Program » Sikkerhet » VPN

PureVPN last ned
5 0 6017  

Surfa anonymt på webben och få tillgång till annat blockerat innehåll med PureVPN. Det finns en gratis 7-dagars provperiod och kan hämtas här.

For eksempel kan du få tilgang til det tre ganger større amerikanske Netflix-området.

Med PureVPN kan du bli usynlig på internett. Programmet sikrer at Internett-trafikken endrer serveren hele tiden, og trafikken blir umulig å spore. Dette gir deg anonymitet og sikkerhet, som er hovedelementene i et VPN. Uten VPN blir alt som er gjort på din IP-adresse, lagret, og disse dataene blir ofte solgt til selskaper som ønsker å selge deg ting basert på din internettrafikk. Derfor er det en god ide å skaffe seg et VPN, slik at du kan bevege deg trygt på Internett og beskytte ditt privatliv.

Hva er et VPN?

Et VPN er et program som beskytter dataene på datamaskinen din. Men det konsentrerer seg bare om dataene vi mottar og sender når vi er på Internett. VPN står for virtuelt privat nettverk, og sikrer deg dermed når du beveger deg rundt på offentlige nettverk som Internett. Med andre ord, en VPN er en form for mellomledd mellom din lokale IP-adresse og nettstedet / tjenesten du vil besøke, og det er om du er permanent tilkoblet eller tilknyttet Wi-Fi. Hvis du har PureVPN-appen installert og åpnet, og knyttet til en server, betyr det at hvis uautoriserte personer prøver å spore din lokale IP-adresse (din bolig), så tror de at du er et annet sted i verden. De fleste VPN-tjenester har en rekke forskjellige servere å velge mellom, og de er oftest plassert hvor som helst i verden. Serverne er imidlertid ikke fysisk lokalisert i de enkelte land, det er nærmere en slags falsk geografisk plassering.

VPN-tjenester har alltid vært ganske populære, men i de senere årene har populariteten økt betydelig. Det kan være mange grunner til dette, men de mest åpenbare er trolig de fornybare personvernskandalene. Skandalene har gjort at folk åpner øynene sine, og mange har begynt å ta hensyn til dataene som ligger bak når de surfer på Internett. VPN-tjenester er derfor det perfekte skjoldet for ens personverndata, ettersom en eller flere ikke forlater noe, siden den geografiske plasseringen ikke er for lokalisering for nettsteder og uautoriserte personer. Imidlertid kan noen usikre VPN-tjenester samle lagringsdata. Det er verdt å sjekke før du installerer VPN-tjenesten i spørsmålet.

Bruk amerikanerne Netflix

Med PureVPN kan du raskt og enkelt bytte plassering for din IP-adresse, slik at når du besøker en side som Netflix, for eksempel, kommer du inn i US Netflix hvis du har valgt USA som et sted. Utvalget av streaminginnhold på for eksempel Netflix er svært forskjellig fra land til land, og gjør at du bruker PureVPN for deg direkte tilgang til alle komiteer over hele verden.

Få mye mer for pengene dine

Det er ingen tvil om at hovedfunksjonen til et VPN for mange mennesker er at de kan se streamingtjenester fra andre land, og dette er med god grunn. US Netflix har for tiden 1,157 TV-serier og 4.593 filmer, mens den eneste svenske har 353 tv-serier og 1.767 filmer. Så det er litt over 30% og dermed mindre enn en tredjedel av den amerikanske komiteen, men til samme pris.

Du kan derfor gjøre god bruk av et VPN når du trenger å streame filmer og TV-programmer, slik at du får det fulle valget, og ikke bare den lille prosentdelen som er tilgjengelig for oss i Danmark. Med over 2000 servere i over 140 land kan du trygt bruke PureVPN i alle land når du vil streame Netflix og andre streamingtjenester.

Du blir hjulpet

En av de største grunnene til å anbefale PureVPN som VPN du trenger å bruke, er at brukervennlighet er topp hakk. Utviklerne bak PureVPN er godt klar over at nettverkssikkerhet og virtuelle private nettverk er svært tekniske størrelser som de fleste ikke forstår eller kan forstå. De fleste svenskere vil bare ha et stykke VPN-programvare som sikrer at de er sikre på internett, og at de kan bruke for å få tilgang til et større streamingvalg. Dette er akkurat det du får med PureVPN. Programmet er selvfølgelig på svensk og i første faseDu får en lettlest og veldig enkel guide som veileder deg gjennom programmets funksjoner og Alternativer, og som viser deg veien til sikker og anonym bruk av Internett.

Alternativer

Selvfølgelig er PureVPN ikke den eneste VPN-leverandøren, og det kan derfor anbefales å se flere konkurrenter før de bestemmer hvilken VPN-leverandør som passer best for deg. For eksempel kan du se på NordVPN, som inneholder mange av de samme alternativene som PureVPN. Du kan finne NordVPN ved å klikke her.

Et annet veldig populært VPN-program er CyberGhost VPN, som, som PureVPN og NordVPN, sikrer også dataene dine online. Du finner det her. Selvfølgelig har de forskjellige programmene en rekke forskjellige Alternativer, noe som er en god ide å gjøre deg kjent med før du bestemmer hvilken som skal lastes ned. I tillegg er prisen selvsagt også forskjellig, noe som er en viktig faktor å vurdere.

