Program » Sikkerhet » Sikkerhetspakker

BitDefender Total Security last ned
5 0 2631  

BitDefender Total Security beskytter PCen din forebyggende mot trusler fra internett samtidig som at datamaskinen din holdes ved like og får tatt backup.

Sikkerheten til datamaskinen vår er et av de viktigste aspektene i vårt daglige liv, vi må huske å ta vare på. Datamaskinen er blitt knutepunktet der de fleste av våre aktiviteter foregår i disse dager, og derfor er det også store mengder sensitiv informasjon som andre ikke burde ha.

Folk ute på Internett er godt klar over dette, og det er mange som tjener store pengesummer som stjeler denne informasjonen for å selge dem. Andre foreslår mer ekstreme metoder, for eksempel å holde datamaskinen og filerne i gisselen til et større løsesum. En slik stressende situasjon bør ikke ende i, og heldigvis er det også skritt du kan ta for å sikre.

Med BitDefender Total Security som alliert, kan du bruke datamaskinen trygt og rolig uten å bekymre deg for snødekte ting bak skjermen du ikke har noe med det å gjøre.

Skann systemet i dybden, og rengjør det for all uønsket skadelig programvare, antivirus etc.

Når et virus sniker seg inn i systemet, har de en tendens til å gjemme hvor du ikke kan få tak i dem eller ville ha drømt om at de kunne gjemme seg. Etter flere tiår med utvikling, har produsentene bak slike virus blitt klokere og har tilpasset seg moderne tid. Derfor er det like skarp programvare å snuse ut dem og utrydde dem.

BitDefender Total Security er et slikt program som er i stand til dette. Du vil bli forsynt med noen forskjellige alternativer for å skanne systemet (såkalte systemskanninger) for virus, malware etc. Først og fremst kan du bruke en rask skanning. Quickscan skraver overflaten av systemets filer for å finne skadelige elementer. Det er valget å gjøre bruk av hvis du er opptatt eller bare vil gjøre en rask overflatesøk. Det anbefales imidlertid at du bruker den mer grundige skanningen. Det tar lang tid, men alt er også funnet, og du kan pryde deg med et sunt og sunt system.

Hold din online oppførsel hemmelig med VPN

BitDefender Total Security leveres også med en VPN. Hva er et VPN og hva brukes det til?

VPN står for Virtual Private Network, og er et verktøy som mange bruker til å maskere hva de gjør på Internett. Det er spesielt smart hvis du vil unngå de mange algoritmer på nettsteder som avlyser din informasjon og atferd når du besøker sidene.

Visste du at alle som ønsker, kan spørre Internett-leverandøren din om hva du gjør online? Informasjonen er ikke beskyttet, noe som er en skam. Men med en VPN er disse dataene ikke hos Internett-leverandøren din, nettopp fordi du kjører gjennom en privat forbindelse der informasjonen ikke er lagret. Og den forbindelsen er også lagret i et annet land, så det ser ut som, for eksempel en i Italia som ser etter ting og ikke deg.

Avansert trusselforsvar og hva det betyr

"Threat Prevention" er filosofien bak et hvilket som helst antivirusprogram, men ikke mange tar det så alvorlig som BitDefender Total Security.

Selvfølgelig, BitDefender Total Security er skeptisk til normale virus, men programmet gjør også mye mer for å beskytte systemet. For eksempel kan du også søke etter svakheter og sprekker i systemet ditt: Vanlige steder hvor en ondsinnet fil kan snike seg inn og skape kaos. Hvis programmet finner dette noen steder, vil de umiddelbart bli reparert og sikret.

Noe annet om BitDefender Total Security, som er utrolig hyggelig å ha på hånden, er ransomware-beskyttelsen. Ransomware er en virusinfeksjon som tar kontroll over systemet ditt. Vanligvis vil det belaste deg penger for å få deting; Systemet låst opp igjen, men det er ingenting som hindrer dem fra å gjøre det igjen og igjen. Men her går BitDefender Total Security inn og forhindrer dem i å gjøre det.

Sofistikert beskyttelse mot skadelig programvare er også inkludert. Malware er et program som maskerer som noe nyttig og uskyldig på systemet ditt, men bak fasaden stjeler de informasjonen din og smitter store deler av systemet. De kan være vanskelige å kategorisere for det uopplærte øye, men med BitDefender Total Security får du et sett trente øyne som kan se det med en gang. Med programmets anti-malware finesse, er dette heller ikke en trussel.

Sammen med BitDefender Total Security, er du også beskyttet online. Det kalles ikke Total Security for ingenting. Med sin Online Threat Prevention, tapper programmet til en stor sky database som går inn og beskytter deg mot alle online trusler med kompliserte algoritmer. Det kan være phishing-e-postmeldinger som vil lokke deg til å laste ned en infisert fil, eller det kan være et popup-vindu fra et nettsted som også prøver å snike noe inn i datamaskinen.

Beskytt personvernet ditt fra fremmedens øyne

BitDefender Total Security, som jeg sa, beskytter mye privatliv, inkludert VPN, som du kan lese om ovenfor. Men det er også mange andre forskjellige funksjoner som hjelper deg med dette.

