Program » Business » Tekstbehandling

Grammarly last ned
4 0 6184  

Last ned Grammarly gratis her

Vet du dette når du sitter og skriver en e-post i forbindelse med arbeidet eller studiet ditt og ikke kan få det til å høres formelt nok ut? Kanskje du har en samtale over messenger med noen du er litt tett, men du kan ikke virkelig finne de riktige ordene for å uttrykke deg i den varme omfavnelsen av nervøsitet?

Å finne de riktige ordene for spesifikke situasjoner kan være en virkelig smerte, og så noen ganger kan det være en virkelig smerte å finne et verktøy som hjelper deg å kommunisere på riktig måte.

Du kan få den hjelpen gjennom den smarte Google Chrome-utvidelsen: Grammarly.

Uttrykk deg selv på riktig måte

Grammarly er en Google Chrome-utvidelse (det vil si at du trenger Chrome for å bruke appen) dedikert til å lære deg hvordan du kommuniserer ordentlig og passende i mange forskjellige situasjoner. Imidlertid kan den også lastes ned til Windows.

Det er en liten og smart utvidelse som analyserer hva du skriver i nettleseren din. For eksempel, med sanntidsanalyse, oppdager det stavefeil i setningen din. Det kan også fange feil tegnsetting, spesielt når det gjelder komma som så mange av oss har problemer med å lage av en eller annen grunn.

Den kan også sjekke hvor formel teksten din er. Hvis du trenger å skrive til sjefen din eller lignende, er det viktig at teksten din har en grad av profesjonalitet og er gjennomtenkt. Noen ganger kan det være vanskelig å finne den rette balansen mellom søppel og altfor pretensiøs tekst. Men Grammarly selv går inn og gir deg gode forslag til hvilke ord du kan erstatte og lime inn for å gjøre teksten helt perfekt slik at den kan sendes av gårde.

Det hjelper deg også å uttrykke deg mer presist, slik at du ikke ender opp med å lage lange ustrukturerte setninger som i essensen ikke forteller mye. På den måten kan du enkelt få en godt strukturert og sammenhengende tekst som du kan bruke i mange forskjellige sammenhenger.

I tillegg kan Grammarly også brukes på mobilenheten din hvis du bruker Chrome. Dette betyr at du også kan være profesjonell når du er på farten og må skrive til folk på telefonen din. Det gjør programmet allsidig, og du kan ikke klage på det.

Kan gjøre nøyaktige korreksjoner på mange engelske språk

Grammatikk kan bare hjelpe deg når det gjelder det engelske språket. Så det er ingen svensk eller spansk versjon, bare husk. Grammarly tilbyr imidlertid rettelser til mange av de forskjellige engelskspråkene som finnes i verden.

Det er selvfølgelig standard britiske, men du kan også velge amerikanske, kanadiske, australske og noen få andre. Det er rimelig smart hvis du for eksempel må skrive en e-post til en kollega eller kunde i Australia. Da blir de litt imponert, du vet noe om deres spesifikke lingo. Da kan det være lettere å selge til dem eller etablere seriøse forretningsforhold.

Grammarly ser ikke ut til å ha planer om å utvide til svensk ennå, så programmet bør ikke brukes til det formålet. Engelsk er det eksklusive språket akkurat nå.

For deg som vil sende plettfrie e-poster og andre tekster

Grammarly er programmet for deg som vil sende perfekte og plettfrie tekster til andre. Enten det er en seriøs e-postadresse eller bare en messenger for din knusing, vil du at den skal høres anstendig og feilfri.

Grammatikk er en komplisert sak i seg selv, og vi kan ikke alle være engelsklærere. Det er grunnen til at det alltid er mange små feil som går foran øynene våre når vi skriver til hverandre. Med et program som Grammarly får du et ekstra sett med øyne som kan finne de små feilene du ikke kan. Så kan de fikses, og teksten din er i topp-tilstand. Det er vanskelig å klage på.

