Program » Sikkerhet » Overvåkning

Glasswire last ned
4 0 5888  

Koll på ditt nätverk med Glasswire. Det ger dig trygghet och trygghet.

Har du noen gang tenkt på at mange (om ikke alle) appene dine på datamaskinen din bruker Internett til å sende informasjon eller kjøre? Eller har du noen gang lurt på hva en brannmur egentlig er og hvordan du bruker den?

Dette er bare noen få tekniske ting som kan gå langt for å komme i gang hvis du ikke har verktøyene til å gjøre det. Derfor kan det være en god idé å laste ned noe som GlassWire.

Hva er en brannmur og hvordan bruker du den?

Godt spørsmål! En brannmur, som et antivirusprogram, er en av metodene datamaskinen din bruker for å beskytte seg selv. Spesielt beskytter og regulerer en brannmur Internett -tilkoblinger til og fra datamaskinen din basert på noen generelle sikkerhetsparametere. Så f.eks. Hvis en app på datamaskinen din vil bruke internett, må den ha tillatelse fra brannmuren din.

Dette er smart fordi det vanligvis stopper virusprogrammer fra å motta og sende informasjon som kan skade deg og datamaskinen din. Det stopper også direkte angrep fra Internett. Men noen ganger er en brannmur litt for beskyttende, og slår av ufarlige apper du vil bruke. Da må du skrive inn manuelt og konfigurere brannmuren din, og det er ikke alltid lett.

Men hvis du har GlassWire, kan du raskt sette opp brannmurprofiler. Her kan du regulere hvilke apper i hvilke situasjoner som kan tillates å kjøre, med bare noen få klikk.

GlassWire har en brannmur -fane. Her kan du direkte se programmene som har blitt tillatt eller ønsker å koble til Internett. Du kan til og med se hvor de kobler seg til (ip -adresse). Du kan også skanne programmer i GlassWire for å se om de er skadelige. Og så kan du til og med blokkere dem fra å koble til. Så i GlassWire kan du raskt gjøre skadekontroll hvis du blir angrepet av et ondsinnet program.

Få en oversikt over nettverksaktiviteten din

I GlassWire kan du gjøre nettverksovervåking; Det vil si at du kan holde oversikt over hva som skjer på nettverket ditt i sanntid.

De fleste programmer trenger nettverkstilgang i disse dager for å fungere skikkelig. For eksempel er det en nettleser som må bruke den direkte for å kjøre, eller det er et programs tilbakemeldingssystem som samler inn data om din bruk av programmet, sender det til utviklerne slik at de kan gjøre det bedre.

Men man må også huske på at jo flere programmer som bruker nettverket ditt, jo tregere blir det. Så hvis du finner ut at du har en tregere nettverkstilkobling enn du vanligvis har, så kan det være verdt å sjekke om det skal være en serie med rampete programmer som spiser litt for mye av tilkoblingen din.

Mye av denne informasjonen finner du under delen "Bruk". Her vises alle prosessene med, dataene de bruker og hvor mye de også sender ut. Du kan se hvilke selskaper som står bak appene dine og hvor mye av den totale ytelsen de bruker. Det hele er pent illustrert med grafer, så det er lett å holde styr på.

Grafer er dine beste venner

Hvis det er noe som kan ta rå informasjon og gjøre den håndterbar, er det grafer. Vi bruker grafer i så mange aspekter av vårt daglige liv at man nesten skulle tro at vi hadde blitt avhengige av dem. Men det betyr bare at de fungerer.

GlassWire i seg selv er også en stor fan av å bruke grafer når det er mulig. Det er grafer for all informasjon du kan ønske deg.

Men for at disse grafene skal være nyttige, krever det også at du har litt kunnskap om hva det er de faktisk viser. Derfor er det sannsynligvis en god idé å bare google de forskjellige begrepene som GlassWire bruker, slik at du er fullt klar over hva som skjer.

Varslingssystem - hva skjer nå?

GlassWire har et varslingssystem som varsler deg når det skjer noe spesielt med en tilkobling på datamaskinen. Det kan for eksempel være dagens første tilkobling fra et program, eller hvis et program gjør en mistenkelig endring i tilkoblingen.

M & A.opplysningene du får gitt her er ikke veldig store, men det er fortsatt interessant nok å se på.

Ingenting godt kommer helt gratis

GlassWire er i utgangspunktet ikke et gratis program. Du kan bruke den uten å betale for den, men funksjonene er svært begrensede og lar deg egentlig ikke gjøre noe konstruktivt uten abonnement. Så hva får du tilgang til med et abonnement?

Først av alt, avhengig av hvilket abonnement du velger, får du en lengre historie med nettverksaktivitetene som foregår på datamaskinen din. Opptil flere år faktisk.

Deretter får du også tilgang til det som kalles eksterne tilkoblinger. Du bruker den hvis du jobber med servere for f.eks. ditt arbeid eller spill. Deretter kan du installere GlassWire på dem for å holde oversikt over nettverksaktiviteten på dem akkurat som på datamaskinen din.

Så er det sikkerhetsaspektet med det hele. Hvis du har et abonnement, må alle tilkoblinger som prøver å få tilgang til og fra datamaskinen din bli godkjent av deg personlig før de kan gjøre noe. Du får også en "Lockdown" -modus som du kan aktivere hvis du forlater datamaskinen en stund. Den blokkerer alle tilkoblinger til du slår den av igjen.

