Blog

 Å finne bilder til nettstedet ditt kan være en kjedelig og omstendelig, ??men heldigvis har andre vært i samme situasjon og skapt verktøy som kan hjelpe deg underveis.

Når du endelig har funnet de riktige bildene for deg, så er det viktig at du bruker dem. En nettside med dårlige bilder gjør brukeropplevelsen dårlig, troverdigheten lav og til slutt mindre penger i kassa. Det er det jo ingen som er interessert i.

Vi har samlet 3 nettsteder som gir gratis bilder til nettstedet ditt – også referert til som "stock photos"

Unsplash

Unsplash har en samling gratis bilder til nettsiden ditt i aller høyeste kvalitet. Mange mener at Unsplash er det beste nettstedet for å finne bilder, siden kvaliteten rett og slett er et nivå over de fleste andre nettsteder. Unsplash sitt konsept er å publisere 10 nye bilder hver 10. dag. Det er ikke mange, men til gjengjeld er kvaliteten på gratisbildene helt på topp!

 

Det er jo nettopp kvalitet man gjerne vil uttrykke. Det gjør at du blir tatt seriøst, og får dermed flere kunder. Gode og flotte bilder gjør også at man får lyst til å besøke nettsiden din, og ikke minst komme tilbake. Tilbakevendende kunder er alfa og omega, og hvis du får kunder som besøker hjemmesiden med jevne mellomrom, så er mye gjort.

Hvis du har muligheten til det, så kan det selvfølgelig også være en god idé med rabatter og gode tilbud. Det er flere og flere som prøver å spille på nettet, og en av de viktigste årsakene til dette er at det finnes mange gode tilbud der ute. Et eksempel på dette er fra Mobilautomaten som gir nye medlemmer en mobilautomaten bonuskode på opptil 500 gratisspins.

StockSnap.io

StockSnap har en enorm mengde bilder til nettbutikken din, og den smarte søkefunksjonen deres gjør det enkelt for deg å finne rundt i de tusenvis av gratis bilder. Hundrevis av nye bilder legges til hver uke, så det er bare å hold øye med hvis du mangler et bilde.Pexels

Pexels publiserer 50 nye bilder hver dag, og har derfor også en stor mengde bilder. Fordelen med Pexels er at du kan bruke bildene deres uten å kreditere fotografen – også i kommersielle sammenhenger.

Bruk gjerne profesjonelle fotografer

Husk, at selv om du kan finne lovlige og gratis bilder til bruk på hjemmesider på nettet, kan det i noen tilfeller være fornuftig å ansette en profesjonell fotograf for å ta unike bilder for virksomheten din. Hvis du bare bruker disse såkalte "stockfotoene", kan du oppnå et litt for upersonlig og kjedelig uttrykk, så hold en god balanse mellom bildene dine. Det viktigste av alt er imidlertid å ha noen flotte bilder på nettsiden sin!