Fart som aldri sett før

En av de virkelig unike sidene ved Grammarly er hvor raskt programmet er, og også hvor effektivt det er. Selvfølgelig finner Word sin egen stavekontroll feil, men fremdeles gjør den markerte engelsklæreren alltid noe galt.

ogDet er fordi Word vanligvis bare korrigerer grunnleggende feilstavinger. Men Grammarly går direkte inn for å se på setningsstrukturer, uriktige eller uriktige ordlyder og hva du kan endre i teksten din for å gjøre det bedre.

Alt dette skjer mens du skriver, slik at du kan oppdage feilen med en gang og rette den. Når du er ferdig med teksten, er den i utgangspunktet klar til å sendes rundt uten korrekturlesing, fordi den allerede er gjort av programmet.

De forskjellige abonnementsplanene

Grammarly er i utgangspunktet et gratis program som du kan legge til Google Chome-nettleseren din. Men gratisversjonen har også sine begrensninger. For eksempel kan du bare lage 250 rettelser i måneden. Jeg kan si deg, de rømmer raskt.

Du vil heller ikke ha tilgang til forslagsfunksjonen som hjelper deg med å krydre teksten din på riktig måte. Du får heller ikke plagiatdetektoren som kan redde deg fra å avskrive fra andre.

Derfor blir gratisversjonen raskt utilstrekkelig hvis du seriøst vil bruke programmet. Da er det lurt å undersøke hvordan du får programmet permanent.

Dette gjør du ved å betale for et abonnement (Grammarly Premium), og det er mange valgmuligheter her. Du kan abonnere inntil ett år, noe som er ganske smart.

Et månedlig abonnement koster 29,95 dollar - noe som er en ganske heftig sum. Imidlertid koster et årlig abonnement bare 11,66 dollar i måneden (men du betaler alt på en gang).

Du kan også få et kvartalsabonnement der månedsprisen er $ 19,98.

Så i utgangspunktet, jo lenger du vil bruke programmet, jo mer sparer du også, og du sparer til og med et betydelig beløp.

Men selvfølgelig anbefales det bare at du prøver gratisversjonen først for å se om programmet i det hele tatt er noe for deg. Alternativt kan du abonnere på en måned og prøve de ekstra funksjonene for virkelig å få en følelse av programmet.

Designet for å jobbe i bakgrunnen

Grammatisk som sådan har ikke noe design. Det er ikke et program du for eksempel åpner opp og begynner å skrive inn. Det er en utvidelse som endrer hva som skjer når du skriver inn Google Chrome. Når du stave feil, blir ordet understreket med en rød linje, slik vi kjenner det fra Word. Hvis du svever over ordet, forteller Grammarly deg hva som er galt og hva du kan erstatte ordet eller frasen med.

Imidlertid er det et grensesnitt som du kan leke med. For eksempel er det innstillinger der du kan tilpasse programmet til å gjøre eller ikke å gjøre visse ting.

Derfor er det veldig et program som kommer inn i bakgrunnen og gjør det den trenger derfra. Det er smart nok, siden ikke alt dukker opp på skjermen din som plager deg.

Alternativ programvare

Hvis du vil ha noe som ikke er bundet til Chrome-nettleseren, kan det være lurt å vurdere å laste ned en ordbok for å sitte fast på datamaskinen din. Et slikt eksempel kan være Oxford Dictionary of English. Ordboken er gratis og ligger på datamaskinen din, slik at du alltid raskt kan finne et synonym for et ord du trenger. Programmet er også gratis, noe som er en fordel hvis du ikke vil at lommeboka skal gråte. Oxford Dictionary of English kan lastes ned gratis her.

Et annet godt og solid forslag til en brukbar ordbok er WordWeb. WordWeb er også en digital ordbok som du kan bruke på datamaskinen din. Det er nyttig å ha åpen når man for eksempel skriver en oppgave for skolen. Å kunne krydre teksten raskt med spesielle ord er alltid et pluss. Men bare lær hva de mener først, så du ikke virker pretensiøs. WordWeb kan lastes ned gratis her.

