Program » Sikkerhet » Sikkerhetspakker

AVG Internet Security last ned
5 0 4033  

AVG Internet Security (Norsk) gir deg ultimat beskyttelse i alle situasjoner online. Det betyr at du ikke trenger å være redd for identitetstyveri, virus eller ondsinnede sider.

Beskytt din onlineadferd på Internett med brukervennlig og smart AVG Internet Security.  

I disse moderne tidene begynner flere mennesker å bruke mer tid på nettet. Mulighetene på Internett har vokst dramatisk de siste årene, og nesten alle daglige ærendene du har kan nå gjøres via Internett. Det kan være online shopping, arrangere møter og holde kontakten med de du elsker.

Når du bruker så mye tid på internett og legger sin sensitive informasjon der, er det også viktig å beskytte deg selv. Med et antivirusprogram for Internett som AVG Internet Security av utvikleren AVG Technologies , sørger du for at følsomme detaljer som kredittkort og opphold ikke faller i hendene til den uautoriserte personen.

Beskytt e-posten din mot angrep

Det har skjedd med mange mennesker at de ved et uhell har åpnet en e-post fra en utenlandsk adresse som de ikke burde ha gjort. Lagret i den posten var det et virus som prøvde å skade datamaskinen eller stjele din sensitive informasjon. Det kan være vanskelig å vite om en slik e-post er skadelig eller ikke, så det er praktisk å ha AVG Internet Security på hånden.

AVG Internet Security tilbyr deg et web- og e-postskjerm designet for å stoppe skadelig e-post som kommer inn i innboksen din. AVG Internet Security skanner alle e-postene dine raskt og sikkert for å finne en potensiell trussel. Hvis en slik trussel eksisterer, sitter den i karantene, og sikrer dermed din egen sikkerhet. I tillegg til sikkerhetsbeskyttelse får du også anti spam.

Din personlige skjold mot hackere

Når du har så mange av dine personlige opplysninger som er lagret på din PC og på Internett, er det utrolig viktig at du har et skjold mot hackere som søker å få tilgang til dem. Titlers hack inn i "Ransomware", et virusprogram som holder hele datamaskinen og alle filene dine gisset og slipper dem bare hvis du betaler dem store summer.

For å holde deg trygg og sikker, tilbyr AVG Internet Security et skjold som skanner filene dine for disse ondsinnede programmene. Hvis AVG finner bare det minste spor av en ransomware, informerer den deg og fjerner programmet umiddelbart, holder sikkerheten din intakt, og du kan trygt fortsette å bruke datamaskinen.

AVG forbedrer dermed brannmuren, slik at den er enda sterkere mot hackere som prøver å angripe datamaskinen din. AVG henter også virusdefinisjoner fra andre virusprogrambrukere, så hver gang et nytt virus blir funnet og kontrollert av AVG, blir systemet ditt varslet og mottar den nyttige informasjonen som er nødvendig for å bekjempe den.

Lås dine sensitive data på internett bak AVGs sterke beskyttelsesvegg

Mange datamaskiner er for tiden utstyrt med et webkamera. Det er en veldig fin ting, fordi det tillater oss å se våre kjære selv om de er langt unna. Men det er også en mulighet for hackere å spionere på deg og se hva du gjør uten at du vet det. AVG gir heldigvis deg webkamera beskyttelse som sikrer at hvis noen ønsker å kontrollere webkameraet ditt, så er du beskyttet og du bør ikke frykte noen som ser på deg fra den andre siden.

Mange har også en nettbank i dag, da det er så lett å holde oversikt over deres økonomi gjennom datamaskinen. Din kredittkortinformasjon lagres derfor på internett, og det kan være en sikkerhetsrisiko hvis du ikke har noen beskyttelse for det. Men AVG tilbyr deg et annet skjold for å beskytte denne informasjonen, slik at du ikke ved et uhell flytter inn på en side som søker å stjele dem.

