Blog

Det finnes mange apper som kan gjøre hverdagen din lettere. Her ser vi på en rekke nyttige apper du kan bruke helt gratis.

3G Watchdog

En app som er spesielt nyttig når du bruker mobildata utenfor EU, men som også kan være fin i mange andre tilfeller. 3G Watchdog gir deg full oversikt over hvor mye mobildata du bruker i fakturaperioden.

TVkampen

En fantastisk app for den sportsinteresserte. TVkampen gir deg full oversikt over hvor fotball, håndball og andre idrettsarrangementer. Uansett om den vises på TV eller kan strømmes på nettet. Du kan laste den ned ved å gå inn på TVkampen.com, direkte fra Play Store eller App Store.

Evernote

En notatapp hvor du kan opprette ulike notatbøker. Det som gjør Evernote så nyttig er hvordan du kan sortere notatene i forskjellige kategorier, skrive inn nøkkelord for å søke dem enkelt opp, samt laste opp både lyd og bilder. Alle notatene dine blir lagret i skyen slik at du har det lagret dersom mobilen din skulle bli ødelagt.

Shazam

Lite er mer irriterende enn når du hører en låt du liker godt, men ikke vet hva heter. Shazam lytter til musikken og gjenkjenner hvilken låt det er. SoundHound er et annet alternativ.

Google Maps

Standardvare på alle Android-telefoner, så denne er spesielt til alle iPhone-brukere. Apples karttjeneste har blitt bedre med årene, men Google har fortsatt et godt forsprang.

TuneIn Radio

Med TuneIn Radio får du tilgang til både norske radiokanaler, og utenlandske tungvektere som BBC. TuneIn Radio er gratis, men kan også kjøpes i en reklamefri utgave.

Bring

Kan forveksles med postvesenet vårt, men Bring er en handleliste-app. Her kan alle i hjemmet samarbeide om handlelisten slik at den som går på butikken har full oversikt over hva som mangler hjemme.

Yr

Vi nordmenn er kjent for å være opptatt av været. Det er kanskje ikke så rart ettersom det kan være strålende sol i et par timer, for deretter å bøtte ned noen timer senere. Med Yr har du god oversikt på hvordan både du og ungene bør kle seg før dere går ut døren.

 

Andre nyttige apper

180.no

Gir deg oversikt over hvem som ringer, samt om nummeret er registrert som telefonsalg eller spam.

EnTur

En app som viser deg hvordan du kan komme deg frem til forskjellige steder med kollektivtransport.

CamScanner

CamScanner lar deg skanne inn notatene dine digitalt.

Kahoot

En fin app for å lage eller delta på quiz. Bra for både underholdning og læring.

Prisjakt

Gir deg oversikt over hvor produktet du ser etter er billigst.

Mattilbud

En samling av ukens tilbud i matvarebutikkene.

Snapbullet

Gir deg varsling på både PC og telefonen. Lar deg i tillegg sende SMS fra PC.

Xender

Gjør at du kan overføre filer trådløst mellom telefonen din og din PC/Mac.

TooGoodToGo

En app hvor du får tilbud på mat som snart går ut på dato. Denne er for øyeblikket best i storbyer.

Vipps

Lar deg enkelt samle inn eller betale for penger du skylder.