Blog

Det er store prisforskjeller mellom de ulike mobiloperatørene og det kan potensielt være mye å spare på å endre til et abonnement som er tilpasset ditt bruk. Taletid, datamengde og SMS er blant faktorene som spiller inn på prisen, og det finnes flere mobilabonnement som er skreddersydd ulikt bruk. Bruker du telefonen lite vil det for eksempel være ugunstig å betale for et pakkeprodukt som tilbyr vesentlig mye mer enn det du bruker mobiltelefonen til.

På mobilabonnement.no kan du selv skreddersy den pakken som passer best til ditt forbruk. De fleste mobiloperatører sender spesifikasjon av forbruk sammen med faktura og det kan derfor være lurt å se igjennom betalte mobilregninger for å beregne et forventet forbruk. Legg inn forventet taletid, datamengde og andre variabler for å finne det abonnementet som passer best for deg. Forbruket tar utgangspunkt i ditt månedlige forbruk og prisene sorteres fra topp til bunn etter anbefaling fra nettstedet.

For å se hvilke mobilabonnement som kommer best ut i testen, har vi prøvd å teste ut tjenesten med henholdvis lavt, moderat og høyt forbruk.

 

Beste abonnement for lavt forbruk

I denne testen har vi valgt å ta utgangspunkt i et forbruk som inkluderer 2 timer taletid, 1 GB data og fri SMS. I dette tilfelle er det Komplett Mobil Miniflex som kommer best ut i testen. Ifølge Komplett Mobil inneholder abonnementet 1 GB data, full Telenor-dekning, fri fart, fri tale, SMS og MMS. I tillegg er Data Rollover og EU inkludert.

Minstepris for abonnementet starter fra 125,- per måned.

 

Beste abonnement for moderat forbruk

Utgangspunktet for et moderat forbruk inkluderer 8 timers taletid, 5 GB data, fri SMS, tale i EU/Verden og kun med 4G. I dette tilfellet er det Telio Mobil som kommer best ut i testen. Med et moderat forbruk får du et abonnement fra Telio som gir deg fri tale og SMS, ingen binding, 4G i tillegg til 5 GB inkludert datapakke hver måned.

Minstepris for abonnementet starter fra 258,- per måned.

 

Beste abonnement for høyt forbruk

Utgangspunktet for et høyt forbruk inkluderer 20 timers taletid, 15+ GB data, fri SMS, tale i EU/Verden, ingen binding, gratis opprettelse og kun med 4G. I dette tilfellet er det Telia Mobil som kommer best ut i testen. Med et høyt forbruk får du et abonnement fra Telia som gir deg fri tale og SMS, 15 GB inkludert, 4G, gratis opprettelse og ingen bindingstid.

Minstepris for abonnementet starter fra 449,- per måned. 

Merk at abonnementene kan variere i pris ved bruk utover det som er inkludert i pakken. Ønsker du å se nærmere på de ulike abonnementene eller skreddersy ditt eget abonnementet? Besøk https://mobilabonnement.no/ for mer informasjon.