Blog

Erfaring er viktig

GNP Energy er et ungt selskap, men har likevel erfarne ansatte på flere områder. Medarbeiderne kan blant annet skilte med lang erfaring innenfor rådgivning, salg og handel med strøm på Nord Pool. 

I tillegg til dedikerte medarbeidere som hele tiden jobber hardt for at du som kunde kan få strøm til den beste prisen, har GNP Energy medarbeidere som arbeider like hardt for å sikre deg den aller beste kundeservicen.

GNP Energy er som sagt et ungt selskap. Selskapet ble grunnlagt i 2010, og har siden starten opplevd en voldsom vekst. Dette er Gaselleprisen i 2017 et bevis på. Det er ikke kun i Norge bedriften opplever vekst, for GNP Energy har også datterselskap i Finland, Sverige og Danmark. På kort tid har altså virksomheten vokst seg til å være en av de viktigste aktørene på det nordiske strømmarkedet. Dette er det flere grunner til.

 

Kundene først

Kundeservice står som tidligere nevnt helt sentralt, og målet er ikke bare å være den beste strømleverandøren i Norge, men også å ha den beste kundeservicen. Billig strøm til folket er målet som GNP styrer etter, og nettopp derfor finner du ingen prangende kontorlokaler eller hovedkvarter i arkitekttegnede bygninger, med designmøbler i alle avkroker. GNP bruker heller ikke masse penger på markedsføring, fordi de innser at glade og fornøyde kunder det viktigste. Det er nemlig gjennom fornøyde kunder det glade budskap blir spredt til andre forbrukere, og en slik munn-til-munn metode har vist seg å være særdeles effektiv når budskapet er positivt.

 

Kompetanse blant de ansatte

En suksessfull virksomhet er avhengig av glade og fornøyde kunder, men det er ikke alt. De som jobber hos GNP Energy er også viktige. Selskapet satser tungt på at de ansatte ha en trygg tilværelse med en trygg arbeidskultur

Muligheten for videreutvikling er også viktig for GNP Energy og deres ansatte. Kompetansen skal konstant vedlikeholdes og videreutvikles, slik at selskapet er godt rustet til å imøtekomme utfordringer og forandringer i bransjen.

Denne profesjonelle kompetansen er med til å sikre kundene de så gode strømpriser som overhodet mulig.

Vil du vite mer, så kan du lese mer her.

Den personlige utviklingen er også viktig, og er med til å sikre en effektiv arbeidsplass. Medarbeiderne møter derfor hele tiden nye og spennende utfordringer på både det profesjonelle og det sosiale plan.

 

Forskjellige behov gir forskjellige avtaler

I dag kan man velge og vrake mellom forskjellige strømleverandører. Hos GNP kan du dessuten velge mellom forskjellige strømavtaler som passer best til deg og dine behov, både for private og bedrifter.

Som privatkunde kan du velge mellom fire forskjellige pakker. Du kan blant annet velge Flytende Pris Kampanje, Flytende Pris Online, Flytende Pris Web eller Flytende Pris CO2 Fri. Med disse avtalene får du en avtale uten bindingstid, og avtalen følger hele tiden svingningene på markedet. 

Folkepakka gir deg strøm til forvaltningspris, og kommer med en Fornøydgaranti. Det betyr at du får tilbake fastleddet for inntil 6 måneder hvis du ikke er fornøyd med avtalen din.

 

Bedriftsavtaler

Bedrifter kan også få GNP Energy som strømleverandør, og det er også flere valgmuligheter her. Det er nøyaktig like enkelt for bedrifter som privatkunder å bytte til GNP Energy, og bedrifter kan  for eksempel velge Flytende Pris. Dette er en avtale hvor man følger markedssvingningene. Marked er en avtale hvor man følger den månedlige spotprisen, og Handelspakken er perfekt for bedrifter som gjerne vil unngå ubehagelige overraskelser. Til sist kan du og bedriften velge Optimal. Dette er et skreddersydd tilbud hvor man får strøm til forvaltningspris. I tillegg får man en avtaletid som gjør prisen forutsigbar og pristoppene fjernes ved pristak.

GNP Energy er også på YouTube og er aktive på flere andre sosiale medier og kommunikasjonskanaler, hvis du har lyst til å vite mer.