Konklusjon

Grammarly er et flott program for deg som vil følge med på tekstene dine. Med sine mange allsidige verktøy sørger du alltid for at det du skriver har en kraftig effekt på de som leser det. Du vil høres mer profesjonell ut, mer velbegrunnet og som om du har et veldig bredt grep om det engelske språket. Kan du få deg til å betale foer et abonnement, kan du raskt føle de positive effektene, og derfor er pengene sine verdt det, selv om prisen er relativt høy. Derfor kan programmet bare anbefales på det sterkeste, spesielt for de som går på videregående skole eller universitet og skriver på engelsk.

Download Grammarly

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Grammarly

Lagt til:
15-03-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS & Android

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
15-03-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GRAMMARLY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GRAMMARLY and its affiliates (“GRAMMARLY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GRAMMARLY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GRAMMARLY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GRAMMARLY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GRAMMARLY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GRAMMARLY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GRAMMARLY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GRAMMARLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GRAMMARLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GRAMMARLY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GRAMMARLY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GRAMMARLY retains all right, title and interest in and to the GRAMMARLY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GRAMMARLY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GRAMMARLY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GRAMMARLY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GRAMMARLY.

2 THIRD PARTY SERVICES
GRAMMARLY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GRAMMARLY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GRAMMARLY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GRAMMARLY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GRAMMARLY Services, without the express prior written consent of GRAMMARLY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GRAMMARLY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GRAMMARLY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GRAMMARLY Services or this EULA, use or install the GRAMMARLY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GRAMMARLY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GRAMMARLY may offer you a separate site license agreement to make the GRAMMARLY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GRAMMARLY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GRAMMARLY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GRAMMARLY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GRAMMARLY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GRAMMARLY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GRAMMARLY Services may include measures to control access to the GRAMMARLY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GRAMMARLY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GRAMMARLY Services will not function properly.
The GRAMMARLY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GRAMMARLY Services, and to the extent that your contributions through use of the GRAMMARLY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GRAMMARLY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GRAMMARLY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GRAMMARLY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GRAMMARLY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GRAMMARLY Services may require an internet connection to access the GRAMMARLY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GRAMMARLY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GRAMMARLY Services. By using the GRAMMARLY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GRAMMARLY Services or certain features of the GRAMMARLY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GRAMMARLY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GRAMMARLY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GRAMMARLY's privacy policy as amended from time to time is available at www.grammarly.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GRAMMARLY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GRAMMARLY collects and uses personal and non-personal information in relation to GRAMMARLY's products and services. By installing, accessing or using the GRAMMARLY Services you explicitly agree with the terms and conditions of GRAMMARLY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GRAMMARLY may license to you certain virtual goods to be used within GRAMMARLY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GRAMMARLY is not a party to the transaction.
GRAMMARLY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GRAMMARLY shall have no liability to you or any third party in the event that GRAMMARLY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GRAMMARLY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GRAMMARLY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GRAMMARLY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GRAMMARLY. If the Software is no longer available, GRAMMARLY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GRAMMARLY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GRAMMARLY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GRAMMARLY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GRAMMARLY, GRAMMARLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GRAMMARLY, GRAMMARLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GRAMMARLY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GRAMMARLY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GRAMMARLY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GRAMMARLY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GRAMMARLY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GRAMMARLY, GRAMMARLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GRAMMARLY, GRAMMARLY’S AFFILIATES, GRAMMARLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GRAMMARLY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GRAMMARLY, GRAMMARLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GRAMMARLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GRAMMARLY’S, GRAMMARLY’S AFFILIATES’, GRAMMARLY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GRAMMARLY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GRAMMARLY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GRAMMARLY will be irreparably damaged, and therefore you agree that GRAMMARLY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GRAMMARLY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GRAMMARLY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GRAMMARLY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GRAMMARLY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GRAMMARLY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GRAMMARLY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GRAMMARLY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GRAMMARLY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GRAMMARLY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@grammarly.com.