For eksempel er det webkamera beskyttelse. Det har skjedd mye i nyere tid at folk hacker andres webkameraer for å registrere dem og spionere på dem. De registrerer det og bruker det som utpressing. I alle fall er det fint å være sikker på at ingen ser på ditt webkamera. Med BitDefender Total Security kan du få det ro i sinnet.

Når du sletter filer, antar du ganske forståelig at de har blitt slettet for alltid. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Filen kan ikke vises på datamaskinen, og du kan ikke finne den på skrivebordet eller i en mappe. Men det er fortsatt godt komprimert et sted. Med en viss type programvare kan du gjenopprette slike filer. Hvis du ikke er interessert i det, tilbyr BitDefender Total Security en File Shredder, noe som gjør filene ulæselige, hvis du gjenoppretter dem eller ikke.

På samme rute vil du kanskje ha filer på datamaskinen din, andre ikke har tilgang til. Deretter kan du bruke programmets krypteringsfunksjon. Når du krypterer en fil, låser du den med en lengre kode, slik at du bare får tilgang til den.

Optimaliser systemet ditt fullt ut

Bitdefender Total Security er først og fremst et antivirusprogram som sikrer systemet mot virus og malware angrep etc. Dessuten kan programmet også hjelpe deg med å sikre ditt privatliv, noe som gir en følelse av sikkerhet i hverdagen. Du tror at festen stoppet her. Men det gjør det ikke. Den nyeste Bitdefender Total Security kan tilby deg en rekke verktøy for å forbedre PC-ytelsen.

Først av alt kan du bruke "Oneclick Optimizer". Funksjonen går automatisk inn i systemet for å finne og fjerne unødvendige filer. Og det skjer bare med ett klikk på en knapp. Til slutt vil du oppleve et mer ordentlig system som også går raskere.

Du kan også bruke "Startup Optimizer". Denne funksjonen hjelper systemet oppstart raskere. Hvis du har mange programmer på datamaskinen din, kan den starte sakte. Dette skyldes at mange programmer er programmert til å starte samtidig med systemet. Med Startup Optimizer blir de fleste programmer forhindret under denne oppstarten, eller forsinket til når systemet er fullt startet. På den måten bør du ikke vente flere minutter for at systemet skal være klart for bruk.

Med "Diskopprydding" får du i utgangspunktet det samme som Oneclick Optimizer kan gi deg, bare i en høye plan. Funksjonen er designet for å fungere bra. voluminøse og overskytende filer på systemet ditt som ikke er nødvendige. Med dem fra veien går systemet bedre og jevnere.

Sist men ikke minst, kan du bruke "Anti-Theft" -funksjonen. Denne funksjonen er nyttig hvis datamaskinen din er tapt eller stjålet. Det låser automatisk ned filene dine slik at ingen kan få tilgang til dem. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for uautorisert tilgang til alle dine filer, koder, etc.

Sikkerhet som ingen andre

Bitdefender Total Security er uten tvil programmet for de som ønsker sikkerhet på høyeste nivå. I denne digitaliserte verden er det ikke et dumt ønske, men ganske et ekte og fornuftig mål. Du kan ikke bare lene deg tilbake og tenke "det vil ikke være meg" fordi det vil være på et tidspunkt, uansett hvor forsiktig du er. Derfor er det viktig å ha et antivirusprogram som ikke lurer rundt, men som beskytter deg mot selv de mest avanserte og truende virusene.

Bitdefender Total Security leverer alle de ovennevnte samt en rekke andre verktøy som kan gjøre livet ditt på nettet og datamaskinen din mye mer komfortabel og trygg. Og det krever bare noen få klikk. Det blir ikke mye lettere.

Den høye brukervennligheten

En av de unike egenskapene til Bitdefender Total Security er dets allsidighet og brukervennlighet. Ikke mange antivirusprogrammer i dag kommer med så mange funksjoner som du kan bruke til hverdagen på datamaskinen. I tillegg til den vanlige virusbeskyttelsen får du også et vell av verktøy for å sikre ditt privatliv og optimalisere datamaskinen for bedre ytelse.

På engelsk kalles de "A jack of all trades"; Så noe som kan gjøre alt. Det er en fin måte å oppsummere Bitdefender Total Security. Det er ikke mye som programmet ikke kan gjøre når det gjelder å gjøre datamaskinen bedre og tryggere.

Brukervennlig design med øye for flair

Antivirusprogrammer er trolig den mest avgjørende når det gjelder programvare for en datamaskin. Hvis det er noe å installere først, er det et antivirusprogram. Det betyr også at folk fra mange forskjellige lag og bakgrunner må kunne bruke dem. Derfor må brukervennligheten være høy, så 83-åringen Bente og 13-åringen Jacob kan også gjøre bruk av dem.

Dette er utvilsomt tilfelle for Bitdefender Total Security. De ulike områdene hvor programmene kan optimalisere og sikre at systemet ditt er enkelt og tydelig deles opp i ulike deler. Hvis du vil gjøre noe med personvern, går du ganske enkelt inn i "Personvern" for eksempel. Hver funksjon er også supplert med en kort og god beskrivelse av hva de egentlig gjør. På denne måten får du en rask oversikt over hva programmet er i stand til.

