Blog

Annons:

Kryptovaluta blir stadig en større del av livene våre, og vi begynner å bli mer og mer kjent med fenomenet. Det har for lenge siden blitt et populært investeringsobjekt, og kan nå også brukes til å kjøpe varer både online og offline. Krypto har også vist sitt ansikt i spillmarkedet etter det ble en utberedt betalingsmetode på blant annet nettcasinoer, men nå er det altså gamingens verden som står for tur.

Kryptogaming skiller seg ut som en ny og smart måte å tjene penger på, og kombinerer interessen for spill og investering. Ettersom både krypto- og spillverden regner svært mye på teknologien og det digitale universet, så gir det også mening å kombinere de to. Dessuten foregår de begge online, og selve nettverket er en stor del av gaming. Du kan også kjøpe kryptovaluta på nett hos meglere. Du finner de beste kryptovalutameglerene hos cryptomeister.com/no. La oss ta en nærmere titt på hva denne nye trenden innebærer. 

Hva er kryptogaming?

Kryptogaming er videospill som drives på et kryptovaluta –nettverk. Det foregår delvis eller helt på den såkalte “ledger” arkitekturen, som gir spillerne verifisert eierskap over virtuelle produkter i spillene. Vi er godt kjent med å tjene falske penger i spill, i alt fra appspill som Angry Birds, til brettspill som monopol, men disse pengene er jo helt ubrukelige i den virkelige verden. 

Med kryptospill kan du tilføye ordentlig verdi til kjøpene dine. Store-tokens, for eksempel i form av kjøp i spillet lagres på en distribuert hovedbok på et krypto-nettverk i kryptospill. Denne distribuerte hovedboken, kjent som blockchain, er det som gjør at produkter i spillet kan byttes mot kryptovaluta, som deretter kan overføres til ekte penger.

Et økende spillmarked

Videospill har gått fra å være en hobby for mange, til en enormt stor industri som kun øker med årene. Det har utviklet seg betydelig de siste tiårene. I 2020 ble markedet verdsatt til hele 173,70 milliarder dollar, og innen 2026 regnes det å være verdt 14,40 milliarder dollar. 

Sony, Tencent , Nintendo og Microsoft er blant verdens største videospillskaperne i verden, som hver har spillinntekter på over 10 milliarder dollar. Det er helt klart Sony som topper liste, med en inntekt på rundt 25 milliarder dollar. Electronic Arts (EA Games), Sega Games, Konami Holdings Corporations og Gameloft, er noen av de mest fremtredende spillstudioene i verden. I senere tid har også Netflix annonsert at de vil tilby spill til kundene sine

Dessuten har videospill entret et svært globalt spekter nå e-sport er anerkjent. Det blir spilt videospill i store turneringer og verdensmesterskap, der vinnerlagene reiser hjem med svimlende pengepremier. Vi ser med andre ord en økende pengetrend i både kryptovaluta og videospill, som kan være med til å forklare hvorfor de to har blitt kombinert. 

Alle som elsker videospill og som interesserer seg for kryptovaluta kan dra nytte av å undersøke fenomenet med kryptogaming nærmere. Kanskje det blir det nye store innenfor spillindustrien, og kanskje akkurat du vil tjene god penger på det?