Program » Sikkerhet » Sikkerhetspakker

Norton 360 med LifeLock Select last ned
5 0 6192  

Last ned Norton 360 med LifeLock Velg her

I dag bruker de aller fleste av oss datamaskiner og via våre datamaskiner Internett. Selv i de mest underutviklede landene i denne verden er det millioner av mennesker som på en eller annen måte har tilgang til disse moderne varene.

Internett har blitt et globalt nettverk som forbinder oss alle mellom grenser, ideologi, utseende, alder, høyde, vekt. Det ene øyeblikket kan du være i kontakt med noen fra Kenya, det neste er noen fra Sverige. Du trenger ikke engang å reise noe sted.

Men Internett har også utvidet til å være mer enn et kommunikasjonsverktøy. Det er et sted hvor vi lagrer menneskehetens totale kunnskap, en enorm markedsplass hvor du kan kjøpe alt fra agurker til en Rolls Royce. Det er et sted hvor vi føler oss komfortable med å utføre mange av våre daglige oppgaver, som å sjekke ut banken vår, utføre arbeidet vårt, dele drømmene og ideene våre.

Av disse grunner har internett blitt en forlengelse av oss, litt som en ekstra arm som gjør livene våre enklere. Vi har tillit til Internett, og det er grunnen til at store deler av livene våre også foregår der.

Derfor er det viktigere enn noen gang før å sørge for å holde deg trygg på internett. Akkurat som i det virkelige liv, kan du sette deg selv i ubehagelige situasjoner hvis du ikke er forberedt. For å unngå dette bruker folk antivirusprogramvare.

Programvare designet for å beskytte deg mot ondsinnede angrep fra ondsinnede filer, virus og skadelig programvare som vil stjele informasjonen din, utpresse deg, stjele identiteten din eller i mest brutale tilfelle ødelegge enhetene dine for godt.

Det er mange kandidater i markedet som tjener disse formålene. Men et av de beste, med de mest og mest effektive verktøyene, er Norton 360 med LifeLock Select.

Dra nytte av Nortons sofistikerte antivirusskjold

Når du installerer et program som Norton 360 med LifeLock Select, armerer du deg i grunnen med mange skjold. Se for deg en middelalders ridder med ikke bare ett skjold, men kanskje fem! Beskyttet fra alle kanter mot alle slags angrep.

Norton 360 med LifeLock Select er ikke annerledes. Programmet er designet for å beskytte deg mot alle slags trusler som kan krype inn i systemet ditt fra Internett, og tro meg, uansett hvor våken du er, vil det skje på et tidspunkt.

Disse truslene kommer i mange former. For eksempel det klassiske viruset. Et virus er en fil som på en eller annen måte kommer inn i systemet ditt. Denne filen vil sakte infisere andre filer og utføre mistenkelig aktivitet på systemet ditt. Et virus, som det biologiske, kan også infisere andre datamaskiner. Den utfører vanligvis aktiviteter som plager deg, for eksempel å slette viktige filer eller endre systeminnstillinger du ikke er interessert i.

Virus er de mest typiske truslene og vanligvis de du støter mest på. Norton 360 med LifeLock Select er designet for å fjerne disse i alle former. I tillegg til å skjerme deg, kan du også søke etter disse filene. Så går Norton 360 med LifeLock Select inn og ser på alle filene på systemet ditt for å se om noe er som det skal være. Deretter blir de ondsinnede filene i karantene, og trusselen blir vurdert. Så kan de fjernes, og datamaskinen din er sunn igjen.

En annen type ondsinnet fil som Norton 360 med LifeLock Select ser etter er Spyware, og det er sannsynligvis den du bør være mest opptatt av.

Spyware, som navnet antyder, utfører spionasje på datamaskinen din. En spionprogramvare gjør alt for å avskjære personlig informasjon som den kan bruke til ulovlige formål. Det kan være å stjele bankinformasjonen din, helseforsikringen din, adressen, e-post, telefonnummer osv. Denne informasjonen er verdt mye penger, og derfor er de attraktive å stjele.

Norton 360 med LifeLock Select gjør mange ting for å bekjempe spionprogrammer og for å holde deg og identiteten din trygg. Heldigvis er Spyware relativt enkelt for antivirusprogrammer å avskjære, nettopp på grunn av deres forutsigbare atferdsmønstre. Med Norton 360 med LifeLock Select er du dermed sikret.

