Program » Multimedia » Bildebehandling

Enkleste filmredigeringsprogram last ned
4 0 6245  

Last ned Enkleste filmeditor gratis her

Videoer og filmer tjener mange formål i hverdagen vår. Vi kommer over reklame, filmer og serier i det fjerne, abstrakte kunstprosjekter ved universitetet osv. Filmkunst kan brukes til mange ting, men for å lage en film krever det at du har litt programvare som kan håndtere oppgaven til en i disse digitale tider.

Enkleste filmredigerer er et slikt program som kompletterer deg med mange nyttige og nyttige verktøy for å hjelpe deg med å lage en film for ethvert prosjekt du jobber med.

Lek rundt med forhåndsdefinerte effekter

Enkleste filmredigeringsprogram er et flott program for deg som ikke har noen sans for hvordan du lager og redigerer en video. Det er inkludert en rekke smarte effekter som du kan bruke til å endre fargesammensetningen, lyset, inkludert mange interessante filtre som kan krydre bildene dine.

Når du selv må leke med disse tingene, kan det være litt av en munnfull å bli involvert i alt. Derfor har enkleste filmeditor gjort det meste forhåndsinnstilt for deg, slik at du kan legge til effekter uten problemer med et tastetrykk.

En film må også klippes og redigeres. Du har kanskje spilt inn en scene eller et segment som viser seg ikke å passe inn i det store bildet. Kanskje er det en scene som fungerer vilt, men det er noen steder som må kuttes ut. Da er det hyggelig å ha et smart og brukervennlig grensesnitt som lar deg klippe og "lime" innspillingen uten problemer. Den har den enkleste filmredigereren. Du kan også følge med på hva du klipper bort, slik at du alltid kan trekke det tilbake til filmen / videoen igjen senere.

Alle formater støttes

I utgangspunktet kan du anta at Easiest Movie Editor støtter alle formater som tilhører videofiler. Det kan godt hende at det er noen veldig uklare formater som sjelden brukes og derfor ikke støttes. Men jeg har ikke klart å finne dem.

Så hvorfor er det smart, det er så mange formater som støttes? For hvis du fotograferer med et kamera, kan det hende du kommer ut avhengig av merke og modell som de spiller inn i forskjellige formater. Og noen ganger kan du bruke opptil flere forskjellige kameraer hvis du har lavbudsjettfilm, og så må du plutselig sjonglere med mange forskjellige formater. Enkleste filmredigerer kan laste dem alle sammen og jobbe med dem på samme tid, noe som er veldig smart.

Her er en liste over støttede formater: FLV, H264, M1V, M2T, M2TS, M2P, M2V, M4V, MKV, MOD, MOV, MP2V, MP4, MPE, MPG, MPEG, MPV, MPV2, MTS, MTV, NSV, OGG, OGM, OGV, QT, RM, RMVB, TOD, TP, TRP, TS, VOB, VP6, WEBM, WM, WMV. Utgangsvideoformater: 3GP, 3G2, ASF, AMV, AVI, FLV, VOB, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, MTV, OGG, RMVB, SWF, TS, WebM, WMV.

Suppler filmen din med undertekster

Når du er ferdig med å redigere filmen din, kan det være en god ide å legge til undertekster til den. Teksting er viktig av to grunner: For det første er de nødvendige for mennesker som har en utfordret hørsel. Hvis de ikke kan høre hva som skjer i filmen, så er det vanskelig for dem å følge med og få noe ut av det. Med undertittel kan de følge som alle andre, og du har utvidet målgruppen din.

For det andre kan det være en god idé å legge til engelske tekstinger til filmen din, for eksempel hvis det er på svensk. Med engelske undertekster kan filmen din brukes over hele verden, noe som betyr at du har utvidet publikum dramatisk. I Enkleste filmeditor kan du enkelt lage undertekster hvis du vil gjøre det. Du kan velge mellom mange forskjellige skrifter, skriftstørrelser og farger for å gi dem teft du ønsker.