De fleste funksjoner krever bare ett klikk på en knapp, og de fleste skjer automatisk. På denne måten kan du la programmet jobbe selv uten å bekymre deg for å gjøre noe galt. Å ha en slik tillit til et program er alltid en bonus.

Knappene er store, enkle å se, og fargene rundt er ikke for mye i ansiktet ditt, men mer underforstått og stilig i bakgrunnen. De sparsomme fargene brukes primært til å markere viktige funksjoner og andre ting å legge merke til. På den måten føles det som om programmet guider deg indirekte på riktig vei.

Alternativ programvare

Bitdefender Total Security er ikke et freeware-program (selv om du kan prøve det i 30 dager gratis). Derfor må du betale mye penger ut av lommen hvert år for å fornye abonnementet ditt. Hvis du ikke føler at det er plass i budsjettet for det (som er forståelig), er det også mange gratis alternativer som også kan sikre systemet dittpå en relativt tilfredsstillende måte.

Et slikt program kan være Adaware Antivirus Free. Adaware Antivirus Free er, som navnet antyder, et gratis antivirusprogram og antimalware-program dedikert til å beskytte PCen mot ondsinnede angrep. Det er langt fra å savne de samme sofistikerte funksjonene som Bitdefender Total Security 2019. Men dette er ikke alltid tilfelle. Hvis du bare vil ha et enkelt og gratis antivirusprogram, kan Adaware Antivirus Free bli sterkt anbefalt. Det kan lastes ned gratis her.

Konklusjon

Bitdefender Total Security er utvilsomt et av de beste antivirusprogrammene på markedet. Med sitt lange utvalg av funksjoner og brukervennlighet opplever du ikke en situasjon der du ikke kan bruke programmet til å optimalisere eller sikre datamaskinen. Det er ikke gøy at 500 millioner mennesker bruker programmet. Det kan kun anbefales sterkt herfra.

Download BitDefender Total Security

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
BitDefender

Lagt til:
22-05-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
23 Mb

Sist oppdatert:
22-05-2019
395
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BITDEFENDER TOTAL SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BITDEFENDER and its affiliates (“BITDEFENDER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BITDEFENDER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BITDEFENDER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BITDEFENDER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BITDEFENDER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BITDEFENDER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BITDEFENDER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BITDEFENDER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BITDEFENDER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BITDEFENDER retains all right, title and interest in and to the BITDEFENDER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BITDEFENDER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BITDEFENDER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BITDEFENDER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BITDEFENDER.

2 THIRD PARTY SERVICES
BITDEFENDER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BITDEFENDER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BITDEFENDER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BITDEFENDER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BITDEFENDER Services, without the express prior written consent of BITDEFENDER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BITDEFENDER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BITDEFENDER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BITDEFENDER Services or this EULA, use or install the BITDEFENDER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BITDEFENDER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BITDEFENDER may offer you a separate site license agreement to make the BITDEFENDER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BITDEFENDER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BITDEFENDER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BITDEFENDER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BITDEFENDER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BITDEFENDER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BITDEFENDER Services may include measures to control access to the BITDEFENDER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BITDEFENDER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BITDEFENDER Services will not function properly.
The BITDEFENDER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BITDEFENDER Services, and to the extent that your contributions through use of the BITDEFENDER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BITDEFENDER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BITDEFENDER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BITDEFENDER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BITDEFENDER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BITDEFENDER Services may require an internet connection to access the BITDEFENDER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BITDEFENDER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BITDEFENDER Services. By using the BITDEFENDER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BITDEFENDER Services or certain features of the BITDEFENDER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BITDEFENDER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BITDEFENDER's privacy policy as amended from time to time is available at www.bitdefender.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BITDEFENDER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BITDEFENDER collects and uses personal and non-personal information in relation to BITDEFENDER's products and services. By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services you explicitly agree with the terms and conditions of BITDEFENDER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BITDEFENDER may license to you certain virtual goods to be used within BITDEFENDER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BITDEFENDER is not a party to the transaction.
BITDEFENDER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BITDEFENDER shall have no liability to you or any third party in the event that BITDEFENDER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BITDEFENDER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BITDEFENDER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BITDEFENDER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BITDEFENDER. If the Software is no longer available, BITDEFENDER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BITDEFENDER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BITDEFENDER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BITDEFENDER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BITDEFENDER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BITDEFENDER, BITDEFENDER’S AFFILIATES, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BITDEFENDER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BITDEFENDER’S, BITDEFENDER’S AFFILIATES’, BITDEFENDER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BITDEFENDER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BITDEFENDER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BITDEFENDER will be irreparably damaged, and therefore you agree that BITDEFENDER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BITDEFENDER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BITDEFENDER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BITDEFENDER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BITDEFENDER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BITDEFENDER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BITDEFENDER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BITDEFENDER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BITDEFENDER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BITDEFENDER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bitdefender.com.