Det er mange andre former foruten disse toer det vi kaller skadelig programvare (skadelig programvare), men Norton 360 med LifeLock Select er førsteklasses for å bekjempe dem alle, og utvikler seg hele tiden for å følge med på utviklingen.

Hold internettforbindelsen skjult for uautoriserte personer

I dag er det mye snakk om programvare som heter VPN, og det er med god grunn. En VPN er i hovedsak kamuflasje som beskytter og skjuler Internett-tilkoblingen og IP-adressen din.

For eksempel er det lett å se om du besøker et nettsted hvor forbindelsen din kommer fra og hvem Internett-leverandøren din er. Dette betyr at folk kan bli kjent med hvem du er, hvor du bor og hvem du kjenner.

Men med en VPN blir forbindelsen din sendt et annet sted, vanligvis et annet land. For eksempel kan du maskere deg selv som noen fra Argentina eller USA. Du kan derfor gjøre aktiviteter på nettet, uten at forbindelsen din er sporbar.

Dette er også smart hvis du vil ha tilgang til et nettsted som er blokkert av Internett-leverandøren din, eller som ikke er tilgjengelig i Danmark, fordi forbindelsen din sier at du ikke er i Danmark med en VPN. Vil du ha den amerikanske (og betydelig bedre) versjonen av Netflix, så er det nå mulig.

Denne funksjonen er inkludert i Norton 360 med LifeLock Select.

Beskytt webkameraet ditt

Vi har sikkert hørt om folk som har blitt utsatt for en hacker som har fått tilgang til webkameraet. Hackeren har kunnet se hva de har gjort, og kanskje til og med filmet dem for utpressing.

Noen frykter også at sikkerhetstjenester som FBI og PET bruker denne metoden for å spionere på mennesker.

Alt i alt er det ikke hyggelig å vite, noen som potensielt ser på deg gjennom webkameraet ditt og krenker personvernet ditt. Derfor er det viktig å sikre det.

Vanligvis prøver folk å dekke webkameraet sitt med en patch eller tape. Men på sikt er det litt vanskelig i situasjoner der du for eksempel må snakke over Skype med en venn, eller bli med på en videosamtale i forhold til jobb.

Imidlertid tilbyr Norton 360 med LifeLock Select deg en kraftig webkamerabeskyttelse som blokkerer tilgangen til webkameraet utenfor. Hvis en hacker vil stjele tilgang til webkameraet ditt, er det bare tøff hell. Norton lar ikke det skje, og du kan være trygg på at ingen ser på deg når de ikke har fått lov.

Hva legger LifeLock til?

Symantec (produsenten bak Norton) tilbyr mange forskjellige versjoner av Norton Anti Virus. Så det er åpenbart at du lurer på hva LifeLock Select egentlig gjør annerledes.

LifeLock direkte oversatt betyr livslås, og det kan høres rart ut, men det er underlig slående selv på svensk. De setter en lås på livet ditt, informasjonen og identiteten din, slik at de ikke bare kan bli stjålet slik uten å ha det rett.

For eksempel holder Norton 360 med LifeLock Select oversikt over hva identiteten din brukes til. Hvis kredittkortet ditt har blitt brukt et sted, eller helseforsikringen din, uten det, vil du bli varslet slik at du kan ta de nødvendige skritt for å dempe skaden.

Utenom det er det også en slags forsikring inkludert. For eksempel, hvis bankkontoen din er hacket og pengene dine stjålet, gir Norton 360 med LifeLock Select deg opptil 25 000 dollar i personlig utgiftskompensasjon, slik at du kan komme tilbake på sporet. Men til og med 1 million dollar er gitt til advokater og eksperter hvis du må gå til retten for å få identiteten din tilbake.

Norton 360 med LifeLock Select beskytter deg ikke bare mot skadelig programvare. De beskytter deg og hvem du er som person på en veldig sjenerøs måte.

Mindre, men nyttige funksjoner i Norton 360 med LifeLock Select

Så langt har vi diskutert de viktigste funksjonene du får med Norton 360 med LifeLock Select, så her kommer to mindre viktige, men fortsatt fantastiske funksjoner.

Med Norton 360 med LifeLock Select, for eksempel, 100 GB skylagring.

Her kan du trygt og sikkert lagre alle de viktigste filene dine, slik at du kan laste dem ned til din Android (6.0 og lignende), Mac-er, smarttelefoner eller nettbrett, etc. det viktigste som ligger i skyen.