Beskjær, roter og legg til vannmerker

Når du spiller inn materiale til en film, kan det godt hende at du har lidd for mye av omgivelsene på bildet. Det kan trekke fokuset vekk fra de viktigste tingene du vil at folk skal legge merke til. Derfor er det lurt å beskjære filmen hans, slik at du kan klippe ut alt det som gjøraske;

Roterende klipp i en film er en veldig nisje type funksjoner som sjelden brukes. Men det kan med fordel brukes hvis du vil skape en psykedelisk effekt på filmen din. Enkleste filmeditor har verktøyene som trengs for disse to formålene, slik at du raskt kan redigere de siste små tingene og få et polert produkt.

En annen smart ting å gjøre i enkleste filmredigering er Vannmerker. Et vannmerke er et bilde du kan legge til i filmen din som alltid vises. Ideelt sett bør det være firmalogoen din eller den du representerer. Den sørger for at hvis folk bruker filmen din et sted uten tillatelse, så kan folk se hvor den kom fra og hvem som faktisk har laget den. Så du sikrer din copyright på den måten.

Situasjonsverktøyets funksjoner

Den enkleste filmredigereren har en rekke funksjoner som kanskje ikke er noen du ofte vil bruke, men som likevel har sitt formål. Noen få av disse funksjonene er noen konverteringsverktøy. Du kan konvertere filmen til et format som lar deg overføre den til en DVD slik at du kan distribuere filmen. Du kan også konvertere DVD-filer til videofiler du kan jobbe med i programmet.

Den siste konverteringsfunksjonen kan konvertere bilde til video. Dette er noe du vanligvis bruker hvis du vil lage et lysbildefremvisning fra et arrangement som et bryllup, en bursdag, en bekreftelse osv.

Gjør videoredigering enklere for deg selv

Å lage en film er ikke akkurat den enkleste oppgaven du kan gjøre. Og spesielt ikke hvis det er noe du er helt ny på. Det krever mye krefter og beslutninger som kan være vanskelig å pakke hodet rundt første gang du prøver det.

Derfor er det lurt å alliere seg med et program som kan hjelpe deg på veien så mye som mulig nå. Enkleste filmredigeringsprogram er designet for de som er mer erfarne eller nye i videoredigering. Hvis du ikke helt vet hva du gjør, men fortsatt har en ide om hva det er du vil, kan programmet hjelpe deg underveis, og hvis du ønsker litt kontroll over produktet ditt selv, kan du Gå enkelt inn og rediger det du selv vil, uten å være bundet av programmets valg.

Hvis du ønsker å lage et filmprodukt raskt og til en fornuftig standard, er Easiest Movie Editor et program designet for deg. Med minimal innsats kan du få et ganske solid produkt.

Et design som ikke vinner priser, men fungerer

Den enkleste filmredigereren har ikke akkurat et pent design. Designet er på ingen måte ekkelt, men det virker uinspirerende og tamt. Men på den annen side er det ingen som sier at et program laget for filmredigering trenger å vinne et skjønnhetsarrangement.

Når du starter Easiest Movie Editor vil du få en meny hvor du kan åpne de forskjellige funksjonene som beskjæring, teksting osv. De er illustrert med store grafiske ikoner, så du er ikke i tvil om hva de gjør. Hvis du klikker på dem, åpnes de individuelle funksjonene. De er dekorert veldig like med en skjerm enten sentralt eller på høyre side hvor du kan se filmen din. På venstre side har du en meny med forskjellige glidebrytere og alternativer som du kan leke med for å bruke de forskjellige funksjonene.

Et program å investere i

Enkleste filmeditor er ikke gratis. Eller den fulle versjonen er det uansett ikke. Det du kan laste ned fra dette er en prøveversjon (gratisversjon) som lar deg spille rundt med noen få av funksjonene på ubestemt tid. Men hvis du vil låse opp alt, må du kjøpe programmet.

Programmet koster vanligvis rundt 400 kroner. Men typisk legges det til 50% rabatt, som deretter reduserer prisen til ca. Selv med en rabatt er programmet relativt pricy med tanke på hva det kan gjøre. Men hvis du verdsetter enkelhet og raske resultater, kan det være verdt det.

Alternativ programvare

Hvis du heller vil prøve et program som er gratis, men også mer begrenset i funksjonene, kan det være verdt å prøve Free Video Editor. Det er et gammelt program på alle måter, men det fungerer fortsatt ganske bra når du utfører de enkleste redigeringsoppgavene. Hvis du vil lese mer om og laste ned gratis videoredigerer, kan det gjøres gratis her.

