Blog

Det er et relativt nytt konsept som ser ut til å bre om seg, med store som små aktører, mer som mindre profesjonelle, og som med rimelig programvare til datamaskinen din finnes det heldigvis også rimelige eksperter innenfor tenner, tannpleie og tannbehandling. Selvsagt finner man slike eksperter i Norge, men så er det også slik at husleien er høy, levestandarden er høy, lønnsnivået er høyt, inntektene høye, og i mange tilfeller ligger utgiftene og kostnadsnivået skyhøyt.
Man vil jo selvsagt ha kvalitet og kyndige personer når det skal arbeides i... jeg tør påstå det mest intime stedet vi har, munnen. Det man får utført vil man gjerne skal være så varig som mulig. Selv med bedøvelse er det vel ikke så mange som setter pris på inngripen i forbindelse med ens tenner, og spesielt ikke dersom det utførte arbeidet ikke viser seg å være holdbart.

I utlandet kan man få i både pose og i sekk, men man må velge riktig, ikke bare hoppe på det første og beste tilbudet hva tannbehandling og tannlege i utlandet angår.

 

Hva skal jeg velge da?

Jeg ønsker her å fremheve Helvetic-klinikkene, spesielt den i Budapest i Bulgaria. Med fly er Bulgaria ikke mer enn 2 1/2 time unna Oslo. Hurtigste fra Stavanger til Tromsø er hele 3 timer. En busstur i Norge fra Kragerø til Oslo blir fort vekk 2-3 timer også. Da har man perspektiv på hvor langt unna det er. Verden er ikke så stor man skulle tro, spesielt ikke med moderne reisemetoder slik som fly. I dag kan man finne gode kvalitetstilbud når det gjelder tannbehandling, kanskje spesielt i utlandet! 

Hos Helvetic-klinikkene kan du være trygg på at dine tenner får den beste pleie og behandling. Det kan du lese mer om tannbehandling i utlandet. Om vi skal trekke frem noe som virkelig er positivt må det være arbeidsmiljøet det arbeides under.
Helvetic-klinikkene har utarbeidet egne retningslinjer for hvor lenge en tannlege kan arbeide hver dag. Det kan ikke feies under et teppe at det er et krevende yrke, og derfor får ingen av våre tannleger arbeide mer enn 6 timer på pasienter hver dag. Hos oss skal tannlegene også ha 20 minutters pause mellom behandlingene som utføres. Det høres jo ut som et luksusliv, men en avslappet tannlege gjør en god jobb. Tannlegen skal ikke møte trett og uopplagt på jobb fordi han jobbet sent til langt på kveld dagen i forveien. Tannlegene våre bruker selvsagt tid på forberedelser også, og det er utenom disse 6 timene med pasienttid.

 

Au tenker du kanskje 6 timer i stolen på en dag - men nei

Helvetic-klinikkene har også retningslinjer som tilsier at hver pasient ikke skal motta mer enn 2 timer behandling hver dag. Vi sørger for at våre tannleger får en god arbeidssituasjon, og vi sørger for at våre pasienter blir behandlet på en mest mulig skånsom og behagelig måte. Vi leverer kvalitet til gode priser, men går ikke på akkord med våre pasienters sikkerhet og velvære under behandlingen.

I tillegg bruker vi mikroskop ved behandling for å sørge for at vi får med oss hele tannbildet, ikke bare en del av det. Ingen detaljer for store, ingen detaljer for små.
Når du ser utstyret vi bruker, skjønner du at vi ligger helt i tet av hva som er tannteknisk mulig, også sammenlignet med skandinaviske tannklinikker.

Kanskje kombinere tannbehandling med ferie og opplevelser? Budapest har mye å by på. Her finner du blant annet Ungarns eldste zoologiske hage, og om du er mer til vann, da kan Budapest skilte med Europas største akvarium, kalt Tropicarium. Et spennede skue som nok kan få frem smilet hos noen og enhver.