Føl deg trygg på Internett 24/7

Med AVG Internet Security som kjører i bakgrunnen mens du bruker PCen, kan du føle deg trygg 24/7 når du bruker Internett.Med et nesten overveldende utvalg av skjold for selv de minste ting, er det ikke et hull en hacker kan utnytte til å stjele noen av dine mest konfidensielle opplysninger.

AVG Internet Security samarbeider med titusenvis av brukere i kampen mot virus og hackere, så du kan alltid vite at den beste innsatsen blir gjort for å holde deg trygg i den store onlineverdenen.

Den raske skanningen og det konstante arbeidet i kampen mot virus

AVG Internet Security trenger ingen påminnelse om at den må utføre sitt arbeid. Så snart datamaskinen slår på, begynner den med sin utrettelige kamp mot virus og løper skanninger i bakgrunnen mens du for eksempel spiller, ved hjelp av din online bank eller shopper. Skannene trekker ikke hardt på systemets ytelse, slik at du ikke opplever slaveforstyrrelser mens AVG Internet Security virker for å holde deg trygg.

Deilig grensesnitt som forklarer seg selv

AVG Internet Security gjemmer seg ikke etter å finne ord og kompliserte menyer. Med glatt svart design er det en glede for øyet å bruke programmet. Det er ikke for mye og ikke for forvirrende for deg som bare vil sørge for at datamaskinen er trygg. Med menyer og skjermbilder beskriver AVG Internet Security i korte og enkle funksjoner hva de forskjellige skjoldene gjør og er for. Hvis du vil fjerne noen av skjoldene, kan dette også gjøres enkelt og uten problemer.

Det er også en innebygd meny der du kan endre programinnstillingene i henhold til dine spesifikke behov. Her kan du også finne støtte til programmet, hvis du har problemer med det.

Alternativ programvare

AVG Internet Security er bare ett internett sikkerhetsprogram ut av mange. Hvis du ikke føler deg helt fornøyd med sine mange funksjoner og skjold, eller bare vil prøve noe nytt, så er det verdt å se på Adaware Antivirus Free.

I motsetning til AVG Internet Security er Adaware Antivirus Free et gratis program som kan skanne datamaskinen din for virus. Mot betaling vil Adaware også kunne tilby beskyttelse for din personlige informasjon på nettet. Adaware Antivirus Free kan lastes ned her.

Hvilke trusler lurer på Internett?

Internett er dessverre fullt av truende spyware, ransomware og annen truende malware. Men hvis du bare tar de riktige forholdsregler, kan du aldri unngå å møte dem. Det viktigste er å installere et pålitelig sikkerhetsprogram som også tilfredsstiller behovene til deg. Vi har gjennomgått og testet mange sikkerhetsprogrammer, og AVG Internet Security klarer å være en solid favoritt hos oss og våre brukere. Men når du installerer et sikkerhetsprogram, er du ikke nødvendigvis 100 prosent beskyttet. Nedenfor har vi tre gode tips for å unngå angrep.

  1. Unngå mistenkelige nettsteder. De fleste sikkerhetsprogrammer vil advare deg hvis du besøker et mistenkelig nettsted. Uansett hva du leter etter, er det ikke verdt det hvis nettstedet er risikabelt. Det skjer at sikkerhetsprogrammer har misjudged nettsiden, men ikke satse på dette.
  2. Vær forsiktig så du ikke trykker på koblingene. Hvis du får en lenke, må du nøye vurdere hvem som sendte linken. Hvis du bare trykker på en farlig lenke, kan det være nok for PCen å bli smittet.
  3. Hyppige skanninger. Det er ikke nok bare å ha sikkerhetsprogrammet installert. Det er ekstremt viktig å gjøre hyppige virusskanninger, slik at du vet om du fortsatt er i trygge hender.

Konklusjon

AVG Internet Security er et av de beste programmene der ute for din online sikkerhet. Med sitt store utvalg av spesialiserte skjold kan man holde seg trygg på alle fronter og ikke frykte at den mest personlige informasjonen faller i feil hender.

Når det er sagt, er vi godt klar over at det finnes en rekke sikkerhetsprogrammer og valg, og det kan være vanskelig å finne den rette. AVG Internet Security er imidlertid en suksessbud, da du får optimal sikkerhet gratis. AVG Internet Security kan beskytte deg og din PC mot alle slags trusler.

