Program » Tweaks » Diskopprydding

Partition Wizard Free last ned
5 0 6304  

Last ned Partition Wizard gratis her

Partition Wizard er et program som kan hjelpe deg med å partisjonere harddisken slik at det blir vanskeligere for skadelig programvare å gi deg virus, og i tillegg også gir deg større kontroll over hvordan datamaskinen din fungerer og hvilke programmer og operativsystemer den kan kjøre.

Programmet gir mye fleksibilitet, ettersom du alltid kan gå inn og omkonfigurere partisjonene dine slik at de gjør det du trenger dem til.

Utformingen av programmet kan virke litt skremmende, siden det er mange knapper på forsiden av skjermen, men i delen nedenfor forklarer vi litt om hvordan du kan fjerne noen av alternativene fra skjermen, slik at designet blir enklere og mer håndterlig.

 

Legg til eller fjern innstillinger i vinduet du vil / ikke vil bruke

Med denne gratis partisjonsbehandleren kan du også velge nøyaktig hvordan du vil at programvinduet skal se ut. Ved å gå til banneret øverst i vinduet og velge "view" og deretter "Legend Bar", kan du velge bort bestemte elementer, noe som kan gjøre det lettere for deg å se større deler av dine tekniske rapporter.

Blant annet kan du fjerne verktøylinjebanneret, som ligger helt øverst på menyen og tilbyr ulike programutvidelser, for eksempel datagjenoppretting, disk benchmarking og diskplassanalyse.

Du kan også fjerne handlingspanelet, som er det store langstrakte panelet på venstre side av vinduet, som gir deg rask tilgang til visse funksjoner, men som igjen også frarøver programmet mye plass.

MiniTool ShadowMaker Free hjelper deg med å sikre filene dine gratis

MiniTool, som er navnet på selskapet som opprettet dette programmet, har også opprettet et annet program kalt ShadowMaker. Dette programmet fungerer som en kopimaskin, men digitalt - så i stedet for å skrive ut en fil senere, skanner den alle filene dine på datamaskinen din og lagrer dem i en enkelt fil.

På denne måten kan du for eksempel velge å overføre dem til en flash -stasjon av et slag som fungerer som en mobil harddisk som du kan ta med deg uansett hvor du går, og som du kan lagre viktig informasjon på, for eksempel sikkerhetskopier av din primær harddisk.

 

Ulike versjoner å velge mellom - både gratis og betalt

Gratisversjonen som vi har testet her på nettstedet har faktisk hatt mange gode egenskaper og er et utmerket verktøy for å gjøre endringer på harddisken.

På den annen side blir situasjonen litt vanskeligere hvis vi går over til de betalte funksjonene, fordi det er mange å velge mellom, og det kan være veldig forvirrende å prøve å finne ut hvilken versjon du skal velge.

På nettstedet deres har de laget en oversikt over hva de forskjellige betalingsversjonene tilbyr i forhold til hverandre, så vel som gratisversjonen, men selv etter denne forklaringen virker det veldig vanskelig å forstå hvordan ting henger sammen.

Noen av de betalte versjonene er basert på et årlig abonnementssystem, så du trenger ikke å betale så mye på en gang, men må heller betale for hvert år du velger å bruke systemet.

Du kan også kjøpe såkalte 'evigvarende lisenser', som er en lisens du alltid vil kunne bruke (derav ordet evigvarende , som betyr evig eller uendelig).

Endre l & oslash; bende på størrelsen på partisjonene dine, slik at du alltid har kontroll over stasjonen

Med veiviseren for MiniTool -partisjoner kan du også endre størrelsen på partisjonene dine, samt hvilken plassering du vil sette denne partisjonen på. På denne måten er du ikke låst i valgene du tar inn og ut av programmet; du kan alltid tilpasse partisjonene til å passe akkurat det du trenger dem til for øyeblikket.

Så hvis en av partisjonene dine må ha et stort program installert, kan det være nødvendig å tildele litt plass fra de andre partisjonene der borte, og dermed trenger du ikke bekymre deg for om du har nok plass eller ikke.

Vær oppmerksom på at programmet også påpeker at det er en god idé å ta en sikkerhetskopi av dataene dine før du begynner å flytte dem, eller endre størrelsen på partisjonen din.

 

Programmer som kan gjøre din bruk av Partition Wizard enda bedre

Hvis du sitter og jobber med å forbedre ytelsen til datamaskinen din, så har vi også noen andre anbefalinger du kan ta med deg.

Det er alltid viktig at datamaskinen din er beskyttet, men spesielt hvis du skal begynne å endre datamaskinfilene og det generelle oppsettet slik du gjør med programmet her.

Vi anbefaler at du laster ned Norton Antivirus, som vi har skrevet en artikkel om på lenken, og som fungerer utmerket som digital beskyttelse, selv i gratisutgaven.

Antivirusprogrammer som Norton beskytter både filene og hele operativsystemet ditt, mens de ikke stjeler din digitale (eller ekte) identitet hvis noen skulle prøve å få denne informasjonen ut av deg.

Hvis du lenge har hatt problemer med at systemet går tregere enn vanlig, kan du også komme i gang med et datamaskinoptimaliseringsprogram. Vi har blant annet gjennomgått programmet TweakNow RegCleaner, som fungerer som en digitalisert støvsuger.

Den går inn og fjerner gamle og ødelagte filer som bare ligger og fylles opp, eller som gjør datamaskinen treg, nettopp fordi de er ødelagte, og datamaskinen enten prøver å reparere dem, eller finner den opprinnelige destinasjonen til filene.

Designet er også brukervennlig og lett å forstå, så du trenger ikke å være redd for å bli overveldet hvis du velger å laste ned og installere dette programmet.

 

Konklusjon

Vi synes at Minitools Parittion Wizard Free er et godt program å starte med hvis du ikke er så godt kjent i partisjonsverdenen - og samtidig er det mange andre innebygde funksjoner som kan appellere mer til folk som er kjent med lignende programmer.. Det er litt av hvert for forskjellige mennesker.

De mange betalte versjonene som er tilgjengelige, kan være vanskelige å finne ut av hva du skal velge, og derfor vil vi anbefale å laste ned gratisversjonen først før du starter et evig abonnement, som kanskje ikke er noe for deg uansett.

Download Partition Wizard Free 12.5

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
MiniTool

Lagt til:
15-10-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
176 Mb

Sist oppdatert:
15-10-2021
0

https://www.minitool.com/help-pw/eula.html