Program » Sikkerhet » Antivirus

BitDefender AntiVirus Plus last ned
4 0 999  

BitDefender AntiVirus beskytter PCen din mot virus, phishingangrep og ID-tyveri uten å gjøre PCen langsom.

Datamaskinen har blitt en uunnværlig maskin i hverdagen. Det er praktisk talt umulig å få mye gjort uten en på hånden. Vi bruker dem til oppgaver på jobb, skolearbeid rett fra barnehagen og opp igjen universitet. Samtidig bruker vi dem til underholdning: vi leser aviser på nettet, spiller dataspill av alle slag og handler for ting vi egentlig ikke trenger på Amazon og Ønsker.

Hvis samfunnet brøt sammen i dag, ville datamaskinen trolig være en av de tingene vi hadde den vanskeligste tiden å klare seg uten. Med dette i tankene er det derfor ekstremt viktig at vi gjør alt for å beskytte systemet vårt. Det er mange trusler i den digitale verden som kan gjøre din fysiske kollaps. Men med BitDefender AntiVirus Plus på fingertuppene, kan du være trygg.

Skann systemet ditt på en rekke måter

BitDefender AntiVirus Plus utfyller deg med en rekke måter å skanne systemet på for ondsinnede ting. Den første skanningen på systemet med BitDefender AntiVirus Plus vil alltid være langsom. Dette skyldes at programmet trenger å bli kjent med systemet. Når den har opprettet sin egen generelle statsdatabase, vil fremtidige skanninger fungere bedre.

Den første og mest grunnleggende skannefunksjonen er den tradisjonelle hurtigskanningen. Hurtigskanning skanner overflaten av systemet for å finne umiddelbare sikkerhetshull osv. Det går imidlertid ikke inn i dybden, men det er den raskeste måten gjennom en skanning. Så hvis du er opptatt eller bare vil skanne systemet raskt, er dette det gode valget.

Dessuten har du systemskanningen. Systemskanningen går gjennom en fil på systemet ditt for trusler. På den måten sørger du for å komme deg rundt i hvert hjørne. De mest skadelige virusene skjuler stedene der man ikke forventer å finne dem. Men BitDefender kan lett som et spill.

I tillegg til de generelle skannemetodene, kjører BitDefender AntiVirus Plus også med en sanntidsskanner i bakgrunnen. Ikke bekymre deg, det vil ikke være vanskelig på systemet ditt. Skanneren i sanntid vil skanne alle de tingene du bruker for øyeblikket. Dette er en del av programmets avanserte trusselforsvar. Det vil si at hvis for eksempel et ransomware-angrep er lagret i en fil som venter på å hoppe ut, stoppes den umiddelbart. Så hvis du har en rekke viktige filer på systemet, trenger du ikke å bekymre deg for dem.

VPN i toppklasse

I tillegg til de klassiske skannemetodene, tilbyr BitDefender AntiVirus Plus deg også noen andre svært praktiske funksjoner for å holde deg trygg.

Dette er blant annet programmets deilige VPN-tjeneste. Hva er et VPN? En VPN er i utgangspunktet et verktøy som du bruker til å maskere Internett-tilkoblingen din. Dette betyr at folk fra utsiden ikke bare kan se hva du bruker Internett til. Det er fint hvis du vil beholde din online oppførsel privat.

Mange av oss husker da for noen år siden da advokatfirmaet OPUS kom inn, fikk tak i vår informasjon fra våre Internett-leverandører, truet oss med bøter hvis vi ikke betalte dem en sum penger. Med en VPN kan de ikke få tilgang til denne informasjonen i det hele tatt, ettersom de går gjennom en privat server.

Derfor kan et VPN være et ekstremt viktig verktøy for de som vil fortsette å unngå folk som sniffer rundt i dataene dine. BitDefender VPN er løsningen din her.

Ekstra sikkerhet for personvern

Hvis det er noe vi vil beskytte, er det vårt personvern. Selvfølgelig vil du ikke at en fremmed skal komme inn i hjemmet ditt uanmeldt og se på alt du tror er privat. Dette er desv & aelJeg elsker hva som skjer på internett hver dag. Din informasjon er stjålet og solgt til folk. Har du noen gang lurt på alle spam-e-postene du får? Eller alle de brukbare telemarketers som ringer deg i maten? Det er derfor.