Download AVG Internet Security 2018 (Norsk)

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
AVG Technologies

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse:
3 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
195
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AVG INTERNET SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AVG TECHNOLOGIES and its affiliates (“AVG TECHNOLOGIES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AVG TECHNOLOGIES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AVG TECHNOLOGIES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AVG TECHNOLOGIES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AVG TECHNOLOGIES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVG TECHNOLOGIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVG TECHNOLOGIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AVG TECHNOLOGIES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AVG TECHNOLOGIES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AVG TECHNOLOGIES retains all right, title and interest in and to the AVG TECHNOLOGIES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AVG TECHNOLOGIES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AVG TECHNOLOGIES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AVG TECHNOLOGIES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AVG TECHNOLOGIES.

2 THIRD PARTY SERVICES
AVG TECHNOLOGIES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AVG TECHNOLOGIES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AVG TECHNOLOGIES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AVG TECHNOLOGIES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AVG TECHNOLOGIES Services, without the express prior written consent of AVG TECHNOLOGIES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AVG TECHNOLOGIES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AVG TECHNOLOGIES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AVG TECHNOLOGIES Services or this EULA, use or install the AVG TECHNOLOGIES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AVG TECHNOLOGIES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AVG TECHNOLOGIES may offer you a separate site license agreement to make the AVG TECHNOLOGIES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AVG TECHNOLOGIES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AVG TECHNOLOGIES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AVG TECHNOLOGIES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AVG TECHNOLOGIES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AVG TECHNOLOGIES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AVG TECHNOLOGIES Services may include measures to control access to the AVG TECHNOLOGIES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AVG TECHNOLOGIES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AVG TECHNOLOGIES Services will not function properly.
The AVG TECHNOLOGIES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AVG TECHNOLOGIES Services, and to the extent that your contributions through use of the AVG TECHNOLOGIES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AVG TECHNOLOGIES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AVG TECHNOLOGIES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AVG TECHNOLOGIES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AVG TECHNOLOGIES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AVG TECHNOLOGIES Services may require an internet connection to access the AVG TECHNOLOGIES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AVG TECHNOLOGIES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AVG TECHNOLOGIES Services. By using the AVG TECHNOLOGIES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AVG TECHNOLOGIES Services or certain features of the AVG TECHNOLOGIES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AVG TECHNOLOGIES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AVG TECHNOLOGIES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AVG TECHNOLOGIES's privacy policy as amended from time to time is available at www.avg-technologies.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AVG TECHNOLOGIES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AVG TECHNOLOGIES collects and uses personal and non-personal information in relation to AVG TECHNOLOGIES's products and services. By installing, accessing or using the AVG TECHNOLOGIES Services you explicitly agree with the terms and conditions of AVG TECHNOLOGIES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AVG TECHNOLOGIES may license to you certain virtual goods to be used within AVG TECHNOLOGIES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AVG TECHNOLOGIES is not a party to the transaction.
AVG TECHNOLOGIES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AVG TECHNOLOGIES shall have no liability to you or any third party in the event that AVG TECHNOLOGIES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AVG TECHNOLOGIES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AVG TECHNOLOGIES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AVG TECHNOLOGIES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AVG TECHNOLOGIES. If the Software is no longer available, AVG TECHNOLOGIES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AVG TECHNOLOGIES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AVG TECHNOLOGIES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S AFFILIATES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AVG TECHNOLOGIES’S, AVG TECHNOLOGIES’S AFFILIATES’, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AVG TECHNOLOGIES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AVG TECHNOLOGIES will be irreparably damaged, and therefore you agree that AVG TECHNOLOGIES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AVG TECHNOLOGIES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AVG TECHNOLOGIES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AVG TECHNOLOGIES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AVG TECHNOLOGIES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AVG TECHNOLOGIES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AVG TECHNOLOGIES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AVG TECHNOLOGIES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AVG TECHNOLOGIES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AVG TECHNOLOGIES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@avg-technologies.com.