Blog

Eller kanskje du har vært uheldig og noe har skjedd med telefonen din, datamaskinen din, eller en annen enhet som du virkelig helst ikke har lyst til å være uten den tiden det kan ta å enten spare opp eller vente på neste lønning slik at du kan kjøpe nytt.
Kanskje det rett og slett er bilen eller motorsykkelen som bør sjekkes opp på et verksted, men pengene er ikke helt til stede enda.

Mulighetene er likevel mange.
Kanskje har du et godt forhold til dine foreldre, som vil spytte inn noen kroner, eller kanskje du har en arbeidsgiver som du kan be om et forskudd på lønn fra, mot at dette gradvis nedbetales over noen lønninger slik at ikke belastningen blir så stor på den første lønna man mottar rett etterpå. 

I mange tilfeller har arbeidsgivere mulighet til å gi et meget gunstig mindre lån, men når man så har forsøkt en del muligheter, og fortsatt ikke har fått napp, da kan kanskje et forbrukslån via Axo Finans være en løsning for deg.
Som du sikkert vet, er det en mengde forskjellige ting man skal være klar over når man søker lån. Noen långivere, eller tilbydere om du vil, har høy rente, men lave termingebyr. Andre derimot har kanskje lav rente, men høye termingebyr. Noen opererer med et høyt startgebyr, andre har kanskje ikke startgebyr i det hele tatt. Noen tilbyr lån som er gunstigst dersom man tilbakebetaler hurtig, og atter andre gir gunstige lån som godt kan løpe over litt tid.
Det er en jungel der ute, og det er ikke alltid enkelt å finne frem, det er ikke alltid enkelt å vite hva som i ditt tilfelle vil falle best ut. Her kan de hos Axo Finans være til hjelp og støtte. De tilbyr ikke lån selv, men de hjelper til i prosessen på den måten at de søker hos ca 12 forskjellige tilbydere, og gir deg så det tilbudet som etter vår erfaring vil være gunstigst for deg.


Spare penger

Via Axo kan du låne helt opp til 500 000 kroner, og om du er i en situasjon hvor du har flere dyre smålån, kanskje også via diverse kredittkort, da kan det virkelig lønne seg med et oppsamlingslån, så får du en bank, en rente og ett terminbeløp å betale hver måned.
Du får en enklere oversikt over økonomien, og kan så heller konsentrere deg mer om arbeide og familie. Et gunstig lån kan bli en vinn-vinn-situasjon hvor du tross renter og gebyr, betaler mindre enn du gjorde før. Det kan virkelig være verdt en god del å kikke nærmere på dine muligheter.
Klikk deg inn på Axo Finans for å lese mer om dine muligheter. De vil gjøre deres beste for å hjelpe deg.