Blog

Internettet har for mange vært en gave. Vi nordmenn handler på nettet som aldri før, samtidig som vi følger med på venner og kjendiser, på sosiale medier. Til og med det offentlige tilbyr borgere løsninger på nettet. For mange så har internettet også bydd på muligheter i form av å tjene ekstra penger eller som en fulltidsjobb. Noen har startet suksessfulle nettbutikker, i mens andre har tjent penger via Bitcoin-trading. Det er mange muligheter for å tjene penger hjemmefra på nettet, uansett hvilken utdannelse eller bakgrunn man har.

 

Hvordan tjene penger hjemmefra  

Det er mange som kanskje er litt usikre på hva Bitcoins egentlig er. Bitcoins er en digital valuta, som har blitt utrolig populær det siste året. Verdien på Bitcoin har også eksplodert de siste årene, for eksempel, hvis man investerte 5 euro i Bitcoins i 2011, så er de nå verdt 4 millioner euro i dag. Ved å handle Bitcoins på markedet kan man enkelt tjene penger. Det finnes systemer som automatisk forhandler Bitcoin for brukeren. Dette gjør den ved å kjøpe Bitcoinen billig, for så å selge den dyrere. Dette er en lav-risiko måte å tjene penger på, da man i starten kan investere minimalt med penger, og enkelt se dem øke i verdi.

En annen smart måte å tjene penger hjemme på, er ved å utfylle betalte brukerundersøkelser. Denne måten er både enkel, og har enda lavere risiko enn ved å handle med Bitcoins, da man ikke investerer egne penger. Brukerundersøkelsene kan omhandle alt fra spisevaner til hvilken sjampo man foretrekker å bruke. Man registrerer seg bare hos en av portalene til brukerundersøkelsene, og så mottar man undersøkelsene fra firmaet som også setter pengene inn på ens konto.

Hvis man er nysgjerrig på hvordan man kan tjene penger hjemmefra, så kan det være smart og klikke på linken.