Blog

Moderne skapseng fortryllende med designers utseende og funksjonalitet. Skapsenger, eller sammenleggbare senger, nådde den største populariteten på 70- og 80-tallet. Modeller fra fortiden skilte seg ikke ut med noe spesielt, den eneste fordelen var plassen i rommet. Dagens design er mye rikere – moderne   skapsenger er designet for både barnerom og små stuer som samtidig fungerer som et soverom.   Skapseng med sofa vil fungere i en ett-roms studioleilighet, hvor en kompositt vil spille rollen som en fritidssuite, og for natten kan du enkelt gjøre den til en komfortabel soverom. En skapseng med sofa er ikke den eneste antydende design ide å vurdere. Hvilken modell skal du velge for leiligheten din? Nedenfor er de mest populære løsningene.

 

Innebygd seng  - hvorfor er det verdt å kjøpe?

Små leiligheter krever smarte løsninger. Enheten til en liten stue, som også er et soverom, stue og spisestue, tvinger deg til å lete etter multifunksjonelle møbler. Vel, hvis de er enkle, praktiske og samtidig ser uvanlige ut. Et bord, en puffe med ryggstøtte og et oppbevaringsrom, et TV-bord eller  sammenleggbar seng er forslag som absolutt vil lette utviklingen av en liten plass. Trikset er ikke å sette i stuen alle nødvendige møbler, men å ordne det på en måte at det er funksjonelt, designer og presentabelt og ikke for uoversiktlig.

 

Vegghengt seng i moderne interiør? Selvfølgelig!

En av de nevnte - praktiske løsningene for stuen, er  seng i skap og så sengen i skapet. Mange husker ham sikkert fra tenårene, da denne typen konstruksjoner hersket i barne- og ungdomsrom. I dag opplever  vegg seng en renessanse. De vender vellykket tilbake ikke bare til tenåringsrom, men takket være moderne design vises de også i voksne soverom og stuer. Vil du kjøpe et skapseng for leiligheten din? For å svare på dette spørsmålet er det verdt å vite fordelene og ulempene med denne løsningen.

 

Stilig  Nedfellbar seng med Concept Pro og dens fordeler

- tilgjengelig i mange varianter - vertikale, horisontale, enkle, doble, barn, voksne modeller, med sofa, som veggenheter, etc.

- elegant og designmessig til stede,

laget av tre eller møbelplater, de er solide og holdbare,

- funksjonell og praktisk,

- de tar ikke mye plass - du kan sette dem sammen for dagen og dermed få ekstra plass i stuen,

-  skap over seng modeller med sofa er også funksjoner i en fritidssuite,

- de er enkle og raske å brette ut og brette,

- når de blir brettet ut, er de en komfortabel soverom - i noen modeller kan du velge en madrass selv.

Hele utvalget av Concept Pro skapseng finner du I vår nettbutikk på sellyhome.no