Blog

Vi nordmenn elsker å investere, men sånn var det ikke for bare noen få år siden. Nå har mange helt vanlige nordmenn fått øynene opp for investering, og det er takket være en onlineinvesteringsrevolusjon. Her kan du lese mer om hvordan du finner nye og spennende investeringsmuligheter online.

En online investeringsrevolusjon

Da helt vanlige nordmenn fikk øynene opp for investering, var det fordi det var blitt mye enklere å investere. Det har lenge vært sånn at investering har virket svært elitært og forbeholdt en helt særlig type, nemlig i blå dress på børsen med en master fra BI, men sånn er det faktisk ikke lenger. Hobbyinvestorene er blitt mange og det er takket være onlineinvestering som har gjort investering både lettfattelig og enkelt.

Det er heller ikke noen hemmelighet at det er blitt mye lettere å finne informasjon om investering og dermed er det også blitt lettere å lære seg å investere. Det finnes flere gode kilder på nettet som lærer deg de beste triksene og hvordan du tenker som en investor, et godt eksempel er daytrader.no.

Hva investerer vi i?

Vi nordmenn har noen helt spesielle ting som vi investerer i. Det er svært populært å investere i ting som aksjer og kryptovaluta, og dette har nok helt sikkert noe med tilgjengelighet og research å gjøre. Vi nordmenn investerer også en del i aksjefond. Det er ikke så rart, for aksjefond er en smart måte å forvalte sparepengene sine på, og dermed kan man få mer ut av pengene sine.

Vi synes også det er spennende med mer volatile investeringsobjekter som for eksempel kryptovaluta, og her henger det nok også sammen med den mytologien som omfatter kryptovaluta, fordi svært mange mennesker ble rike da verdien steg til himmels i 2017.

Hvis du leter etter noe nytt og spennende som du kan investere i, så har vi noen forslag. For litt mer erfarne investorer, er nemlig CFD’er blitt et spennende finansielt instrument å investere i. Man skal dog være obs på at dette er et svært risikabelt instrument å handle med, fordi man som regel bruker det som heter giring. Dermed blir belåningen på mange handler svært høy. For å unngå massive tap hvis investeringen slår feil, er det lurt å sette på en funksjon med garantert stopp.

Det er lurt å følge med på diverse investeringsplattformer for å få nyheter om spennende nye investeringsmetoder og finansielle instrumenter å investere i.