Blog

Når man ser på smartfonen sin i dag tenker man ofte at: -nå har jeg alt jeg trenger.

Selvsagt er det kjekt med kalkulator, medieavspiller og diverse spill, men avhengig av hva man ser for seg at man skal organisere, kan det være smart å se om det kanskje finnes en applikasjon som kan gjøre oppgaven enklere. Det er utrolig hva man kan bruke en telefon til i disse dager... jeg er vel mest fristet til å si at telefondelen har blitt noe underordnet alt mulig annet som denne vidundermaskinen kan gjøre med riktig programvare.
Dagens smartfoner elsker å kjøre programmer, og de gjør det godt. Med riktig applikasjon installert har det meste blitt utrolig enkelt. Du kan planlegge en fest med «Party Planner», dernest kan du ordne med musikk til festen via «Party Mixer», og skal du blande noen drinker, ja da har du «Cocktail Flow» som blant annet kan vise deg hvilke drinker du kan lage med det du allerede har for hånden. Fantastiske verktøy for festorganisator såvel som festdeltagere.

Når så festen er i planleggingsfasen, hva med barutstyr?

Det er alltid kjekt å kunne briljere litt, kanskje fremstå som en fullblods profesjonell bartender. Selvsagt kan man improvisere, men bildet det gir ens gjester er ikke nødvendigvis det beste.
Cocktailrystere, sifonflasker, krystallglass og kanskje en vinkjøler skaper den rette atmosfæren. Det gir liksom ikke helt den samme stilen om man drar en vinflaske ut av kjøleskapet. Du kan selvsagt hente vin fra kjelleren, men hvem har vel en vinkjeller i dag. Da er det enklere med en vinkjøler, hvor gjestene også kan se og velge. Den blir fort mer enn bare et oppbevaringssted for vin!

Det skal ikke så mye utstyr til for å lage en perfekt bar.

 

Selskapsleker?

I Danmark er det snarere regelen enn unntaket at man avvikler noen selskapsleker. Vi vet vel fra danmarksturene vi har tatt at «Det er dejligt at være norsk i Danmark». Kulturen er litt annerledes, og vi som trives i Danmark setter også pris på selskapsleker. De bryter ned barrierer, fordommer, bygger vennskap og sterke bånd, i tillegg til at man selvsagt kan få seg en riktig god latter fra tid til annen.
I Norge er vi litt mer trauste, men om vi blir invitert med på en selskapslek, da kan vi sikkert bli med, også i Norge. God feststemning og gode selskapsleker. Det skal være lov å ha det gøy.
Også her kan apper på ens smartfon være til glede. «Heads Up» er et typisk eksempel på slik en app. De av dere som har fulgt med på «TheEllenShow» (https://www.youtube.com/watch?v=PO_ezpX7DwY) kjenner sikkert denne selskapsleken litt fra før. Tilsvarende har eksistert i mange år med kort, men nå har det blitt enklere med større utvalg og utfordringer som app.rdringer som apputfordringer som app