer.
Ok, nå har du kommet så langt, så du vil vite hvordan du installerer WinUAE, og viktigst: Hvordan få det til å fungere. Hvis du leser selve teksten gjennom, er det en ganske komplisert sak. De bruker mange tekniske uttrykk som du ikke forstår i det hele tatt. Men faktisk er det ikke så vanskelig igjen. Det handler om å prøve ut og gjøre noe galt, og alt ser håpløst ut. Du kan bare avinstallere og installere emulatoren din igjen - den er ferdig om noen sekunder.
Trinn 1: (Installasjon)
Til å begynne med, last ned (eller på annen måte anskaffe) en emulator og en kickstart. Jeg antar at du bruker det samme som meg. Deretter installerer du emulatoren og legger det sparket kickstart i samme bibliotek. For eksempel, ring din AMIGA-mappe slik at du vet hvor du skal gå når du trenger å aktivere din kickstart
Trinn 2: (Tilpasning)
Nå må du tilpasse emulatoren til datamaskinen. Det første du må endre er destinasjonen på kickstart-filen. Den vises under kategorien "ROM". Der må du spesifisere hvor filen kick.rom er plassert. Da må du sette rammen ned til 1 Mb. (Det er noen spill som ikke kan kjøre med 2) Og så kommer du til skjermen. Det er den vanskeligste. Hvis du vil gjøre det akkurat som jeg har gjort, merk av i boksene: Korrekt aspekt og fullskjerm. Din Linjemodus skal være: Doblet. Ditt X-senter skal være: Smart. Og oppløsningen din skal være 640 * 480. Det kan også ha betydning for hvilken oppløsning du kjører med i Windows, men du finner den raskt. Nå kommer vi til lyden. Lyden er en del som er vanskelig å etterligne. Hvis datamaskinen diner for liten, så du kan bare kjøre med "halv " lyd og det høres ikke bra ut. Det å gjøre er å markere: Emulere, 100% nøyaktig og 16 bit. Så fungerer det direkte (i spillene jeg har sett). Endelig må du sørge for at du lagrer innstillingen, gjort under "Konfigurasjoner ". Du kan muligens. prøv å laste ned en konfigurasjon. Du legger det i biblioteket: Konfigurasjoner. Og det laster deg.
Trinn 3: (Test)
Nå må det bli testet. Du laster ned et spill. Muligens. Lemmings 2: Stammene Det pakker deg ut og du finner to filer. En fil for hver diskett. Nå går du opp til disketten og setter inn en diskett i de to første diskene. Og trykk deretter på OK. Spillet starter nå. Hvis skjermen fyller hele bredden og det ellers ser bra ut, virker det. Ellers må du gå tilbake og endre innstillingene. Du skal: ALT + F4, og du erstatter diskett og samme funksjon på: F12. Hvis lyden fungerer perfekt og skjermen fungerer perfekt, så har du det grunnleggende. og spillet veier :-D
Til slutt: Ifølge loven er det bare legitimt å bruke disse spillene hvis du allerede har tilgang til originalen eller det er Abandonware / freeware.
Relevante seksjoner på Download Central.dk:


studiepoeng
Last ned Central.dk, takk Blue Ice for denne ettertraktede guiden.