I tillegg er det foreldrekontrolltilgjengelig. Hvis barna dine har en datamaskin, kan du som foreldre ha interesse av å beskytte dem litt ekstra. Det kan være å blokkere sider som tilbyr porno, pengespill eller andre ting de ikke er gamle nok til å leke med.

Du kan også angi et tidspunkt på datamaskinen din for å bruke den. For eksempel. fra klokka 10 til kl. 20 Utenom disse tidene kan ikke datamaskinen brukes uten en spesiell kode gitt til deg.

Hvorfor velge LifeLock Select?

Ja, det er et godt spørsmål. Det er alltid opp til deg hva du føler at du virkelig trenger når det gjelder beskyttelse.

Hvis du er typen som ikke bruker datamaskinen din for mye, så er nok alle disse tingene litt på toppen. Da er sannsynligvis normal beskyttelse mot Norton mer du.

LifeLock Select er for deg som utfører mange oppgaver på en datamaskin og Internett, som vanligvis krever bruk av personlig og sensitiv informasjon. Når noe slikt er på Internett, er det viktig at det blir beskyttet. Alle med litt hjerne kan lett stjele dem hvis de bare er tilgjengelige.

Hvis du er typen som bruker datamaskinen mange timer om dagen, er det vanskelig å finne et argument for hvorfor disse funksjonene ikke er nyttige for deg.

Abonnement sammenlignet med Norton 360 med LifeLock Select

Naturligvis er Norton 360 med LifeLock Select ikke gratis med alle funksjonene og forsikringene du blir tilbudt. Derfor må du abonnere på programmet, og du kan gjøre dette på to måter.

Du kan betale enten månedlig eller årlig avhengig av din preferanse.

Hvis du velger et årlig abonnement, betaler du et engangsbeløp umiddelbart, og deretter er programmet tilgjengelig til neste år, når neste betaling blir belastet. Akkurat nå, hvis du ikke tar hensyn til potensielle tilbud, er den årlige kostnaden $ 150 (ca. DKK 1015).

Vil du heller betale månedlig, så kommer prisen i rimeligere bitt. Månedlig betaler du $ 15 (omtrent $ 10).

Så hvilken form er best? Ja, det er opp til deg. Men her fra redaksjonen anbefaler vi deg å prøve hver måned først. Da kan du teste programmet uten å binde deg selv i et helt år. Hvis det er noe du liker, bare fortsett, hvis du ikke trenger det, kan du melde deg ut og sannsynligvis få tilbake den første månedens penger gjennom deres støtte.

Norton 360 med LifeLock Select er din vergeengel

Norton 360 med LifeLock Select er utvilsomt et program som passer deg, og som henter sikkerheten din på internett og på enhetene dine. Du er typen som utfører mange viktige oppgaver på din PC som krever personlig informasjon som ikke bør frigis til verden. Informasjon du ønsker å beskytte.

Norton 360 med LifeLock Select holder alle hjørner sikret med alle slags angrep, og beskytter til og med identiteten din. Det passer perfekt for deg som vil tilpasse seg den moderne tid, nyte fordelene og beskyttes mot dets ondskap.

Nortons deilige og moderne design

Generelt for de mange forskjellige versjonene av Norton antivirus er designet, som er preget av det deilige, moderne, men enkle utseendet.

Programmet er enkelt å navigere i. De fleste funksjoner er gruppert i forskjellige seksjoner, for eksempel personvern, skjoldbeskyttelse, verktøy og mer. Derfor kan du alltid raskt finne det du trenger.

Programmet fungerer også uten din innblanding mesteparten av tiden, så du trenger sjelden å gjøre noe. Norton 360 med LifeLock Select kjører alltid i bakgrunnen og utfører små skanninger, og holder rede på aktiviteten på systemet ditt og lignende.

Det er også mulig å justere forskjellige innstillinger i forhold til programmet. For eksempel kan du sette opp en plan for skannene. Det kan være den første i hver måned kl. 10.00 en skanning må gjøres, og deretter gjør programmet det konsekvent.

Du kan også endre mange andre ting, men du bør bare gjøre dette hvis du virkelig vet hva du gjør. Programmet er enkelt å bruke, men teknologien er komplisert å forstå.

Alternativ programvare

Norton 360 med LifeLock Select høres ikke ut som deg, eller har du prøvd programmet, men ikke var fornøyd? Da vil du sannsynligvis prøve noe helt annet.

Her har vi samlet en rekke antivirusprogrammer som du kan starte for å se om de er bedre for deg.