Tilgjengelighet

Den versjonen av PureVPN som du kan laste ned på dette nettstedet, er designet for Windows-operativsystemer, og du kan derfor ikke bruke den på en Mac. Hvis du er en Mac-bruker, kan du fortsatt få hendene på PureVPN. Følg denne linken der du kan laste ned og lese mer om PureVPN for Mac.

Selvfølgelig er PureVPN ikke den eneste VPN for Mac, så du er Mac-bruker, og hvis du vil se andre VPN-programmer før du bestemmer hvilken som skal lastes ned, vil du kanskje se Hotspot Shield. Det er verdens mest nedlastede VPN. Du kan finne Hotspot Shield for Mac ved å klikke her.

Konklusjon

PureVPN er et perfekt stykke programvare for de som ønsker å sikre dataene dine online. Du blir helt anonym på Internett, og trenger derfor ikke å bekymre deg om hvem som får fingrene på dataene dine og internetthistorikken. Programmet sender internettrafikken gjennom mange servere over hele verden, noe som gjør det umulig å spore. I tillegg benyttes PureVPN ofte til å endre plassering på din IP-adresse slik at brukeren kan se for eksempel den amerikanske Netflix i Danmark. Dette gir deg tilgang til trefolds utvalg av filmer og TV-serier som amerikanerne har tilgang til. Utviklerne bak PureVPN er godt klar over at mye av dette kan virke ekstremt komplisert og teknisk, og derfor er det også en lettlest guide når du åpner programmet for første gang. Dette hjelper deg med å komme i gang og gir deg all den informasjonen du trenger.

Utgaven av PureVPN på dette nettstedet kan bare brukes på datamaskiner med Windows, men vær redd ikke hvis du er Mac-bruker. Over er nedlasting av PureVPN for Mac, mens du også kan lese om Hotspot Shield, som er et annet VPN for Mac, som er verdens mest nedlastede. Hvis du leter etter alternative VPN-leverandører for Windows, kan du også finne lenker til både NordVPN og CyberGhost VPN, som begge er svært pålitelige og populære VPN-leverandører for Windows. Det er verdt å huske at de fleste VPN-programmer kan mye av det samme, og det er derfor også i kvalitet og pris at de faktiske forskjellene ligger. Derfor er det en god ide å se på de ulike leverandørene før du velger din nye VPN-leverandør.

Download PureVPN 5.18.0

Screenshots
Program info
Type:
Media

Produsent:
PureVPN

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
25.4 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PUREVPN

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and PUREVPN and its affiliates (“PUREVPN”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by PUREVPN or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by PUREVPN, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “PUREVPN Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE PUREVPN SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE PUREVPN SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the PUREVPN Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PUREVPN hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PUREVPN hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by PUREVPN, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or PUREVPN's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. PUREVPN retains all right, title and interest in and to the PUREVPN Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The PUREVPN Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the PUREVPN Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from PUREVPN. All rights not expressly granted to you herein are reserved by PUREVPN.

2 THIRD PARTY SERVICES
PUREVPN Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via PUREVPN Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the PUREVPN Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the PUREVPN Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of PUREVPN Services, without the express prior written consent of PUREVPN or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the PUREVPN Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the PUREVPN Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the PUREVPN Services or this EULA, use or install the PUREVPN Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the PUREVPN Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that PUREVPN may offer you a separate site license agreement to make the PUREVPN Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the PUREVPN Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the PUREVPN Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the PUREVPN Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such PUREVPN Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the PUREVPN Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The PUREVPN Services may include measures to control access to the PUREVPN Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only PUREVPN Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the PUREVPN Services will not function properly.
The PUREVPN Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the PUREVPN Services, and to the extent that your contributions through use of the PUREVPN Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant PUREVPN an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to PUREVPN's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the PUREVPN Services and related goods and services under applicable law. This license grant to PUREVPN, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The PUREVPN Services may require an internet connection to access the PUREVPN Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the PUREVPN Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to PUREVPN Services. By using the PUREVPN Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the PUREVPN Services or certain features of the PUREVPN Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the PUREVPN Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
PUREVPN respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. PUREVPN's privacy policy as amended from time to time is available at www.purevpn.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. PUREVPN’s Privacy Policy defines how, why and to which extent PUREVPN collects and uses personal and non-personal information in relation to PUREVPN's products and services. By installing, accessing or using the PUREVPN Services you explicitly agree with the terms and conditions of PUREVPN’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
PUREVPN may license to you certain virtual goods to be used within PUREVPN Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and PUREVPN is not a party to the transaction.
PUREVPN may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. PUREVPN shall have no liability to you or any third party in the event that PUREVPN exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT PUREVPN IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
PUREVPN warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, PUREVPN agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by PUREVPN. If the Software is no longer available, PUREVPN retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by PUREVPN and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the PUREVPN address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE PUREVPN SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. PUREVPN, PUREVPN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. PUREVPN, PUREVPN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE PUREVPN SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE PUREVPN SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE PUREVPN SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER PUREVPN SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE PUREVPN SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY PUREVPN, PUREVPN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL PUREVPN, PUREVPN’S AFFILIATES, PUREVPN’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE PUREVPN SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT PUREVPN, PUREVPN’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, PUREVPN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL PUREVPN’S, PUREVPN’S AFFILIATES’, PUREVPN’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE PUREVPN SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any PUREVPN Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, PUREVPN will be irreparably damaged, and therefore you agree that PUREVPN shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or PUREVPN means any legal entity that is directly or indirectly controlled by PUREVPN for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold PUREVPN, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the PUREVPN Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. PUREVPN reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on PUREVPN’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the PUREVPN Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at PUREVPN's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST PUREVPN ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@purevpn.com.