Blog

Det finnes mye nytt og spennende på utstyrsfronten til hunder i 2017. Det blir stadig vanskeligere å vite hva man bør velge i en jungel av produsenter og produkter. Heldigvis er det gode råd å få, og bare det beste er godt nok for vår firbeinte venn.

Det er ingen hemmelighet at nordmenn liker å ta med hunden der de skal. I de senere årene har vi sett en oppadgående trend til at nordmenn også velger å ta med hunden til utlandet. Stadig fremvekst av nye produkter og ny teknologi gjør det enklere å ta med hunden på tur. For mange er hunden blitt en del av familien, og da må den også få ta del i opplevelsene. Med økende behov for transportering av hunder, stilles det også høyere krav til utstyr og sikkerhet. Noen glemmer dessverre at også hunden trenger å bli forsvarlig sikret under transport, og enten man skal ta med hunden på bil- eller flytur må man sørge for at sikkerheten blir ivaretatt. Den beste måten å sikre hunden sin på er å bruke et hundebur. 

Det er flere faktorer man bør tenke på før man går til innkjøp av nytt hundebur. Noe av det viktigste å tenke på, er at et hundebur ikke bare skal sikre hunden din, men også dine medpassasjerer, og ikke minst deg som sjåfør. Hundeburet må være solid, og man må påse at det står i en stabil posisjon slik at det ikke gjør vondt verre i en kollisjon. For tilstrekkelig sikring bør hundeburet spennes fast med monteringsremmer til nakkestøtte eller festepunkter i bagasjerom. For å forhindre at buret sklir under transport anbefales det også bruk av sklisikker matte. Samtidig er det viktig at hunden føler seg komfortabel og trygg i det nye buret. Sikring av et transportbur hjelper til med å minske stress og trygge opplevelsen for hunden. Ønsker man det mer behagelig, anbefales det også å legge inn et lite teppe. Det finnes mye nytt og spennende utstyr for hunder, men noe av det beste så langt i år, er luksustepper med sklisikkert underlag.

Innkjøp av hundebur er en av de viktigste investeringene man kan gjøre som hundeeier, og skal du kjøpe nytt hundebur er det flere ting du bør tenke på. Faktorer som sikkerhet, størrelse, behov og pris spiller inn, og er elementer som er med på å avgjøre ditt valg. Det finnes heldigvis aktører på markedet som  spesialiserer seg på hundebur, og som oppfyller alle krav til sikker transport. Billige-hundebur er en etablert dansk nettbutikk som er ny på det norske markedet. Gjennom å spesialisere seg på transportbur, har de en unik mulighet å tilby bur som er tilpasset både hund og bil.  Produktene selges ikke gjennom forhandlere og kan kun kjøpes direkte fra nettbutikk, noe som hundebur av høy kvalitet til en svært billig penge. Hundeburene leveres også med gratis frakt til alle adresser i Norge. Du kan finne mer norske næringslivsnyheter nyhets relaterte artikler her.