Blog

Selv om LED teknologien er ganske kjent blant mange, er det ikke i nærheten like mange som forstår den. Dette er heller ikke viktig for å benytte seg av denne formen for lys. Det som er viktig er å vite hvor genial LED løsningen er. Det er for eksempel flere som ikke kjenner til alle fordelene det er knyttet til å velge LED pærer i stedenfor klassiske pærer. På ledlyskilder.no kan du finne utallige forskjellige LED pærer og LED løsninger til belysning for både privatpersoner og bedrifter. Her kan du blant annet finne G24 LED pæren – eller LED pæren med G24 sokkel. Dette er et godt eksempel på LED teknologiens fordeler. Ved å installere en pære som denne i stedenfor en klassisk pære, vil du spare masse strøm. Dette vil kunne lette på samvittigheten fordi det er så miljøvennlig, men det vil også være mye mer økonomisk. Selv om det kanksje høres avansert ut er pærene her laget så de skal være så lett å montere at hvem som helst kan gjøre det.

Mulighetene med en G24 LED pære er mange. For eksempel kan du finne forskjellige typer pærer med samme sokkel, så man faktisk kan benytte samme lampe men få en forskjellig type lys hvis man skulle ønske dette. Variasjoner kommer for eksempel i lysspredning, lysstyrke, levetid, pærestørrelse eller lysfarge. Det som er fordelen med mange av de G24 LED pærene du finner på ledlyskilder.no er at de er avlange. Dette gjør at lyset som slippes ut av en enkelt pære kan dekke et større område, og dette kan være praktisk i mange situasjoner.

Vi hos Ledlyskilder er enige om at lys, samtidig som at det selvfølgelig skal være praktisk, også skal være vakkert og behagelig, og dette mener vi at våre G24 LED pærer er.