BitDefender AntiVirus Plus tilbyr deg imidlertid en rekke smarte funksjoner som begrenser dette. Det er blant annet en sterk passordbehandling som lagrer og beskytter passordene dine fra andre. Det gjør det enkelt for deg å logge inn på favorittnettstedene dine, men også vanskelig for andre å komme til dem.

Det er også den generelle BitDefender Internet Security som du kan prøve gratis her også. Her får du nettverksbeskyttelse i høyeste klasse.

Hvis du er den typen som ofte handler på nettet, kan du også få tilgang til BitDefender Safepay-funksjonen. Det beskytter automatisk kredittkortinformasjonen din fra fremmede, slik at du kan handle i fred og ro. Det gjør det også enklere og sikrere å administrere din nettbank.

Du kan også bruke programmets shredder. Den bruker deg til å slette filer permanent uten spor folk kan finne. Når du vanligvis sletter en fil, er den egentlig ikke borte, og kan gjenopprettes hvis folk ønsker det. Men hvis det er noe følsomt for systemet ditt som bare går bort for alltid, så er dette svaret.

For deg som foreldre

Hvis du har barn, er sjansen for at de også bruker en datamaskin stor. Barn har ikke samme konsept eller forståelse for de farlige tingene som lurker på nettet som man måtte ønske de hadde.

De fleste barn opphører derfor ikke med noen hensikt å snike et virus inn i systemet ditt, eller besøke sider de ikke trenger. Og kanskje sniker de seg om natten for å spille når du sover.

BitDefender AntiVirus Plus gir deg imidlertid noen foreldrekontroll som kan være nyttig her. På den måten kan du kontrollere hva barna dine gjør på datamaskinen. Da kan du rolig la dem surfe rundt og ha det gøy mens du også holder deg trygg.

For de som ikke vil løpe rundt med hjørner med sikkerhet

BitDefender AntiVirus Plus brukes av over 500 millioner mennesker over hele verden. Det er ikke helt tilfelle. Med BitDefender AntiVirus Plus får du beskyttelse på alle fronter som gjør at du surfer på nettet og bruker datamaskinen uten frykt i tankene.

Hvis du er typen så mange andre som ikke vil løpe rundt med hjørner, er BitDefender AntiVirus Plus et naturlig valg for deg.

Unike og effektive verktøy for beskyttelse

En av de unike egenskapene til BitDefender AntiVirus Plus er det mangfoldige verktøyet som er tilgjengelig for deg, samtidig som det er effektivt. Selvfølgelig administrerer mange antivirusprogrammer jobben, men BitDefender AntiVirus Plus tar det til et helt annet nivå.

For eksempel inkluderer de fleste antivirusprogrammer ikke en VPN-tjeneste. Og det er ikke mange antivirusprogrammer som gir deg muligheten til filkryptering og en file shredder. Det er verdt å huske når du velger et antivirusprogram.

Fin og enkel design som tar deg for hånden

BitDefender AntiVirus Plus har gjort noen gode tanker når det gjelder å designe et godt grensesnitt. Antivirusprogrammer kan vel virke kompliserte og uhåndterlige for mange, men her er det den helt motsatte historien.

Så snart du åpner programmet for første gang, vil du bli tatt på en liten og rask tur som vil lede degennå de viktigste funksjonene. Alle de andre funksjonene har et lite blått spørsmålstegn ved siden av navnet. Hvis du drar musen over det, får du en liten dialogboks som forteller deg hva det egentlig er. På den måten bør du ikke tvile på hvordan programmet brukes.

Når det gjelder stil, er de forskjellige funksjonene og beskyttelsesområdene fint arrangert i forskjellige deler. Det er fire av dem, og en navigerer der inne finner du alt som er relevant for det området.