En mindre, men smart ting, er en minigraf som du alltid kan vise på skrivebordet. Da kan du enkelt og raskt holde øye med hva som skjer på din PC.

Du kan velge mellom tre abonnementer: Basic ($ 40), Pro ($ 70) og Elite ($ 100). Abonnement er årlig. Forskjellen mellom dem er forlengelsen av historien din, hvor mange lisenser for forskjellige datamaskiner du får, samt hvor mange eksterne tilkoblinger du kan ha samtidig.

Et design som hjelper deg mye

GlassWire er designet for å gjøre nettverksovervåking og brannmur enkel. Det gjenspeiles også ganske tydelig i utformingen av programmet. Grensesnittet er delt inn i en rekke forskjellige faner, som hver tydelig angir hva som kan finnes der med etiketter og illustrasjoner.

Når du navigerer rundt de forskjellige fanene, er det også ganske enkelt å endre de forskjellige parameterne for informasjonen som vises. Samtidig er det også grafer over alt. Informasjon er derfor lett å fordøye og bruke til noe praktisk og konkret.

Ekstra programvare

Når du bruker internett, er det mange som kan holde øye med hva du gjør hvis du ikke beskytter deg selv. Nettsteder, selskaper, you name it, de kan alle få informasjon om deg på en eller annen måte. Det er en feil i personvernet vårt, men det kan enkelt helbredes med en VPN. En VPN er designet for å maskere forbindelsen din og gjøre deg til et spøkelse når du surfer rundt på nettet. Her kan NordVPN fremheves som en av de veldig gode.

NordVPN har gang på gang fått internettets anerkjennelse som en av markedets beste VPN -tjenester. NordVPN er enkel å bruke, har servere over hele verden og et billig abonnement. Hvis du vil lese mer om eller laste ned NordVPN, kan det gjøres her.

Konklusjon

Hvis du er interessert i hva som skjer med nettverket på datamaskinen din, er GlassWire helt klart et anbefalt program. Den er enkel å bruke og viser mye relevant informasjon. Prøv det!

Download Glasswire 2.1.157

Screenshots
Program info
Type:
Shareware

Produsent:
GlassWire

Lagt til:
20-10-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
29.9 Mb

Sist oppdatert:
20-10-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GLASSWIRE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GLASSWIRE and its affiliates (“GLASSWIRE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GLASSWIRE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GLASSWIRE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GLASSWIRE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GLASSWIRE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GLASSWIRE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GLASSWIRE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GLASSWIRE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GLASSWIRE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GLASSWIRE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GLASSWIRE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GLASSWIRE retains all right, title and interest in and to the GLASSWIRE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GLASSWIRE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GLASSWIRE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GLASSWIRE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GLASSWIRE.

2 THIRD PARTY SERVICES
GLASSWIRE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GLASSWIRE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GLASSWIRE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GLASSWIRE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GLASSWIRE Services, without the express prior written consent of GLASSWIRE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GLASSWIRE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GLASSWIRE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GLASSWIRE Services or this EULA, use or install the GLASSWIRE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GLASSWIRE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GLASSWIRE may offer you a separate site license agreement to make the GLASSWIRE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GLASSWIRE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GLASSWIRE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GLASSWIRE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GLASSWIRE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GLASSWIRE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GLASSWIRE Services may include measures to control access to the GLASSWIRE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GLASSWIRE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GLASSWIRE Services will not function properly.
The GLASSWIRE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GLASSWIRE Services, and to the extent that your contributions through use of the GLASSWIRE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GLASSWIRE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GLASSWIRE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GLASSWIRE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GLASSWIRE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GLASSWIRE Services may require an internet connection to access the GLASSWIRE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GLASSWIRE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GLASSWIRE Services. By using the GLASSWIRE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GLASSWIRE Services or certain features of the GLASSWIRE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GLASSWIRE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GLASSWIRE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GLASSWIRE's privacy policy as amended from time to time is available at www.glasswire.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GLASSWIRE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GLASSWIRE collects and uses personal and non-personal information in relation to GLASSWIRE's products and services. By installing, accessing or using the GLASSWIRE Services you explicitly agree with the terms and conditions of GLASSWIRE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GLASSWIRE may license to you certain virtual goods to be used within GLASSWIRE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GLASSWIRE is not a party to the transaction.
GLASSWIRE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GLASSWIRE shall have no liability to you or any third party in the event that GLASSWIRE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GLASSWIRE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GLASSWIRE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GLASSWIRE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GLASSWIRE. If the Software is no longer available, GLASSWIRE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GLASSWIRE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GLASSWIRE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GLASSWIRE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GLASSWIRE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GLASSWIRE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GLASSWIRE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GLASSWIRE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GLASSWIRE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GLASSWIRE, GLASSWIRE’S AFFILIATES, GLASSWIRE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GLASSWIRE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GLASSWIRE’S, GLASSWIRE’S AFFILIATES’, GLASSWIRE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GLASSWIRE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GLASSWIRE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GLASSWIRE will be irreparably damaged, and therefore you agree that GLASSWIRE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GLASSWIRE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GLASSWIRE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GLASSWIRE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GLASSWIRE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GLASSWIRE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GLASSWIRE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GLASSWIRE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GLASSWIRE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GLASSWIRE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@glasswire.com.