Her anbefales selvfølgelig Norton AntiVirus. Programmet er et antivirusprogram i sin tradisjonelle forstand, og gir deg beskyttelse mot et hav av forskjellige typer ondsinnede filer og programvare. Programmet finnes i en gratis versjon og er derfor også ideelt for de som ikke har de store pengene å kaste rundt. Norton AntiVirus kan lastes ned her.

Et annet forslag er Avira Free Antivirus. Avira Free Antivirus kommer med den tradisjonelle virusbeskyttelsen vi alle kjenner så godt i dag. I tillegg er det også en passordbehandling (for lagring av passord), en VPN (som vi snakket om tidligere), og en rekke optimaliseringsverktøy. Selvfølgelig er de ikke de beste da de er gratis, men de er inkludert og klar for installasjon. Så du får mye for ingen penger, kan du si. Avira Free Antivirus kan lastes ned gratis her.

Konklusjon

Etter denne lange gjennomgangen er det mye å hente, og mange perspektiver har blitt snudd og snudd.

Etter testen av programmet kan vi ikke få hendene ned, så mye kan sies. Antivirusløsninger blir villere og villere med årene, og akkurat nå er Norton 360 med LifeLock Select høydepunktet til Great Mountain.

De mange forskjellige funksjonene som ikke bare beskytter datamaskinen din, men også deg, er utrolig effektive og tilfører mye sikkerhet i en hverdag der du ikke alltid kan være sikker på hva som skjer med din personlige informasjon.

Vi vil på det sterkeste anbefale Norton 360 med LifeLock Select.

Download Norton 360 med LifeLock Select 1.19

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Symantec

Lagt til:
12-09-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, iOS, Android

Størrelse:
0 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR NORTON 360 MED LIFELOCK SELECT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SYMANTEC and its affiliates (“SYMANTEC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SYMANTEC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SYMANTEC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SYMANTEC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SYMANTEC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SYMANTEC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SYMANTEC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SYMANTEC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SYMANTEC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SYMANTEC retains all right, title and interest in and to the SYMANTEC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SYMANTEC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SYMANTEC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SYMANTEC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SYMANTEC.

2 THIRD PARTY SERVICES
SYMANTEC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SYMANTEC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SYMANTEC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SYMANTEC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SYMANTEC Services, without the express prior written consent of SYMANTEC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SYMANTEC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SYMANTEC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SYMANTEC Services or this EULA, use or install the SYMANTEC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SYMANTEC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SYMANTEC may offer you a separate site license agreement to make the SYMANTEC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SYMANTEC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SYMANTEC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SYMANTEC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SYMANTEC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SYMANTEC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SYMANTEC Services may include measures to control access to the SYMANTEC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SYMANTEC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SYMANTEC Services will not function properly.
The SYMANTEC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SYMANTEC Services, and to the extent that your contributions through use of the SYMANTEC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SYMANTEC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SYMANTEC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SYMANTEC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SYMANTEC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SYMANTEC Services may require an internet connection to access the SYMANTEC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SYMANTEC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SYMANTEC Services. By using the SYMANTEC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SYMANTEC Services or certain features of the SYMANTEC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SYMANTEC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SYMANTEC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SYMANTEC's privacy policy as amended from time to time is available at www.symantec.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SYMANTEC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SYMANTEC collects and uses personal and non-personal information in relation to SYMANTEC's products and services. By installing, accessing or using the SYMANTEC Services you explicitly agree with the terms and conditions of SYMANTEC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SYMANTEC may license to you certain virtual goods to be used within SYMANTEC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SYMANTEC is not a party to the transaction.
SYMANTEC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SYMANTEC shall have no liability to you or any third party in the event that SYMANTEC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SYMANTEC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SYMANTEC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SYMANTEC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SYMANTEC. If the Software is no longer available, SYMANTEC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SYMANTEC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SYMANTEC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SYMANTEC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SYMANTEC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SYMANTEC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SYMANTEC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SYMANTEC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SYMANTEC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SYMANTEC, SYMANTEC’S AFFILIATES, SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SYMANTEC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SYMANTEC’S, SYMANTEC’S AFFILIATES’, SYMANTEC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SYMANTEC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SYMANTEC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SYMANTEC will be irreparably damaged, and therefore you agree that SYMANTEC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SYMANTEC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SYMANTEC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SYMANTEC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SYMANTEC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SYMANTEC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SYMANTEC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SYMANTEC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SYMANTEC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SYMANTEC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@symantec.com.