Konklusjon

Hvis du leter etter et program som gjør det enkelt for deg å redigere videoer, er Easiest Movie Editor et godt valg for det. Selv om programmet er dyrt, gir det deg likevel en rekke enkle og nyttige funksjoner som lar deg lage et solid filmatisk produkt. Hvis dette høres positivt ut for deg, kan det bare anbefales.

Download Enkleste filmredigeringsprogram 5.1.1

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Easiestsoft

Lagt til:
20-05-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
29.32 Mb

Sist oppdatert:
20-05-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ENKLESTE FILMREDIGERINGSPROGRAM

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and EASIESTSOFT and its affiliates (“EASIESTSOFT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by EASIESTSOFT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by EASIESTSOFT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “EASIESTSOFT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE EASIESTSOFT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE EASIESTSOFT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the EASIESTSOFT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EASIESTSOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EASIESTSOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by EASIESTSOFT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or EASIESTSOFT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. EASIESTSOFT retains all right, title and interest in and to the EASIESTSOFT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The EASIESTSOFT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the EASIESTSOFT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from EASIESTSOFT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by EASIESTSOFT.

2 THIRD PARTY SERVICES
EASIESTSOFT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via EASIESTSOFT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the EASIESTSOFT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the EASIESTSOFT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of EASIESTSOFT Services, without the express prior written consent of EASIESTSOFT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the EASIESTSOFT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the EASIESTSOFT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the EASIESTSOFT Services or this EULA, use or install the EASIESTSOFT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the EASIESTSOFT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that EASIESTSOFT may offer you a separate site license agreement to make the EASIESTSOFT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the EASIESTSOFT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the EASIESTSOFT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the EASIESTSOFT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such EASIESTSOFT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the EASIESTSOFT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The EASIESTSOFT Services may include measures to control access to the EASIESTSOFT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only EASIESTSOFT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the EASIESTSOFT Services will not function properly.
The EASIESTSOFT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the EASIESTSOFT Services, and to the extent that your contributions through use of the EASIESTSOFT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant EASIESTSOFT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to EASIESTSOFT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the EASIESTSOFT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to EASIESTSOFT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The EASIESTSOFT Services may require an internet connection to access the EASIESTSOFT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the EASIESTSOFT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to EASIESTSOFT Services. By using the EASIESTSOFT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the EASIESTSOFT Services or certain features of the EASIESTSOFT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the EASIESTSOFT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
EASIESTSOFT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. EASIESTSOFT's privacy policy as amended from time to time is available at www.easiestsoft.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. EASIESTSOFT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent EASIESTSOFT collects and uses personal and non-personal information in relation to EASIESTSOFT's products and services. By installing, accessing or using the EASIESTSOFT Services you explicitly agree with the terms and conditions of EASIESTSOFT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
EASIESTSOFT may license to you certain virtual goods to be used within EASIESTSOFT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and EASIESTSOFT is not a party to the transaction.
EASIESTSOFT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. EASIESTSOFT shall have no liability to you or any third party in the event that EASIESTSOFT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT EASIESTSOFT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
EASIESTSOFT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, EASIESTSOFT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by EASIESTSOFT. If the Software is no longer available, EASIESTSOFT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by EASIESTSOFT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the EASIESTSOFT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE EASIESTSOFT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE EASIESTSOFT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE EASIESTSOFT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE EASIESTSOFT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER EASIESTSOFT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE EASIESTSOFT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S AFFILIATES, EASIESTSOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE EASIESTSOFT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL EASIESTSOFT’S, EASIESTSOFT’S AFFILIATES’, EASIESTSOFT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE EASIESTSOFT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any EASIESTSOFT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, EASIESTSOFT will be irreparably damaged, and therefore you agree that EASIESTSOFT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or EASIESTSOFT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by EASIESTSOFT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold EASIESTSOFT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the EASIESTSOFT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. EASIESTSOFT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on EASIESTSOFT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the EASIESTSOFT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at EASIESTSOFT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST EASIESTSOFT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@easiestsoft.com.