Selvfølgelig tilbys også støtte hvis du fortsatt har tvil om noe, og der inne er de så hyggelige. De svarer på alle spørsmålene med et åpent og nytt sinn. Tross alt, deres hovedprioritet er at du er komfortabel med programmet og liker å bruke det.

Alternativ programvare

BitDefender AntiVirus Plus er bare en av mange BitDefender-produkter. Derfor anbefales det også å prøve BitDefender Total Security. Her får du hele pakken som BitDefender AntiVirus Plus og Internet Security kan tilby. Programmet kan testes gratis her.

Konklusjon

BitDefender AntiVirus Plus er det beste antivirusprogrammet du kan få deg selv. Når du kaller antivirusbeskyttelse, er BitDefender AntiVirus Plus et produkt du må prøve. De mange verktøyene du har til disposisjon vil gi deg en enkel og sikker opplevelse med systemet ditt. Det kan utvilsomt bli anbefalt.

Download BitDefender AntiVirus Plus

Note:

Vi anbefaler at du leser artikkelen vår om hvordan du kan sikre PCen din helt gratis, mot virus, spionprogrammer og hackere. Slik sikrer du datamaskinen din gratis!


Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
BitDefender

Lagt til:
10-05-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
26 Mb

Sist oppdatert:
10-05-2019
195
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BITDEFENDER ANTIVIRUS PLUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BITDEFENDER and its affiliates (“BITDEFENDER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BITDEFENDER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BITDEFENDER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BITDEFENDER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BITDEFENDER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BITDEFENDER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BITDEFENDER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BITDEFENDER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BITDEFENDER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BITDEFENDER retains all right, title and interest in and to the BITDEFENDER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BITDEFENDER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BITDEFENDER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BITDEFENDER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BITDEFENDER.

2 THIRD PARTY SERVICES
BITDEFENDER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BITDEFENDER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BITDEFENDER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BITDEFENDER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BITDEFENDER Services, without the express prior written consent of BITDEFENDER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BITDEFENDER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BITDEFENDER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BITDEFENDER Services or this EULA, use or install the BITDEFENDER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BITDEFENDER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BITDEFENDER may offer you a separate site license agreement to make the BITDEFENDER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BITDEFENDER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BITDEFENDER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BITDEFENDER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BITDEFENDER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BITDEFENDER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BITDEFENDER Services may include measures to control access to the BITDEFENDER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BITDEFENDER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BITDEFENDER Services will not function properly.
The BITDEFENDER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BITDEFENDER Services, and to the extent that your contributions through use of the BITDEFENDER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BITDEFENDER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BITDEFENDER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BITDEFENDER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BITDEFENDER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BITDEFENDER Services may require an internet connection to access the BITDEFENDER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BITDEFENDER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BITDEFENDER Services. By using the BITDEFENDER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BITDEFENDER Services or certain features of the BITDEFENDER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BITDEFENDER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BITDEFENDER's privacy policy as amended from time to time is available at www.bitdefender.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BITDEFENDER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BITDEFENDER collects and uses personal and non-personal information in relation to BITDEFENDER's products and services. By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services you explicitly agree with the terms and conditions of BITDEFENDER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BITDEFENDER may license to you certain virtual goods to be used within BITDEFENDER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BITDEFENDER is not a party to the transaction.
BITDEFENDER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BITDEFENDER shall have no liability to you or any third party in the event that BITDEFENDER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BITDEFENDER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BITDEFENDER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BITDEFENDER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BITDEFENDER. If the Software is no longer available, BITDEFENDER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BITDEFENDER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BITDEFENDER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BITDEFENDER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BITDEFENDER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BITDEFENDER, BITDEFENDER’S AFFILIATES, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BITDEFENDER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BITDEFENDER’S, BITDEFENDER’S AFFILIATES’, BITDEFENDER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BITDEFENDER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BITDEFENDER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BITDEFENDER will be irreparably damaged, and therefore you agree that BITDEFENDER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BITDEFENDER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BITDEFENDER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BITDEFENDER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BITDEFENDER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BITDEFENDER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BITDEFENDER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BITDEFENDER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BITDEFENDER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BITDEFENDER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bitdefender.com.