Blog

På nettsiden fest365.no finner du et rikholdig utvalg med antrekk og effekter som kan live opp allerede før festen har startet opp. Drømmer du om å kle deg ut, men ikke helt vet som hva, da finner du inspirasjon hos fest365.no

Westernhelt eller gangster, meksikaner eller tyroler, sykesøster eller politi. Skulle alt nevnes ble det mange "," og "eller" her. Et enormt godt utvalg beskriver vel det meste.
Her finnes kostymer for barn og voksne, menn som kvinner, jenter som gutter.


I tillegg finner du teatersminke her som egner seg godt til det ekstra som setter en "støkk" i naboen eller gjestene på halloween, men den kan selvsagt brukes til alle andre anledninger også!
Festlige anledninger betyr selvsagt ikke alltid karneval og "skikkelig" festing, så man bør tenke gjennom antrekk og effekter til det man avholder eller deltar i.


På nettsiden festlig.no finnes et rikholdig utvalg av kostymer samt effekter til bryllup, dåp og barnebursdager.
Blant effekter kan nevnes mange forskjellige invitasjoner, duker, bordkort og ballonger. Til en barnebursdag kan du bla.a. kjøpe teatersminke som egner seg ypperlig til å lage dyreansikt med. Å komme pent malt i ansiktet som en tiger eller et annet dyr er sikkert i vinden. Fotball er alltid populært, og papirtallerker og krus med fotballmotiv slår ikke feil. I tillegg er det lett å rydde opp etterpå, ingen oppvask!
Utvalget med kostymer er godt, og flere passer også godt til barn.


Kostymer er jo en ting, men prikken over i-en ligger jo gjerne i tilbehøret. Kanskje en parykk eller en maske i tillegg? Det finnes også forskjellige sko, smykker og hatter som supplerer din nye personlighet. Hva med en kopi av et våpen, kanskje ikke et sverd til en westernhelt, men festli.no har utvalget – festligere blir det ikke.
Noe av det beste må likevel være at du kan sitte hjemme i godstolen og bestille. Varene kommer med posten noen dager senere – hva kan jeg si? Enklere blir det ikke!