Blog

Annonse 

Noen ganger trenger man litt ekstra penger. Kanskje er årets drømmeferie en tur langs norskekysten i egen campingbil? Eller har du innsett at kjøkkenet bare må renoveres? Det er mange gode grunner til at man ønsker å låne litt penger. Utfordringen er at det i dag er så ekstremt mange lånetilbydere at det nesten er umulig å finne frem i jungelen. For er det noe som er sikkert, så er det at de alle hevder at de har nettopp det DU trenger. De kan gi DEG det beste tilbudet. 

Er det noe som er sikkert er det at du absolutt ikke bør gå til den første og beste. Viktigheten av å sondere terrenget kan ikke poengteres godt nok. Du kan selvfølgelig bruke all fritiden på å sitte på nettet og søke og sammenligne de ulike tilbudene fra banker, låneformidlere og låneagenter. Du kan også sende avgårde en hel haug av søknader for å se hva de vil tilby, men hvorfor skal du gjøre det? Alt du ender opp med er frustrasjon, forvirring og en enorm pågang fra alle disse som ønsker at du skal velge nettopp dem.

Finn riktig lån raskt og enkelt

For å gjøre jobben enklere kan du bruke en sammenligningstjeneste. En av disse er Norlån, som har en god og oversiktlig tjeneste for deg som er på jakt etter et godt lånetilbud. På deres nettsider finner du en sammenligning av lånevilkår fra både låneformidlere, banker og låneagenter. Det beste av alt er at det er HELT gratis å bruke tjenesten.  

Enten du er på jakt etter et smålån, forbrukslån eller refinansiering, så vil en sammenligningstjeneste kunne gi deg uvurderlig hjelp på veien. Og du vil spare masse tid. Det er viktig å ikke velge den første banken du finner, selv om disse skulle love deg gull og grønne skoger. Alle bankene har samme mål for øyet - nemlig å hanke inn akkurat deg. For de ønsker å tjene penger, og med riktig promotering kan de klare å lure oss til å tro at det ikke er noe poeng å lete videre. Derimot er det svært sjelden lønnsomt å gå for det første og, etter bankens syn, beste tilbudet. Vær kritisk, og du vil tjene mange penger i lengden.  

Det kommer stadig nye typer lån, og det kan være vanskelig å se hvilket som passer best til dine behov. Hvilket lån som passer deg best vil avhenge av hva du skal bruke pengene til, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og økonomien din. 

Ved å utføre et søk på Norlån, vil du få opp diverse alternativ tilpasset dine ønsker og behov. Finner du noe du synes er interessant, kan du enkelt klikke på alternativet, og du vil komme direkte videre til lånetilbyderen, hvorfra du kan sende en søknad. 

Uansett hva du trenger å låne penger til, er det svært viktig at du tenker deg nøye om i forkant. Vær sikker på at du klarer å håndtere kostnadene slik at du ikke havner i økonomisk uføre.