Program » Sikkerhet » Anti-Spyware - Sikkerhed

Heimdal last ned
4 0 5831  

Last ned en gratis prøveversjon av det velutviklede sikkerhetsprogrammet Heimdal Pro her.

Internett-sikkerhet har aldri vært mer relevant enn det er i dag, og derfor er det viktig for alle å beholde sin datamaskin beskyttet. Men det kan være vanskelig å finne et sikkerhetsprogram som oppfyller dine behov. Heimdal Pro skiller seg fra andre sikkerhetsprogrammer, da det er veldig unikt både i design - men er også tildelt i funksjonalitet og utvikling.

Heimdal er dessverre bare utviklet for Windows på dette tidspunktet.

Forbedret sikkerhet

Det er helt avgjørende at alle har et godt sikkerhetsprogram, da forhåndsinstallert vanligvis ikke er tilstrekkelig - uansett hvilke operativsystemer du bruker.

Heimdal lar deg lage skanninger og du velger hvor dypt de skal være. Skannene gjennomsøker alle filene dine for å finne truende skadelig programvare. Hvis malware ble funnet på datamaskinen din, fjerner Heimdal det senere. I tillegg får du en klar rapport som forteller deg nøyaktig hva programmet har gjort, samt hvilke filer som nå er fjernet.

En av funksjonene som gjør Heimdal unik er trafikkskanning. Trafiksøk undersøker din internettrafikk og blokkerer automatisk truende nettsteder og skadelig innhold. Fordelen med denne funksjonen er at Heimdal sikrer at du beskytter deg selv før du blir rammet av mulig skadelig programvare. Heimdal fjerner trusler, men prøver også å forhindre dem. Forebygging finner sted gjennom DarkLayer Guard, som har en stor database av ondsinnede nettsteder.

Heimdal tilbyr noen ekstra funksjoner som ikke er typiske i andre sikkerhetsprogrammer. En av dem er Patching System. Patching-System sørger for at programvaren din er oppdatert, men ikke all programvare. Heimdal fokuserer på programvare som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Blant annet Programvare som Java og Skype vil bli oppdatert og vil forhindre mulige sikkerhetsangrep. Du kan angi avkrysningsruten og velge om Heimdal skal overvåke eller automatisk oppdatere programmer i Patching-System.

Heimdal sørger for å finne programmer som kan utgjøre en potensiell sikkerhetsrisiko. Alt du trenger å gjøre er å velge om du vil oppdatere og overvåke, og dermed få optimal beskyttelse på datamaskinen din.

Dansk og dansk utvikling

Navnet Heimdal lyder litt kjent som programmet er oppkalt etter nordens mytologi gud. Det er enda gode grunner til at Heimdal er utviklet i Danmark i Danmark. Det er selvsagt at Heimdal også er danskspråklig, men det er mulig å velge blant annet. Engelsk, hvis du foretrekker dette av en eller annen grunn.

Varianter og pris

Som test kan Heimdal Pro lastes ned gratis her, det eneste kravet er å registrere din e-postadresse. Etter dette har du fri bruk av alle funksjonene i 30 dager. Men Heimdal har også utviklet en gratis versjon av deres program, som selvsagt ikke har en begrenset prøveperiode. Den gratis versjonen er egnet Heimdal Free og kan lastes ned ved hjelp av denne linken .

Hvis du ønsker å fortsette med Heimdal Pro etter at prøveperioden er over, koster den deg minst 248,75 kroner for en lisens på ett år - for en PC. Heimdal tilbyr også en forretningsløsning for deg og din bedrift.

Du finner mer informasjon om kjøp av Heimdal Pro ved å bruke linken øverst på siden.

klarhet

Det kan være ganske vanskelig å holde øye med hva et sikkerhetsprogram gjør akkurat. Ved hjelp av Heimdals innebygde logg får du en oversikt over sikkerheten din.

Ovenstående er et eksempel på den generelle loggen, men det er mulig å bla mer spesifikt gjennom aalle handlinger. Du kan blant annet Se hvilke trusler programmet har funnet og hvilke nettsteder Heimdal sørger for å blokkere. Det er også her at du kan velge å hviteliste bestemte nettsteder. Dette betyr at de ikke lenger vil bli blokkert i fremtiden.

Design og brukervennlighet

Heimdal har en moderne, minimalistisk og enkel design. Designet er preget av mørkblått, hvitt og noen grønne og røde farger. Alle farger er velvalgte og bidrar umiddelbart til klarheten når de sitter med programmet foran dem.

Tabs, knapper, etc., finner du hvor de skal være, og programmet er enkelt å navigere for alle.

oppdateringer

En av de viktigste kravene til et sikkerhetsprogram er at det ofte oppdateres. Heimdal har vist og viser at de gjør en god innsats for å holde sitt program relevant. Hvis et sikkerhetsprogram ikke oppdateres, risikerer du ikke å finne de nyeste truslene. Heimdal er lynrask til å reagere når en ny type malware kommer, som trenger registret i sin utvidede database.

Alternative sikkerhetsprogrammer

Selv om Heimdal er unikt og et godt valg når man velger et sikkerhetsprogram. Du kan ikke være interessert i noen av de ovennevnte, eller Heimdal passer kanskje ikke med operativsystemet ditt. Derfor er det bare rettferdig å nevne noen spennende alternative sikkerhetsprogrammer.

McAfee Total Protection er en av våre favoritter, fordi programmet tilbyr en ultimate sikkerhetspakke, slik at du er beskyttet på alle fronter. McAfee Total Protection har selv en 30-dagers gratis prøveversjon og er designet for alle tenkelige operativsystemer - inkludert Mac OS, iOS, Android og Windows.

Norton Security kan testes gratis og har en av favorittdesignene som passer til datamaskinen din. Hvis du har utmattet Norton Security-testen din og har kjøpt fullversjon, lover Norton selv å refundere pengene dine hvis du får et virus.

konklusjon

Det er helt uslåelige sikkerhetsprogrammer, og vi har prøvd de fleste av dem. Men til tross for dette er Heimdal forskjellig fra de andre. Designet er behagelig for øynene og passer perfekt inn i våre vinduer. I tillegg er de mange ekstra funksjonene utrolig nyttige og svært godt utviklet. Det er ingenting i Heimdal, noe som tyder på at noe har vært forhastet.

Dansk utvikling og dansk språk er også bare et stort pluss for oss. Det er hyggelig å vite at danske utviklere vil møte deg av en eller annen grunn for å møte problemer med deres sikkerhetsprogram. Heimdal er en profesjonell utvikler som allerede har satt sin karakter og fått et godt omdømme som utvikler. Vi beklager imidlertid at våre Mac-brukere ikke kan delta, og vi krysser fingrene for Mac-utgivelsen snart.

Men Heimdal får fremdeles en varm anbefaling fra oss.

Følg denne linken for å få 20% rabatt på den fullstendige versjonen av Heimdal

Download Heimdal 2.1.2

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Heimdal Security

Lagt til:
17-07-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP, 7, 8, 8.1, & 10

Størrelse:
16.5 Mb

Sist oppdatert:
17-07-2018
130