Blog

Sponset artikkel

Det er greit å være stresset og hysterisk når du må flytte, spesielt hvis det er første gang. Men ville det ikke vært fint med et stressfritt og organisert trekk? I denne artikkelen vil vi gi deg vårt beste råd om hvordan du best kan organisere og forberede deg på den store bevegelige dagen.

 

Start godt på forhånd

Selvfølgelig er det ikke alltid mulig å planlegge flyttingen i god tid, men i mange tilfeller har du fortsatt noen uker å planlegge. Bruk tiden du har tilgjengelig fornuftig ved å undersøke hvor du skal finne de rette innvandrerne, da dette vanligvis kan være et tidkrevende prosjekt, som du burde finne det billigste og beste selskapet.

Det er også en god idé å lage en liste over alle oppgavene du må oppnå både før du beveger deg og midt i farten.

 

Vær skånsom med pengene dine

Et trekk er mye dyrere enn du bare forventer, og derfor kan det være lurt å tildele et litt større beløp til dette elementet. Så, hvis det er mulig, prøv å bruke penger bare på nødvendige ting for månedene som går opp til den store flyttedagen. For eksempel er det en bedre løsning å reparere mobilen din istedenfor å kjøpe en helt ny mobiltelefon.

 

Grovt klart

Når du er i bevegelse, er det åpenbart å benytte anledningen til å rydde ut kjelleren, taket og skapene, slik at du bare beveger nødvendige ting til ditt nye hjem. Hvis det er første gang du flytter og har vært vant til å bo hjemme, må du også innse at du sannsynligvis får mye mindre plass det nye stedet og derfor sortering er en nødvendighet. Det er ingenting verre enn å ha mye søppel til ditt nye hjem, som du fortsatt ikke har plass til, og derfor må du bruke tid på å kaste ut.

 

Maleri fungerer underverk

Når du flytter inn i hjemmet ditt og er fri for møbler og andre boliginnredninger, er det en åpenbar mulighet til å få ditt hjem malt. Det vil gjøre mye for utseendet til ditt hjem hvis du malte det med en hvit maling. En lys leilighet har mye å si når det gjelder produktivitet og kreativitet, og derfor kan det være verdt å investere i god maling som vil lyse hjemme.

 

Slipegulv

Når du får nøklene til et helt nytt hjem, er det sannsynligvis første gang du finner at møbler og andre boligmøbler er helt tomme. Du bør bruke dette ved å slipe gulvene dine slik at gulvet ditt får det du liker. Det finnes en overflod av slipingsalternativer, for eksempel, du kan gjøre gulvet mørkere, lysere, skinnende eller mer matt. Det er helt opp til deg.

Selvfølgelig koster det penger å få et selskap til å male gulvene dine, og hvis du nettopp har tatt ut et stort lån på banken, kan det være litt vanskelig å finne pengene. Her kan det være en fordel å låne penger utenfor banken, da du dermed unngår interessekonflikten med banken din. På Matchbanker.no finner du det billigste og mest fordelaktige lånet for deg. Her kan du lese om billån, banklån, SMS-lån etc.

Hvis dette er første gang du må flytte hjemmefra, kan du ha svært skiftende jobber og dermed også en skiftende inntekt. Derfor må du alltid sørge for å endre forskuddsbetaling når inntekten endres slik at du ikke har store restskatt i mai. Det er utrolig frustrerende å måtte betale penger tilbake når du er bundet til en leie.