Blog

Den digitale verden er her for fult. Dagens teknologiske landskap er noe vi aldri har sett maken til tidligere. Internett er fremdeles en relativt fersk oppfinnelse, men i løpet av de siste 20 årene har denne oppfinnelsen blitt essensiell for et hvert hushold i Norge.

Dette viser enorme framskritt, men oppfinnelsen av internett ledet også til nye, uforutsette problemer. For 20 år siden var det neppe mange som tenkte at sikkerhet på internett kunne være et reelt problem, men som vi alle ser og opplever i dag, så er dette faktisk tilfellet.

Nå til dags finner TV og underholdning primært sted på internett. Det er ingen som sitter å venter på dagens TV program lenger, slike programmer strømmes nå på PC-en og kan sees når som helst. Det eneste problemet oppstår når vi prøver å se ting som er begrenset til en bestemt geografisk plassering.

Dette er ofte tilfellet med Netflix og liknende tilbud. Netflix er en tjeneste som tilbyr forskjellige filmer og serier basert på hvor i verden du befinner deg. Dette betyr at tilbudet til oss med norsk Netflix er noe helt annet enn hva tilfellet er for Netflix kunder i USA.

Få det komplette tilbud...

Dette kan vær irriterende for oss betalende kunder, men det er et problem som er lett løst med en VPN klient. VPN er den perfekte måte å surfe anonymt på nettet, samtidig som du kan skjule hvor i verden du befinner deg, eller lure nettsiden til å tro at du befinner deg i et annet land. Hos VPN Portalen kan du finne en kåring av de beste VPN-tjenestene i markedet i dag.

En VPN klient lar deg få tak i en lokal IP adresse, noe som betyr at sider som Netflix kan lures til å tro at du befinner deg i USA når du egentlig sitter i Trondheim. Dette kan gjøres med flere sikre og billige VPN tjenester og gir deg komplett tilgang til enhver side.

En VPN klient er nyttig og bra for de av oss som ønsker å se Netflix eller Amazon Prime og ha et så bredt og spennende tilbud som mulig, men det er også en solid løsning for de som ønsker å dra nytte av geografisk begrensede tilbud på spill.

Plattformer som Steam tjener penger på å tilby spill-nedlasting via rett til din datamaskin. Alt du behøver å gjøre, er å opprette en Steam konto. Her kan du kjøpe spill og laste dem rett ned til din PC, problemet er bare at tilbud og tilgjengelighet kommer an på hvor i verden du befinner deg.

Dette betyr at selv om du bruker penger hos Steam, så vil deres eksklusive tilbud til Storbritannia ikke være tilgjengelig for deg. Dette er høyst frustrerende, men dette er også et problem som er veldig lett løst med en god VPN klient.

VPN klienten gjør det samme med Steam som den gjør med Netflix og andre strømme tjenester. Den lurer siden til å tro at du befinner deg i det geografiske området du må befinne deg for å dra nytte av tilbudet.

...uten at det koster deg mye

Dette er et tilbud som kanskje virker for godt til å være sant, men i dette tilfellet så snakker vi om et tilbud som er ekte og helt usannsynlig bra. Det er også nemlig billig. Du kan skaffe deg VPN klient gratis, men dersom du ønsker et topp abonnement, så koter dette ofte ikke mer enn 20 kr i måneden.

Som om ikke dette var nok, så kan du også spare penger ved å benytte deg av geografisk  begrensede tilbud på spill og nedlastninger av filmer. VPN er et unikt tilbud som gir deg tilgang til alt, uansett hvor i verden du måtte befinne deg.

Det er mange som i dag er nervøse og bekymrede når det kommer til bruk av nettsider, og det er mange som føler at de bruker altfor mye penger på mange forskjellige TV-tilbud. Nå er det slutt på alt dette med en god VPN klient. En VPN klient gir deg anonymitet og trygghet på internett, samtidig som den sørger for at du har tilgang til alt, uansett hvor du befinner deg.

Her er det ingen store kostnader knyttet til et flott tilbud, så hvorfor ikke prøve en VPN klient i dag? Du vil merke større trygghet, full frihet, samt du kan dra nytte av alle tilbud og programmer.